Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z MEGA wyobraznia .....

Boje sie zakochac poniewaz mam 2 samochody i plazme 50 cali...

Polecane posty

Gość za duzo tu Draba
jak na faceta spelniajacego sie na moj gust zbyt duzo czasu spedzasz na dyskusjach na kafe :classic_cool:

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
Widze ze nikt nie moze udzielic rozsadnej odpowiedzi na ktora ja juz wczesniej nie wpadlem :(

wiesz co, przestan sie utozsamiac ze swoim stanem posiadania chlopie, bo twoja kasa na razie przeslania ci wszystko.

Gość pralinkaaaa
Jestem przekonany ze zwiazek powinien polegac na szczerosci a ja niestety nie moge byc szczery do konca poniewaz przewaznie ukrywam jakie mam obecnie problemy w pracy czy tez jakimi pieniedzmi obracam. ---- no właśnie jak można z osobą z mediów mówić a co tam w pracy? A ta ci to powiedziała itp Nie mozna bo tymbardziej powie, o leci na kase dlatego ona nie mówiła o tym od 04 do teraz 06. Nie poruszała tej kwestii. A szkoda moze warto było od razu o dziecku mowic pytac sie ile słow umie, czy był na jej urodzinach. Ona wolała nie poruszac tych tematów. to uznali, ze jets głupia i głupio gada na gg Alka za to mądrze mowie

rownie dobrze ktos moglby zalozyc topik \"boje sie zakochac bo jestem bardzo inteligentny, boje sie ze ona leci tylko na moj intelekt\" albo \"boje sie ze ona leci tylko na to, ze jestem swietny w lozku\". dziwni ludzie

Gość magister*
mam dla ciebie rozwiazanie, istne jajko kolumba. znajdz sobie bogata panne, najlepiej jeszcze z bogatej rodziny i po klopocie

melodia- To ze leci na inteligencje to zupelnie co innego ... Porownanie tych 2 rzeczy nie ma absolutnie zadnego sensu... Nie utorzsamiam sie z moim stanem posiadania tylko podchodze realnie do zycia i wiem ze pieniadze dla tych ktorzy ich nie mieli wydaja sie bardzo istotne.... pralinkaaaa -wogole nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz... magister* - To bylo by chyba najlepsze rozwiazanie ktore juz zreszta wczesniej wymienilem . Ale takich praktycznie nie mozna znalesc... Znam pare takich dziewczyn ale zadna z nich nie ma tego czegos w ocza co moglo by sprawic zeby mi sie spodobaly ,,,,

Gość pralinkaaaa
Nie utorzsamiam sie z moim stanem posiadania tylko podchodze realnie do zycia i wiem ze pieniadze dla tych ktorzy ich nie mieli wydaja sie bardzo istotne.... --- I tu bardzo krzywdzisz wielu ludzi , co nie mają i nie uwazają ze one są istotne a Miłość! co z tego, ze masz kase a nie masz ukochanej osoby! Dlaczego ludziocenia sie tak: nie ma czyli leci na kase. A moze ona ma inne priorytety? no właśnie Natomiast baba co ciągle mówi o kasie, brylantach, że mało zarabia itp to leci. Ale ją jakoś tak sie nie ocenia. I to o tym mówię do Ciebie

pralika odnosze wrazenie ze jestem pouczany przez 13-latke ..

Gość pralinkaaaa
raczje myślenie o nie jest mediów nic nie ma na kase leci na układy po co ci taka jest myśleniem 13stki

ciekawi mnie, dlaczego porownywanie inteligencji i przedsiebiorczosci (zakladam, ze swoja kase zarabiasz) nie ma sensu? Laureat Nobla moglby miec takie dylematy, na przyklad, podobnie mistrz boksu wagi ciezkiej itd. kazdy facet, ktory odniosl sukces w jakiejkolwiek dziedzinie, aktor, naukowiec, piosenkarz, dziennikarz, lekarz, przedsiebiorca czy kogo tu wstawisz jeszcze moglby miec taki dylamat \"kocha mnie czy moje pieniadze/moj prestiz/ moja popularnosc/ moja urode/.....\" Czyli tylko jako nieudacznik kompletny mialbys pewnosc, ze kocha naprawde ciebie?

Gość pralinkaaaa
ona co innego w nim ceniła nie kimbył a co miał w sobie to ona mowila o ustach o oczach o sercu pamieta kazde jego słowo, gest, smiech, jego zarty a ktora to pamieta? ine tylko stołki a ona nie, to co w nim ale czemu nie wierzyl? nie widział co ona widzi w nim tylko uparcie mowił ze jednak na kase leci

Gość niulA
a TO DZIS MASZ WOLNE, ZE TAK NA KOMPIE SOBIE PISZESZ?

Gość To jest
chore. Takie myslenie. I co z tego że masz samochód, mieszkanie itp. rzeczy to są sprawy materialne. Nie masz najważniejszej rzeczy, której nie kupisz za żadna pieniądze tego świata miłości. Ważne jest podejście człowieka do wielu spraw, charakter. Nad tym powinieneś popracować.Wiele kobiet ma to co Ty mieszkania, domy i sie z tym nie afiszują liczy się coś więcej w życiu. Twoje postrzeganie świata jest bardzo dziwne!!

Melodia - Roznica jest zasadnicza z inteligentnym niebogatym nie poleci na 2 koniec swiata na wakacje ... Nie kupi sobie Ciuszkow w sklepie jaki bedzie chciala .... Nie pochwali sie kolezanka ze jej facet ma 2 firmy ... Widzisz roznice ?? bo ja zdecydowanie tak ... Wydaje mi sie ze mylisz wogole 2 zasadnicze rzeczy ... Prestiz to jedno a pieniadze to drugie .....

JA SIE NIE AFISZUJE PIENIEDZMI NA CODZIEN ! Skad wy wogole takie pomysly macie ?? Moj charkter zostal wypracowany przez zycie , wynika z niego ze duzo osob stawia sobie pieniadze ponad milosc . Ja wlasnie nie naleze do nich i dlatego zalozylem ten Topic. Czesc.

Gość To jest
Roznica jest zasadnicza z inteligentnym niebogatym nie poleci na 2 koniec swiata na wakacje ... Nie kupi sobie Ciuszkow w sklepie jaki bedzie chciala------>Nie wierzę, że czytam coś takiego!!Kobiety teraz chcą być niezależne zrozum to. Ty chyba myślisz nie o partnerstwie a sponsoringu. Żadna kobieta nie chciałaby być utrzymywana, niezgodziłaby sie na kupowanie jej ubrań itp, czy sponsorowanie wycieczek, bo to jest poniżenie jej godności.W szoku jestem to co napisałeś! Oj popracuj nad sobą nad swoim charakterem, dziwny człowiek z Ciebie i dziwne masz wartości życiowe

Gość To jest
Jeśli wybierasz takie kobiety to chyba Twoja wina, bo chcesz im imponować. W życiu liczy się cos więcej wartości moralne, prawdziwe uczucie. Człowiek nie zdobęcie miłości, przyjaźni za pieniądze, to są takie wartości, które są najcenniejsze:)największy SKARB

facet..... Przeczytaj sobie początek swojego wywodu ....\"boję się zakochać ponieważ mam 2 samochody i plazme 50 cali.... \" ja się nie czepiam - wyrosłam z tego ale może zwyczajnie sprzedaj jeden samochód a 50 zamień na 28 ja też mam 2 samochody jedno stare volvo i drugie jeszcze starsze volvo....jedno z nich może samo decydować już o sobie - zamiast plazmy mam starego loewe ale jak sądzę nie bardzo wiesz o czym piszę.... facet - przyznaj się... szukasz tu kontaktu...

Gość To jest
nie zgodziłaby się przepraszam za literówki, ale szybko pisałam

Gość meluzyna *
co za jelop, wart tego, zeby go jakas cwana lala oskubala. :P

Charlize - Nie potrzebuje znajdywac kontaktu w internecie ... Jutro ide na domowke , zamierzam sie upic i poznac nowe osoby z ktorymi bede mogl porozmawiac bez przekonywania ich czy sciemniam czy nie .... Czesc,

Gość meluzyna *
mialo cie juz tu nie byc, idz ogladac lepiej swoja plazme

Widze ze nikt nawet nie probuje sie wczuc w moja sytuacje ,,, dobra niewazne .l

Gość To jest
Dokładnie " lepiej się upić", czasami warto popatrzeć na życie z perspektywy rzeczywistości i zastanowić się nad swoim postępowaniem. I nie mówię tego złośliwe, bo każdy człowiek powinnien zastanowić sie nad sobą czasami i swoim postępowaniem i znaleźć w życiu właściwą drogę. Powodzenia

Gość meluzyna *
mam pytanie, czy masz cos dziewczynie do zaoferowania oprocz przejazdzki na 2 koniec swiata i wspolnego ogladania plazmy? czy w ogole wiesz, co to znaczy kochac???? jakbys wiedzial to nie zadawalbys takich durnych pytan

Gość noe.
mówiłam Tobie na poczatku ....... a ty nic .... znajdz sobie laske z kasą ... i nie bedzie lecieć na twoją ... JA mam faceta z kasa ... ja tez ja mam .. i wiesz co chyba wiecej od niego... jest ok. niczego nam nie brakuje . naprawde niczego ..