Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllljjj

dlaczego mężczyźni nie chcą się żenić ??

Polecane posty

Gość llllljjj
ja mam wrazenie ze po seksie moj chlopak poprostu nie stara sie tak jakby juz nic innego ode mnie nie oczekiwal - czasem mam takie wrazenie

Gość llllljjj
i te stereotypy ktore powtarza mi moja mama - ze nie powinnam tak z nim robic a juz napewno nie tak czesto bo jemu sie to znudzi i nigdy nie wezmie slubu

Gość llllljjj
to wszytsko nielogiczne. z drugiej strony chcialabym sie rozwijac. mam przeciez studia, nie ucze sie nic ostatnio, malo na ktore zajecia chodze, nie wiem co sie ze mna dzieje

Gość calineczka1986
nie moze rzadziej kupuje mi roze ale to dla mnie zadna zmiana - np ostatnio w sobote wrocilam z krakowa do domu i mialam zly humor bo kolos nie poszedl mi tak jak chcialam to kazal mi sie ubrac i zaprowadzil do auta i po chwili bylismy w centrum handlowym i ja pytam co my tutaj robimuy ? a on na to :Moje Kochanie ma zly humor a na to ponoc najlepse sa zakupy wiec cos ci chce kupic zebys zaczela sie usmiechac!!! to chyba byla najfajniejsza niesopodzianka pomimo tego ze nic sobie nie kupilam to od razu po tych jego slowach moj zly humor odszedl w zapomnienie!!!grzesiek sie stara i to bardzo bardzo i za to tez go kocham!!!!

Gość llllljjj
i w dodoatku skonczyly mi sie pieniadze. to wszytsko wyglada naparwde szaro. ale najwaniejsze ze mam mojego ukochanego

Gość calineczka1986
a co do wojska to nigdy wczesniej nie klnal teraz czasem mu sie zdarza ale widze ze tez w tym sie pilnuje -bo ja nie cierpie jak ktos klnie!!!a tak to oprocz czestych klotni o bzdurki to jest mi z nim super!!

Gość llllljjj
widac ze Grzesiek dojrzal do bycia z dziewczyna na powaznie i wie czego chce od zycia1 moj chlopak owszem chcialby mi kupowac rozne rzeczy np bielizne erotyczną, osostnio dla mi na rocznice naszyjnik, a tak wogole to on ciagle powtarza ze jak bedzie juz pracowal i zarabial duzo kasy to mi kupi wiele rzeczy, ale ja wcale tegood niego nie oczekuje, naparwde, on sam mi tak mowi

Gość llllljjj
no wojsko zmienia troche, teraz klenie bo tam wszyscy klna, jak wyjdzie z wojska to po miesiacu przestanie klnąć napewno mu taknie zostanie.

Gość calineczka1986
jak mam byc szczera to nie rozumie czemu Twoj milosz sie tak zachowuje po seksie moze on sie nadal troche wstydzi?bo jest niesmialy no nie wiem!!!

Gość llllljjj
a powiedz jak czesto to robicie? mamna mysli seks.. bo my na poczatku powiedzielismy sobie ze bedziemy robic to sporadycznie tylko w wyjatkowych sytuacjach ale teraz robimy tak 2-3 razy w tygodniu

Gość llllljjj
moze to moje odczucie, nie wiem jakbym mu powiedziala to by powiedziala to by mi rzekł ze normalnbie sie zachowuje, on nie zawsze tak sie zachowuje poprostu nast dnia nie ma juz moze w nim tyle milosci i pozadania i ja to tak odbieram

Gość calineczka1986
misiek jest moim zdaniem nadwyraz dojrzalym facetem jak na swoj wiek!!!!np powoli kupuje rozne dzialki budowlane a na pytanie po co ci tyle tych dzialek ? odpowiada ze kupuje bo jeszcze nie wie gdzie zdecydujemy wybudowac sobie chatke dla nas i naszych bobaskow, niezle co? ale on wlasnie taki jest slodki i kochanski

Gość llllljjj
wydaje mi sie ze trzeba jednak ograniczyc te kontakty seksulane, a moze nie? :) nie wiem sama. latwo sie mowi co innego jak jest romantycznie, atmosfera i wtedy to sobie mysle czemu by tak nie zrobic! no i tak wychodzi

Gość llllljjj
no to super jest widac ze wie czego chce. jak juz pisalam. milosz tez pokazuje mi rozne domy i mowi ze chcialby w takim zamieszkac ze mna kiedys. ale on niestety tylko mowi ..

Gość calineczka1986
no wiesz dzieli nas 400km ale to tylko do piatku!!!wiec seks jedynie w weekendy i to nie kazde bo nie na wszystkie przyjezdzal

Gość llllljjj
a jak on nie byl w wojsku to jak czesto sie spotykaliscie?

Gość llllljjj
to on jest w poznaniu w wojsku tak?

Gość calineczka1986
ja nie zamierzam sie ograniczc z grzeskiemjak mamy tylko ochotke to to robimy i nie widze w tym nic zlego -to raczej prawidlowy objaw ludzi zakochanych w sobie po czubki glow!!!

Gość llllljjj
milosz mowi to samo do mnie

Gość calineczka1986
tak niestety daleko ale juz za 8 dni wojsko bedzie historia!!!

Gość llllljjj
myslisz ze moge mu zaufac i współżyc z nim bez obaw ze mnie zostawi? albo ze mu sie znudzi?

Gość calineczka1986
a przed wojskiem to tez sie rzadko widywalismy bo ja jestem na studiach a on ma firme wiec tylko weekendy nm zostawaly no i jak misiek mial tylko dzien wolnego to przyjezdzal do mnie do mieszkania

Gość llllljjj
no a na ten weekend grzesiek przyjezdza na przepustkę?

Gość llllljjj
znaczy sie ze Ty mieszkasz sama?

Gość llllljjj
no a widzisz a z nami to jest tak ze sie codziennnie spotykamy, nawet jak milosz mial obrone to spotykalismy sie codziennie, przez to moze obronil sie nie na ta ocenę co sobie marzył

Gość calineczka1986
oczywiscie!!!!!kochacie sie wiec seks to pozytywny i prawidlowy objaw waszej milosci!!!!ale propnuje zapytaj go czemu sie tak dziwnie zachowuje po seksie?to raczej nie jest noramlne u mnie misiek normalnie rozmawia ze mna przytula mnie i oczywiscie po chwili zasypia =)

Gość llllljjj
wiesz co? wydaje mi sie ze gdybym sama zamieszkala to on by sie do mnie wprowadził

Gość calineczka1986
przyjezdza=)

Gość llllljjj
w sumie to czemu nie??? wpadłam na pomysł po Nowym Roku sie przeprowadzam

Gość llllljjj
czy to jest dobry pomysł?