Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stracilem ochote do zycia

Mam dość takiego życia !!! Ile mozna byc ignorowanym przez kobiety ???

Polecane posty

wiem jedno, aby być szczęśliwym nie trzeba słuchać kolesi i innych osob 3:) i 30paroletnich małolat:) takie są panie w mediach:) niestety

patrycja - a skad jestes ? bo ja z pomorza zachodniego

Gość mam niezawodną radę
rozejrzyj sie wśród kobiet po 30stce, takie desperatki wezma każdego!

Gość paatrycjaa
Z wielkopolski ale to chyba nie problem. Jak nie chcesz wyslac zdjecia to moze podaj swoj profil z sympati na maila.

Gość do autora
wcale nie jestes beznadziejny i nie sluchaj tych dupowatych tekstow w stylu przegrales zycie albo ze te laski sa wredne wydaje mi sie ze pierwsze wpisy pisali sami przegrani faceci ktorzy musieli uposcic troche jadu z siebie sytuacja wyglada mi na taka ty jestes mily sympatyczny zadbany lecz niezbyt przystojny ok nie szkodzi powiem szczerze dziewczyny nie patrza az tak na wyglad ale bardziej na charakter,zeby ktos byl mily,czuly,opiekunczy a ty taki jestes wiec glowa do gory po2 wydaje mi sie ze mierzysz troche za wysoko moze sie myle? chodzi o to ze byc moze wybierasz sobie dziewczyny o pieknym sexownym wygladzie a takie faktycznie wysoko sie cenią, moze spotkaj sie z jakas dziewczyna ktora ze zdjecia podoba ci sie tak sobie,czesto dziewczyny wysylaja gorsze zdjecia,zeby potem w realu wypasc lepiej, zapewniam,ze jest wiele milych sympatycznych dziewczyn,ktore nie swieca brokatami spodobalo mi sie to,ze mimo wszystko nie psioczyles na te ktore daly ci kosza a co do tych dziewczyn to podpisze sie pod wypowiedzia wczesniejsza,ze nie jest tak latwo powiedziec komus od razu,ze nie wpadl mi w oko zasada raczej jest taka na spotkaniach netowych ze czy sie sobie spodobamy czy nie,nalezy ta kawe wypic i pogadac,ewentualnie potem mozna taki kontakt zerwac,tak jak zrobila to dziewczyna nr 2 z ktora sie spotkales,powiedziala ci na gg prawde i zablokowala a ze pocalowala cie na pozegnanie? chciala byc mila,przeciez to nic nie znaczy,chyba nie zrobila ci tym nadzieji zycze ci zebys poznal jakas fajna mila dziewczyne i badz pewniejszy siebie pzdr

jakie seriale? w serialach to się mode ogląda, kobietki a nie facetów. same cioty jak ten od magdy m. związek polega na tym, ze dzielę się z osoba ukochaną tym co wazne a nie z lolą obok

Gość chlopie daj spokoj
do autora i Tomka :) nie licza sie tylko przystojniacy z pewnoscia :) przeciez sami chyba widzicie ze kobieta za ktora sie ogladaja wszyscy jest z jakims nierzucajacym sie w oczy facetem. znam sam taki przyklad i tez sie zastanawiam (oczywiscie zazdroszczac mu ) czym to jest spowodowane.

patrycjaaa - wysłałem maila - sprawdź proszę

Gość paatrycjaa
My sie znamy po czesci:) Wyslales juz mi kiedys zdjecia. Napisalam Ci wtedy co mysle o Twoim wygladzie. O ile pamietam wypowiadalam sie pochlebnie.

Gość ja też jestem ciekawa
kiedyś byłam z pewnym facetem. jak poznawaliśmy nowych ludzi to nigdy nie chcieli wierzyć, że to mój facet...no cóż urodą nie grzeszył...:) prześlij swoje zdjęcie myshqa80@wp.pl

Gość Natalka z krainy czarów
do autora CHLOPIE !!! Dawno nie widziałam tak beznajdziejnej osoby... Użalasz sie nad soba jak jakas ciota... Zachowujesz sie jakbyś się niedawno urodził a masz przecież 27 lat !! W dzisiejszych czasach my, bardziej ambitne dziewczyny patrzymy nato aby facet był zaradny i przede wszystkim przystojny. To są prawa dźunglii - facet musi utrzymać dom... Po co mam być z jakimś nieudacznikiem zarabiającym tyle co ledwo na niego wystarczy ? A dzieci ? A rodzina ? Tylko bezmyślna dziewczyna nie myśli w ten sposób. Oczywiście facet musi sie też podobać bo nie mogę być z kimś kto mnie nie pociąga. To wszystko pociąga za soba koszty. Siłownia, ubrania kosztują a jeszvze wyjścia i wyjazdy z dziewczyna ? Widocznie dziewczyny z kt orymi sie spotkałes stwierdziły, że jesteś że tak sie wyrażę ZA CIENKI W USZACH i nie ma co sobie czasu Toba zawracać. Z tego wynika, ze za wysoko mierzysz... Wyjście masz jedno - na razie daj sobie spokoj z dziewczynami, zadbaj o siebie o sowj wyglad. Znajdz dobra prace aby móc fajnie sie ubrać i zapewnić sobie normalne życie. Wtedy Twoje szanse u prawdziwych kobiet wzrosną a tak to tylko marnujesz czas . Weź sie za siebie chłopcze !!! Powodzenia !!!

ok, wysle skoro mnie prosisz :-) patrycja - dziekuje za mile slowa :-) a mozesz raz jeszcze powtorzyc co bym mogl zmienic w sobie ? widzialas mnie dokladnie :-) wiec co radzisz ?

wtedy te kasowe się odezwą natalko;) Ty też przeciw mnie?:) Do Ciebie mam inny stosunek, wiem że kochalaś Go:) czytałam wasze emocje

do ja też jestem ciekawa - własine wysłałem maila

nic:) więcej się usmiechaj:) ładnie ci w takim zestawie: zielone spodenki a la bojowki - ciemna zelen i taka bluzka jaką miał ten pan w romowach w toku co jadł pasikoniki:) do blon włoskow super zestaw:) inne kolorki to granat z czerwienią, jesli mowimy o bluzkahc type tego a la pasikonik No i koszulki na guziczki, jak Ci ładnie jak kołnierzyk opina ci szyjkę;) kolory koszulek nie musze wymieniac bo je znasz:) I co tu zmieniac:) nic

Łabędzica - przeciez nie widzialas mojego zdjecia:-o

Gość MAGDALENA 29L.
To ja opowiem Ci co mnie spotkalo :) Brzydka, malo atrakcyjna, gruba dziewczyna - kto by taka chcial ?? Ty po takim ogloszeniu pewnie bys sie oburzyl :) A ja taka wlasnie bylam. NIKT nawet kolezanki nie chcialy ze mna chodzic na imprezy bo po co skoro ani nawet na chwile nie zwracam na siebie niczym uwagi a juz na pewno nie u chlopcow !!! Z czasem nie mialam juz nikogo oprocz ksiazek :) Nie przeszkadzalo mi to bo pogodzilam sie ze swoim nieszczesnym losem i nie ubolewalam nad tym (w najgorszym przypadku pomyslalam soie ze kupuje wibrator i jazda) :P :)) Wieczorami chodzilam na spacery i kiedys jakis mlodociany dup... wrecz nawrzeszczal mi prosto w oczy zebym cos ze soba zrobila bo odstrasza golebie (???) Z poczatku mnie zamurowalo ale nie bylam mu dluzna i zaraz odparowalam mu cos w stylu zeby wyzywal sie na swoim malym :D Chlopak unikal mnie jakis czas (czesto mijalismy sie na drodze) az do czasu kiedy wybiegl prosto przede mnie z pytaniem - co powiesz na wspolne wyjscie do kina. Pomyslalam ze to jakis podstep bo kto (a tym bardziej on) chcialby sie ze mna pokazac ale nie dalam poznac po sobie. Zgodzilam sie pojsc z nim na kebab czym go zaskoczylam (jego mina przypominala cos w stylu "jeszcze nie masz dosc??") :) i tak sie to zaczelo. Poszedl ze mna raz, drugi na spacer a pozniej to juz nalogowo i na koniec zawsze bylo - do jutra. Nie wiem kiedy to sie stalo ale zakochalam sie ze wzalejmnoscia. Moj facet jest mlodszy ode mnie o 3 lata :) wygladalam starzej wiec wydawalo mi sie ze jest miedzy nami wieksza roznica. Dziwne bylo nie tylko dla mnie ze zostalismy para. I jakos tak sama od siebie (moze to milosc) postanowilam cos ze soba zrobic. Jakie byly rezultaty mojej zmiany ?? Schudlam prawie 35 kg, zmienilam calkiem fryzure w makijazu wygladam calkiem ladnie (przynajmniej tak mi sie wydaje) bo niejeden facet na mnie spoglada i puszcza mi oczko. Nawet moj luby jest bardziej o mnie zazdrosny. NIGDY YM NIE POWIEDZIALA ze bede miec faceta ze kiedykolwiek schudne i ze ktos w koncu zwroci na mnie uwage :) A wiesz co mnie najbardziej w tym wszystkim smieszy??? Kiedys jak bylismy razem na imprezie i te wzystkie puste panienki nie umialy sie bawic to ja rzucajac kawalami tak wszystkich rozbawialam ze zebrala sie w okol mnie kupa ludzi w tym glownie facetow!! I po calej imprezie pamietam jak jeden z kolegow mojego faceta rzucil mu pytaniem :: GDZIES TY CHLOPIE ZNALAZL TAKA ZAJEBISTA LASKE ????? :))))) (a my mijalismy sie przez ponad 2 lata :))))) PAMIETAJ ZE NAJWAZNIEJSZE JEST TO CO MA SIE W GLOWIE!!! WYGLAD ZAWSZE MOZNA ZMIENIC. DLA MOJEGO FACETA JESTEM GOTOWA WLOZYC WSZYSTKO ON DLA MNIE TEZ CHOC NIE ZAWSZE WYGLADAMY W TYM JAK BOSTWA :) POWTARZAM PO RAZ MOZE JUZ SETNY - WYGLAD TO NIE WSZYSTKO !!! WIDOCZNIE TE PANNY NIE BYLY WARTE CIEBIE! TY TEZ MASZ W SOBIE PIEKNO I KTOS W KONCU TO DOSTRZEZE!!! ZYCZE CI TEGO!!!

jaaaaakim cudem widzialas na zywo ? i gdzie to bylo ? co Ty opowiadasz ? zaczynam sie bac :-p

hihi bój się:):P widziałam tysiące razy, znam buzke na pamięć wiem gdzie masz dołek:) w brodce:) z pamieci mogłabym narysowac oczka i ustka:) ich kształt ale spojrzenie oczek tego nie da sie namalowac:) tak słodko mozna tylko zobaczyc:)

jesli mnie znasz, to napisz mi tu prosze na jaką litere zaczyna sie moje pierwsze imie ? :-p

oj, chyba mnie z kimś mylisz.... moje imie zaczyna sie na S wiedzialem ze mnie mylisz.... bo nie mam zadnej dziurki w brodzie :-p

taki dołeczek minimlany po mamie:) :P masz a ten S to S.. hih hi nie nie ja tak nie wyzywam mojego skarbka:) R:)

jestem S i nie wmawiaj mi ze mnie znasz, bo nie znasz :-p

Gość ja też jestem ciekawa
myślałam,że będzie duuużo gorzej...:)

a jak jest wg Ciebie ? szczerze...

do - ja tez jestem ciekawa wiec co o mnie mozesz powiedziec ? ;-) Labedzica - jak cos to moje imie ma R na koncu wiec nie mow ze mnie znasz :-p

Gość monikaaan
mitez nie wysłałes:(

nie wyslalem bo nie dostalem od Ciebie maila :-)