Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwka_____

Do czego zdolny jest czlowiek...Aneta K

Polecane posty

Gość wiwka_____

Wiem,ze byly tutaj tematy dotyczace tej pani, ale chcialam poruszyc inna kwestie.Zastanawiam sie co ta kobieta robi swojemu dziecku.Po ilus tam latach przypomnialo sie jej,ze dziecko ma ojca.Zapiera sie wariatka ,ze to Lyzwinski, robi sensacje z tego, lata po sadach, potem po ujawnieniu wynikow zmywa sie, bo musi odpoczac. Nastepnie dowiadujemy sie ,ze ojcem "jest" byly radny samoobrony Pan C.(nie pamietam dokladnie nazwiska). Czy ona wie z kim spala? a jesli wie, i sadzi,ze odurzano ja narkotykami, to dlaczego zwyczajnie nie posadzi czlowieka o gwalt? Robi to dla slawy? wspolczuje temu dziecku. Robi z siebie kretynke, bo to jest zenujace ,ze teraz ludzie sie zastanawiaja kto jest ojcem dziecka, bo sama zainteresowana za bardzo nie wie. :o co za posmiewisko.Nie wiem co to wszystkom ma zanczyc za bardzo, stwarza sie sztuczny ferment.Gdzie sa sprawdzozdania z rozpraw dotyczacyh molestwoaania kobiet? bo przeciez o to w tym wszystkim chodzi.tymczasm gada sie tylko o Anecie K. ktora ku***wa sama nie wie komu dala dupy.Sila ja zmuszalai do cpania?

Gość niunia od nyski
znalazł się ojciec jej dziecka. Polityka Cyjański czy jakiś tak na C. ale tez sie nie przyznaje:)

Gość wiwka_____
no i w dodatku jest w szoku :D nieslychane jakie to zenujace :o

Gość Rastaa
w 100% sie z toba zgadzam! i wspolczuje temu biednemu dziecku. nie dość że było wpadką to jeszcze nie wiadomo z którym posłem :O

Gość wiwka_____
bez wzgledu na sume pieniezna, nie zrobilabym takiego czegos swojemu dziecku, Lata z nim po sadach jak idiotka.Zeby lepsze wrazenie zrobic :o

Myślę, że Krawczyk otworzyła ludziom oczy na to co się dzieje w Samobronie. Czytałam dzisiaj w Onecie, że zgłosiło się już ponad 20 kobiet molestowanych przez posłów Samoobrony. Może afera wokół Krawczyk sprawi, że winni zostaną ukarani, a ofiary odzyskają spokój.

dla mnie jest ona zwykła dupodajką!!!!!! da dupy każdemu oby tylko piąć się po szczeblach kariery - wstyd!!!!wześniej ojcem miała byż Łyżwiński - nie wyszło , w takim razie stwierdziała że Lepper - jak nie wyjdzie to znów może ruszy swe marne szare komórki i przypomni jej się z kim spała i koleknego posądzi!!!!! ona nie mam za grosz wstydu!!!!!!!!!!!!jak można nie wiedzieć z kim sie spało!?!?!?!?!?!?!?a jej dziecku współczuje!!!!

Gość wiwka_____
taka afere trzeba bylo wstrzac jak byla zapladniania :D a nie po tylu latach!

Mała mimi, o czym ty mówisz, jakie szczeble kariery??? Jakieś sekretarowanie w Samoobronie to kariera? No prosze Cię :O

Gość a na sam koniec okaze
się , ze ojcem dziecka jest jej własny osobisty mąż :o

Gość wiwka_____
a ona ma meza? :o

Gość niunia od nyski
jest po rozwodzie.

Gość ma i chyba ma tez inne dzieci
oprócz tej dziewczynki

myślę,że na jej poziomie intelektualnym do\"kariery sekrtarki\" mogła tylko się doczłapać włąsnie przez sypianie z Ważnymi Panami........poza tym myśle,że liczyła na dużo więcej po takich \"poświęceniach\",,,,,,,,

Ma trójkę dzieci, żeby było ciekawiej- każde z innym facetem.

Ja jej nie bronię, ale to, że nie ma dziecka z posłem Łyżwińskim, wcale nie musi oznaczać, że nie miała z nim kontaktów sexualnych.

Gość ja to nie wiem ile kasy
musieliby mi dać albo jakie wysokie stanowisko żebym dała dupy temu Łyżwińskiemu... stary obleśny dziad ... bleeeeeeeeee

Gość wiwka_____
po prostu wywleka swoje brudy, :o kosztem swojego dziecka

Gość undertaker
cytując kogoś tam z interii dobrze, że to dziecko nie szczeka, taka impreza była :)