Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewcze z kluczem

czy wszystkie z was maja wlasne mieszkania? ile macie pokoikow?

Polecane posty

Gość dziewcze z kluczem

zastanawiam sie czy tylko ja jestem taka bida ze mieszkam katem u tesciow:( nawet na wynajem nas nie stac... Bardzo prosze napiszcie jakie macie mieszkania, czy wlasnosciowe czy moze wynajmujecie.. i ile pokoi. Zastanawiam sie czy starczy nam na wyzycie i wynajecie- mamy 2100. Myslicie ze damy rade? Bo z tesciowa sie wykoncze:O

Gość dziewczyna z kluczem
sredniej wielkosci miasto- moze nawet male miasto:) na razie jest nas 2, ale juz niedlugo bedzie 3, chcialam wynajac 2 pokoje( bo wiem ze na 3 to szans nie mam a 3 pokoje sa moim marzeniem)

heh. Nie mam dziecka, ale planuje. Powiem ci, że gdybym nie miala mieszkania, to stanelabym na glowie żeby wynająć albo kupic swoje. Nie wyobrazam sobie życia z tesciami. Uważam, że może być ciasne ale osobno.

Gość my mamy
1 pokoj z kuchnia - mieszkanie wlasnosciowe, a jest nas 3- przesrane szczerze Ci powiem

2100 skoro to jest male miasto to uda wam sie wynająć. Koszt dwupokojowego mieszkania z opłatami to koszty rzędu 600-1000 zł, zależy w jakim miejscu miasta. zostaje wam jeszcze całkiem sporo.

Gość dziewcze z kluczem
no my tez stajemy na glowie - ale boje sie ze 2 tysiaki moga nie wystarczyc na oplaty i w ogole wszystko- ok 500 za wynajem+ 500oplaty + 1000 zycie(jedzenie, srodki czystosci)... niezle zycie- ani do kina wyjsc ani sobie lizaka kupic:( masakra

Gość Marosza
2-pokojowe+kuchnia własnościowe w bloku,narazie we dwoje.

Gość lepiej kupić
niż płaćić za wynajem - to strata kasy a tak powolutku spłacic ie kredyt

Gość Marosza
niby te 1000 zł to dużo?Toż to wegetacja.

Gość 2122
Kobieto, moja kuzynka ma 1200 + kilka złotych na dziecko i ma małe 2pokojowe mieszkanie w bloku!!! i zyje!!! fakt- zaciskają pasa ale dają rade!!!!!

Gość Marosza
Niestety kredyty hipoteczne nie są dla wszystkich.Banki mają bardzo wysokie wymagania.

Marosza dużo stać mnie na wyjście do kina, teatru, na wszystko czego potrzeba, a jesze wiele potrafie odłożyć. A poza Tym jak się nie ma tyle ile się chce to trzeba za to żyć. Sa ludzie którzy mają dużo mniej.

Gość Marosza
Ale czasem nie ma wyjścia i człowiek musi " inaczej się udusi" i bierze kredyt-wolałabym kredyt niż życie z teściami,szczerze.

Gość dziewcze z kluczem
To nie jest tak latwo- kredytu najprawdopodobniej nie dostaniemy - dzwoilam do bankow i mamy za male dochody ze umowy na czas nieokreslony:O tak wiec na to szans nie ma- sama tez wolalabym splacac kredyt a nie wyrzucac kase w bloto.. ale coz wole wynajmmowac niz meczyc sie na kupie w mieszkaniu tesciow

Witam! Nasze mieszkanko 2 pokoje, 38m, cena w miasteczku do 30 tys ludzi za 48 tys

Gość Marosza
Pozazdrościć zmysłu oszczędzania.Też bym tak chciała,ale słabą wolę mam:(

Oj co do oszczedznia to tez jestem straszna!!! dzis jest 8 grudnia a my mamy tak mało na koncie, że szok!!!

Gość Margaret_25
my na razie mieszkamy w mieszkaniu wynajmowanym, 2 sypialnie i salon, ze znajomą parą. W drugiej połowie 2007 dostaniemy mieszkanie od dziadków narzeczonego- bedzie trochę do remontu, chcemy zmienić całą łazienkę, podłogi, no i meble, ale to jednak zawsze bedzie własne mieszkanie, 3 pokoje w tym 2 spore, w kamienicy, duże miasto dzielnica peryferyjna.

Gość Marosza
No,droga autorko topiku,ja jednak radziłabym wynająć cokolwiek,bo życie z teściami to nie życie.

Gość Jejku w Trójmieście
ceny kawalerek dochodza nawet do 150tys!!!

Gość Marosza
Moluś-kurcze święta za pasem, a ja też już ledwie przędę.

Gość dziewczyny jak wyliczyc ile za
zarabiam brutto? jesli mam podpisana umowe na netto 900 zł to skad mam wiedziec ile to jest brutto? probuje wyliczyc czy mam zdolnosc kredytowa

Tanio, mój przyszły mąż też jest z takiej miejscowości ale tam mieszkania są dużo droższe. Zmysłu oszczędności nauczyłam się od niego, a i rzuciłam palenie, rok przed staraniami(ile to pieniędzy szło).

Wynajmuję mieszkanie bardzo tanio. Za 150zł /m-c. Fajnie mają, prawda? :)

Gość Margaret_25
ratler, co to za mieszkanie i gdzie :O

Morsza i co my teraz zrobimy? :) Damy chyba rade co? Co do mieszkania z teściami to sobie nie wyobrażam!!!