Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikit

czy waszym zdanie ona jest piekna?- do mezczyzn

Polecane posty

Gość Listonosz z płaskostopiem
skłamałbym gdybym wymienił coś innego niz bimbały:) oczy ma fajne a poza tym jest podobna do laseczki która pierwsza namietnie bawiła się w odkurzacz z moim dzordżem:)

Gość kikit
no i bylbys z nia tylko dlatego ze ma fajne cycki?

Gość kikikikikikkikkk
wtedy będziesz piękna - taki frankensztain z silikonem w cyckach ...

Gość kikit
nie ma mnie na zadnymz tych zdjec wiec moze operacja by mi az tak nie pomogla...ps. frankenstain byl doktorem..a potwor ktorego stworzyl nie mial imienia

pytanie było czy mi sie podoba, a czy chciałbym z nia być to juz insza inszość.

Gość kikit
wiesz jezli ktos pyta czy sie podoba to chyba to samo..bo skoro ci sie podoba znaczy ze chcialbys z nia byc na dluzsza mete......

Gość kikikikikikkikkk
a czy ja coś pisałem o potworze? mi chodziło o doktora ;-)

Gość hłehłehłehłehłeee
sliczna dziewczyna. 90% piszacych tu stworów chcialoby tak wygladac:) i taka jest nieprzyjemna dla wielu siedzacych tu paszczurów prawda:D:D:D

A ja jestem kobietą i mimo tego,że pytanie było do facetów to ocenię dziewczynę z fotki :p Wg mnie jest mówiąc delikatnie brzydka i tyle. Przede wszystkim peirwsze co mi się rzuciło to to ze ma bardzo daleko od siebie oczy :/ Fatalnie to wygląda:/ Ale to nie wszystko: jeszce liche włosy co odejmuje jej uroku poza tym odstające uszy i bardzo wysokie czoło a czy to Twoja laska kikit:p

1 dziewczyna wyglada jak typowa modelka i na pewno nia jest. Mnie sie podoba (jestem dziewczyna) ale tylko dlatego bo taka jest teraz moda. facetom sie takie nie podobaja i tyle. Wszystkie pozostale mi sie nie podobaja ale nie dlatego bo nie sa zachudzone. po prostu mi sie nie podobaja. szcegolnie ostatnia co wszedzie cycki na wierch wywala, a ta druga na kazdym zdjeciu robi ta sama glupia mine ze wydaje mi sie ze jej oko zaraz wyskoczy i mnie dopadnie. ogolnie rzecz biorac jakbym zobaczyla naturalna ladna dziewczyne to spodobalaby mi sie najbardziej tak jak normalnym facetom. A ta pierwsza jest oryginalna i dlatego mi sie podoba. dziekuje za uwage.

Gość grgrgagagata
Ale się nabieracie!! przecież to jest podstawione zdjęcie. Ta dziewczyna jest modelką chyba ze Stanów, widziałam ją w pokazie mody na TV Fashion. Nie pamiętam w tej chwli nazwiska ale jak znajde to napisze.

jesli za dłuższą metę uważasz np ok 10 lądowań pod kołdrą to owszem Dziwnie rozumujesz, dla mnie ładna babeczko to tylko ładna babeczka a nie od razu potencjalny obiekt do związania się.

Gość kikit
czyli mam rozumiec ze zadnach z nich ci sie nie podoba ..chyba ze ostatnia do lozka tylko;) trabka=> popieram w 100 %

Gość kikit
to wklejcie jaks laske ktora bedzie fajna na ,,dluzsza mete'' tylko prosze niech to nie bedzie zadna aktorka..i modelka przerobiona komputerowo

Gość kikit
po wypełnieniu moich nowiuśkich wyjściowych mokasyn pasztetem drobiowym"Drosed" poinformowałem ze stanowczością w głosie swoja mamusię aby nie kupowała mi juz butów w CCC

Gość hłehłehłehłehłeee
no jasne ze modelka:) chyba kazdy to widzi na 1 rzut oka.... co nie zmienia faktu, ze ma sliczna, oryginalna buzie:) i jak wspomnialam w poscie poprzednim, wiekoszosc anonimowych stworow siedzacych na kafe z zawisci i zazdrosci pisze to co pisze:D

Gość kikit
tez mi sie wlasnie wydaje ze piekno juz wszystkim tak spowszednialo ze tylko laski przerobione komputeroo robia na nich wrazenie...za to gdyby szla ulica ...co 2 osoba by sie za nia obejrzala

Gość hłehłehłehłehłeee
codzienne rano w pocie czoła siadam za biurkiem i wymyslam moje wypowiedzi na forum. Analizuje je z faktograficznymi publikacjami, komponuje ich sylabowe brzmienie i symetrie wyglądu na ekranie. Wiele czasu poświecam również na ich podprogowej analizie aby czytając je internauta był przekonany że ja jako autorka właśnie w tym konkretnym momencie kręce sobie po cichutku i z wolna batonika zalotnie poruszając biodrami aby jego rysunek na muszli przypominał spiralę Euklidesa

Gość kikit
skonczie z tymi podszywami i tak nikt ich nie czyta

Gość mnie sie nie podoba
mniej niz przecietna.

Gość ...///////...........
całkiem ładna i bardzo podoba mi się jej nos

Gość szczera odpowiedz
TA DRUGA CZARNULKA LADNIEJSZA

Gość Annnnna
Pierwsz fotka to znana modelka i w 100% nie Polka

Gość moj tez to lubi a ja
wyglada jak mały potworek za szeroko i krzywy rozstaw oczu

Gość asiaaaa
no pewnie ze to znana modelka.zapamietalam ja z faschion tv,byla twarza vouge'a jakis czas.oryginalan uroda,bardzo piekna.

moj tez to lubi a ja wraszcie ktos to zauwaył :) pisałam o tym wczesniej ze ma za szeroko oczy w ogole jakas licha jest :/ i nie wiem dlaczego choc juz staralam sie by mi sie ona podobała cały czas wg mnei jest brzydka :/ i nie rozumiem dlaczego jeśłi ktos ma takie zdanie jak ja od razu jest wyzywany :/ padło pytanie i wypowiadam sei bo chyba mi wolno ? a naskakuje na tych ktorym sie ona nie podoba wielu facetów i kobiet ze sie nie znamy a moze wy sei nie znacie ? :/ zero tolerancji dla zdania innych :/

Gość
Creepy kid... W sam raz na tani amerykański horror gdzie coś lata koło sufitu, blond dziewoja (najpewniej z problemami emocjonalnymi) ni to wrzeszczy, ni to piszczy, a muskularny, choć nieco przygłupi, pan ratownik/policjant/leśniczy szyje chmurami ołowiu z shotgun'a...

Gość epkaaa
sliczna dziewczyna, jedna z najladniejszych top modelek o ile nie najladniejsza, mozna ja zobaczyc na wielu pokazach mody, z pochodzenia Australijka

Gość asssssssska
ta pierwsza to modelka, nie wiem jak sie nazywa, czesto mozna ja zobaczyc na fashion tv, pokazuje ciuchu armaniego, michaela adama, innych prosjektantow, wam sie nie podoba ale to jej uroda jest wyjatkowa, jest bardzo slynna i jedna z najpiekniejszych modelek - i to nie jest moje zdanie ale fotografow z reszta poklazuje sie na tylu wybiegach