Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekto

Prosze o komentarz do zachowania faceta.

Polecane posty

Gość rekto

Było nam cudownie, chyba nawet zbyt cudownie... Nie mozna życ w takim szalenstwie. teraz jestesmy dla siebie jak obcy.. zero kontaktu, nic. Spotykamy sie przypadkiem, na ulicy, on spuszcza głowe, powłoczy nogami, całym soba pokazuje jak jest mu źle.. ale cześć nie powie, nawet nie spojrzy na mnie. Po co te przedstawienia zatem..? Niech sobie idzie i poświstuje! w końcu to on mnie zostawił....

Gość rekto
nie! chodzi mi o to że gra przede mna smutnego i załamanego a przeciez wiem że jest z kims.... Dlaczego sie nie zachowuje normalnie ? juz mnie te przedstawienia zaczynaja dobijac..

Gość jesli nie mówi czesc
to po prostu jest zdecydowanie zle wychowany. Akurat z tego zranione uczucie nie zwalnia. Dobrze,ze sie skonczylo, nie chcialabym miec chama za faceta.

Gość rekto
tylko nie wiem po co chce abym myslala ze jest mu zle....

Gość jemu nie jest źle
jemu jest tragicznie. gnębi go jego idiotyzm, a powłóczenie nogami i opuszczanie łba kiedy Cię widzi, świadczy niezbicie o tym, że totalnie rozrywa mu się mózg od przepicia.

a czego Ty chcesz od forumowiczów? Przeciez my tego też nie wiemy :O określ się bardziej moze?

Gość rekto
serio..? wyrzuty sumienia..?

Gość rekto
no kurde, pomozcie.....

proste: chce sobie zostawić otwartą furtkę. Jak mu nie wyjdzie z \"nową\" to może wróci do \"starej\". Pokazuje jak mu źle, bo może akurat zatęskni albo będzie w potrzebie. Wtedy może zawsze powiedzieć, że zrozumiał swój błąd. Jest też druga opcja: może nie chce Cię jeszcze bardziej ranić zachowaniem wesolutkiego szczygiełka. Może czuje się winny wobec Ciebie, nie chce dodatkowo manifestować jak mu dobrze bez Ciebie. Za to Ty pokaż mu, że nie cierpisz po nim (mimo że cierpisz), uśmiechaj się (nie do niego), nie spuszczaj wzroku, idź śmiało przed siebie, z głową uniesioną wysoko! Pokaż draniowi! A co!

Gość rekto
dziekuje!!!! cmok!

Gość urocze
taki facet nie ma wyrzytów sumienia, nie łudź się, a widzisz to, co chcesz widzieć. spuszcza łeb bo wstydzi się swojej głupoty. nie zajmuj się nim tylko sobą. :)

Gość rekto
to znaczy uważa że zwiazek ze mna był głupota i sie teraz tego wstydzi..? czy tego że mnie zranił..? bo już nic nie wiem...

Gość jak ty taka glupia
i nie rozumiesz co do ciebei pisza to na pewno sie wstydzi

Wydaje mi się, że dlatego, że Ci wyrządził taką krzywdę i nie chce się obnosić swoim szczęściem, jak to napisal/a professional translator*

jakby to ująć, żeby było czytelne ... facet może się wstydzić, że Cię rzucił, nie pisałam nic o tym, że dotyczy to w ogóle Waszego związku jako głupiego pomysłu. Myślę jednak, że koleś raczej gra, żeby pokazać, że on niby też cierpi po tym rozstaniu i mimo że jest z kimś innym to nadal przeżywa. Dobry aktor, tyle że w kiepskim przedstawieniu.

Gość rekto
Ale po co on to robi..? co mu to daje..? ? ? czy przez to sie czuje lepiej? ? ?

Boże ... babo, on to robi na pokaz, uwielbia być w centrum zainteresowania, uwielbia, kiedy ktoś widzi jak on cierpi, zwłaszcza osoba, którą on zranił. On nie ma w tym celu żadnego samego w sobie. Po prostu jest taką psychiczną odmianą masochisty. Lub też sadysty, skoro sprawia mu przyjemność ranienie Ciebie poprzez pokazywanie swojego cierpienia. Hmmm... zdecydowanie za dużo filozofuję. Gościu tak ma, że lubi być głaskany po główce (bez skojarzeń hehe).

Gość rekto
professional- jestes mocarna! nie znasz faceta a scharakteryzowalaż drania jak trza! faktycznie jest z tych co to lubia być po głowce miziani... Czyli żadnych pozostalosci uczuc nie ma sensu sie w tym dopatrywac..?

Gość rekto
dzieki, jestes kochana i bardzo madra. Dobranoc. Przestane sobie więc tym głowe zawracac, dzieki tobie, jeszcze raz duża buźka za powazne potraktowanie mojego pytania. pa.

Gość rekto
Azor już wykąpany i macha swoim puszystym ogonem - to niechybnie oznacza śmiałe figle analne :-) Dobrej nocki! 🖐️ 👄