Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warka czerwona

kto pije piwko ze mna? bo suszy

Polecane posty

kochani, melduje sie... nie bede dzis dotrzymywac towarzystwa, bo mnie polamalo..., chora jestem, ledwo zyje.. mam goraczke i musze sie polozyc do łózka :( :( :( :( Pozdrawiam

Jestem na dobrej drodze do zmartwychwstania:) Kupa tabletek (z przewaga kupy) :P wielkie jak cholera, polknąc sie nie ma... juz mi żoładek wysiada... Warka, nawet ty bys mi nie pomogl, bo bylam wczoraj jak placek zdechnieta,,, brakuje mi piwka, ale dopoki antybiotyk w dzialaniu, to pelna abstynencja, Wyobrażam sobie, ze Kubus Marchewkowy to 7% Wareczka Strong :P

Gość Kefirex
to ja:P tak sie bawie troszke :P

:)) npo dobra ja jestem i kończę Leszka .. i marzę o :)) sex?? eee marze o goracej , pachnacej bazylią pizzie ... koniecznie z oliwkami i chili:(( do cholery .. jestem glodna !!!

Sexoholiki same na tym topiku :P ja mam libido -1000% nic mi sie nie chce..., moze dlatego, ze caly czas sie poce, goraczka mi spada:P na szczescie. Szczesciara z ciebie, ze dopijasz sobie leszka. Mnie mezus dzisiaj pyszny obiadzio zrobil - pange z ziemniaczki i kukurydzka - pychota!!! podziubalam jak wrobelek, ale dobre i to :P

dziele sie z toba pangusia :) Prosze.... /................./ w tym talerzyku jest :P

kefirek .. wiedziałam , iż glodnego nakarmisz :)) dawaj biore wszystko ... ech takam zachłanna :)) mniammmmmmmmmmmmmmmmm :(( szkoda tylko , iz leszek wyparował :((psia kość to pech

zagryz jeszcze moim antybiotykiem :P nie, nie zartuje :P masz jeszcze warke strong .... polewam :) ja pic nie moge, to nie bede psem ogrodnika :P

ludziska, wylegiwalam sie caly dzionek w lozeczku i spac mi sie za cholere nie chce :P co robic... nikt tu ze mna nie chce gadac... co za towarzycho :P reanimacja topika??? mam nadzieje, ze nie :P

no jestem, jestem, widze, ze tesknicie ;) ale tym razem mam tyskie :p taki maly szesciopak, podzielic sie z kims?? ;)

lilka ja tez... od wczoraj... my obydwie zdechlaczki :p pewnie za duzo buziakow z jezyczkiem :)