Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goździkowa ambrozja

Komplementy... Jakie usłyszeliście/łyście?

Polecane posty

Gość Goździkowa ambrozja

W moim przypadku, te powtarzające się: niby mam seksowne usta i do tego nadzwyczajnie delikatnie, jak na faceta. Taaak?:) A to fajnie, bo akurat lubię ich używać, wspólnie z językiem:D

Gość tylko Ty i tylko ja
:)

Gość zolte sloneczko
ja milo wspomoinam nietypowy komplement i troche zabawny mialam jakies 18 lat i 8 letni chlopiec powiedzial ze lubi dziewczyny piekne i szczuple a ze szczupla odpadla to byl to naprawde mily komplement fakt od dzieciaka ale milo go wspominam takich roznych przez lata troche sie nazbieralo w kazdym razie na komplement ze wygladasz dzis pieknie zawsze odpowiadam / piekni tak maja/ albo ladnemu we wszystkim ladnie ;)

\'czemu masz takie ladne duze usta?\' ostatnio caly czas slysze ze schudlam :) (to chyba komplement :D ), ta super tylko zebym jeszcze to widziala, a tu lipa ...

Gość wieczorek Luny
słyszałam w czwartek: "gdybym miał dwadziescia lat mniej to bym cię odrazu poderwał" słyszałam w piątek: " podchodzą do ciebie i proszą o zdięcie z taką fajną laską" słyszałam w sobotę: " masz takie piękne, tajemnicze spojrzenie," " jesteś śliczna"

A ja tylko ciągle słyszę, że mam ładne oczy. :) I może coś w tym jest bo odkąd często mi to powtarzają, zaczęłam \"łapać\" ludzi na tym, że faktycznie patrzą mi często głęboko w oczy. Ale nie wiem czy to dlatego, że są ładne. Może tak po prostu. :)

Gość ja onaxaxaxa
a ja slysze ze mam "piekne oczy","piekna i niepowtarzalna figure",slyszalam tez ,ze "gdybym byl mlodszy bylabys moja",albo"masz cos w sobie"

Gość łał.
ale jesteś ładna... jak młodziutka Britney Spears :D powaga :D