Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna pradomówny 32

Żona zmusiła mnie do zdrady

Polecane posty

Gość De donde eres...
Zgadzam się.. Ja też bym tak zrobiła.. w końcu po kłotni trzeba odreagować.. dowartościować się.. :D

Gość deta
to prowakacja bo tacy debile nie istnieją.Mam nadzieje:(

a to wreda ta żona....a fuj... przyrzekała na dobre i na złe....patrz jaka okropna. Tam na początku zdaje sie idzie jakos tak \" ślubuję Ci miłość,WIERNOŚĆ.........\" Chyba,że mieliście inna przysiegę....

Gość ciziawwa
zwykly błazen i drań

Gość De donde eres...
a wcale nie... jak tylko sie pokłócę, zaraz muszę się dowartościować- nie zawsze musi być to "pełna " zdrada, ale jakiś flircik.. aż żyć się chce :)

spać mi sie chce ,tym samym nie bardzo chce mi sie pisać....ale nie pierwszy raz stwierdzam,że moralnie nie pasuję do tego wieku.... na szczęście pod każdym innym względem tak.... bo co to niby znaczy,pełnaczy niepełna zdrada. Nie rozumiem tego,ale czy ja musze wszystko rozumieć w moim życiu ? Nie muszę...

Gość no cóż...
Chłopcze twoja niedojrzałość do tematu małżeństwo (w teorii)jest na etapie zerowym. Więc dalsza rozmowa nie ma sensu. I nie zabieraj się "do praktykowania" póki nie pojmiesz istoty małżeństwa.

Gość Mezczyzno pradomowny
Ty zwykla meska kurwa jestes !!! :D

Gość e tam od razu
on jest tylko złamasem i idiotą, ktory po trupach, ale postawi na swoim

Gość ftyffufgugfu
zastanawiam sie męzczyzno jak brzmi imię Twe. Zdradzisz mi ten sekret? bo Twoja wypowiedz .... coz brzmi niesamowicie znajomo

Gość żartownisia
hehehe. Podoba mi się Twoje myślenie. Problem w tym, że gdybym miała po każdej kłótni go zdradzać, spałabym już z polową męskiej populacji. Ps. Szanowna małżonka też tak odreagowuje?

Gość cxvfsdgvre
huehuehuhe najlepsze, ze ludzie dalej piszą i sie uzewnetrzniają :D:D:D:D

Gość no jasne dziubasie
:)

Gość Posuwacz
Mężczyzna pradomówny 32 Ostro się pokłóciliśmy i przez 3 dni nie chciała ze mną spać Nie mogłem znieść tej sytuacji i po 3 dniach napiętej sytuacji poszedłem do pubu. Upiłem się i ją zdradziłem. Nie czuję się po tym źle, nie mam wyrzutów sumienia. To nie była moja winna. Gdyby nie żona nigdy zdrada nie miała by miejsca. Teraz między mną a żoną wróciło do normy. Napisałem to dlatego żeby kobiety wiedziały, że to przez nie mężczyźni zdradzają. Same pchają swoich mężów do zdrady. Nie dziwcie się później że mąż przespał się z inną, jak tak się zachowujecie. Może lepiej nie wychodźcie za mąż jak macie mieć takie fochy i olewać męża jak coś wam nie pasuje. Pier_dolisz jak potłuczony :O

Gość Pan Wieś
Ty łajdaku!