Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciciotka

ile wydajecie na prezenty dla dziecka?

Polecane posty

Gość
Moj sposób patrzenia na świat jest tak obcy wielu ludziom ale nie wszystkim A szkoda !

Gość ciciotka
ja tez ogladam z mezem i corka super nianie masakra a nie wiem jak moga dziecko dopuscic do takiego stanu.Brak im twardej reki.Moja Niunia to przesliczny Aniolek

net-ar wiesz inaczej jest jak macierzynstwo jest palnowane i przemyslane pod kazdym wzgledem takze finansowym.A takie lalunie robia bachora po pijaku a pozniej placza ze na prezent nie maja

Gość
My rowniez ogladamy \"super nianie \"i tez przecieramy oczy ze zdziwienia Wszyscy :ja ,mąż i dzieci

Gość do blondynapoznan
bachory to może ty masz albo będziesz miała, a dzieci, które nie mają firmowych zabawek tudzież ciuchów w czym mają dogonić rówieśników???? A pomysł z kradzieą jest bliski temu kto o tym myśli lub to robi... Moje dzieci nie będa kradły, ja nie kradłam, chociaż nie mam na firmowe zabawki. Ale żyje się nam dobrze, szczęśliwie, a dzieci rosną w poczuciu że są ważne kochane i najcudowniejsze na świecie :)

Gość do blondynapoznan
w tym że nie używan takich określeń na moje dzieci i nie życzę sobie, aby ktokolwiek to robił !! A jeżeli innym to nie przeszkadza, to............

Gość temat bez sensu
blondi - ... prezentujesz swój poziom,, nie ma co. Twoje IQ jest pewnie równe numerowi buta twojego bachora.

Gość do blondynapoznan
ja na żadne dziecko tak nie powiedziałam i nie powiem

Gość
blondynapoznan daj tu którejs tego mesia !Ciekawe czy powie ci ze ją rozpieszczasz!!!hahahahhahahahahahhahah napewno nie odmowi zadna....takiego prezentu..... hah

Gość wwwwwwwwwwww
do "blondynopoznan" ty kurwo, dobrze że ty zarabiasz w burdelu natyle dobrze że ci stac na te zabawki dla swoich daunów, wiadomo, jestes pokrzywdzona przez los musisz inaczej nadrabiac. Odpiewrdol sie od dzieci biednych, zato normalnych,, kochanych. Idz po rozum do głowy , chociaz mysle ze tam wielkie jedno pustkowie, własnie twoje komentarze które tu zostawiłas swiadcza o tym ja byłas rozpieszczana i teraz jestes zwykla , smierdzaca blondyna nic nie reprezentujaca he he he wypad dziwko jedna

Gość
Ładny Mieczysław !!!!!!!!!!!Super ! wypas!

Ty jestes na bardzo wysokim poziomie!!!!!!!! W burdelu to bys chciala pracowac tylko kto by Ciebie tam zatrudnil?z tym ryjem. Musze sprostowac nie pracuje w burdelu.Pracuje w innej instytucji w porownaniu do Was pracuje umyslowo.Nie bede duzo pisac bo zal Wam bedzie dupe sciskal

Gość
a ja tu mam 8 !!!!!!!!!!hahahahahah (maz na skype wiec ja tu :))\'na giełdowym\"\":):):)

Proste i logiczne ....kazdy daje taki prezent na który go w danej chwilii stac.... Chce tylko napisac pare słów do osoby,która tak tutaj smarowała Paulke !123 ..... Dziewczyno jakim ty (...) prawem \"grzebiesz \" wJej zyciu...wlazisz z buciorami w sprawy tak jak kasa...Jej wiek ...mieszkanie ...relacje w rodzinie ...po co to robisz .... Gdyby Ona chciala pisac o TYM TUTAJ - w TYM miejscu to by to robiła !!! a TY w tej chwilii idiotycznie odbiegajac od temetu .pewnie z czystej zazdrosci ...o JEJ zycie ( znowu zapewne zostane \"pojechana\" o zarzucanie ludziom zazdrosci..:O) NO ale POWIEDZCIE mi co to innego ??? :O..........jakie to inne uczcucie anizeli zawisc...aaa i JESZCZE chec dokopania ! dopierdzielenia ...usilowanie ponizenia na czyis oczach ....Kuzwa ! jakie to BIEDNE ...TANIE ....i pasujace do żalosnej kobiety .... Inaczej nieuwmiem odpowioedziec tobie(...) IGNORANTKO ..! Przeparaszam autorkę za ten \"monolog\" A co do prezentu :) Racja lezy po środku .... Jak czesto bywa . Jestem zdania,ze nie trzeba dziecka obsypywac kazda zachcianka :) Dlaczego ? Moje zdanie jest takie: Dziecko ma wiele...wiele marzen ...reklamy telewizyjne\" narzucaja \" mu mnostwo marzen ....\"znajomi\" maja swietne zabavwki ... I dziecko \"glupieje\" chce \"TO TO i jeszcze TO \"...;) Uwazam ze bardzo rozsadne i dobrzerokujace na JEGO dalsze wychowanie jest poproszenie dziecka -- uczenie Go o d malego ze Mikołaj:) jest tylko jeden a dzieci Tyyyyyyyle ;) Trzeba wybrac jedna rzecz której sie tak bardzo bardzo najmocniej pragnie ( i niech to nawet bedzie droga rzecz - w granicach roxsadku - u mnie 10)0 zł nie wchodziłby w rachube ) - Nie przez sytuacje finansowa bo byłabym hipokrytka gdybym na nia narzekała. Nie jestem zwolenniczka listy zxakupów dla \"Mikołaja\" a listu który opisuje jak dziecko bardzo bardzo marzy o danej rzeczy :) Tak zostałam wychowana...tak wychowam moja córeczke:) (ma dopiero pół roku wiec w tym roku 100% prezent wybieram JA ;)):P Dostanie kolka szałowych zabawek ...typu młotek grajacy ....zabawka edukacyjna ...świetna Dzinsówa:classic_cool: :) i dostanie od Mikołaja dziurki w uszach :) dla swoich pięęęknych kolczyków :) 😘

Gość
Pomaranczowa @ a ty myslisz ze tylko w burdelu sie dobrze zarabia??Jestes w błedzie Ze stopki blondynapoznan wynika ze pracuje w banku A tam sie chyba napewno dobrze zarabia blondynapoznan jak tranzakcja dojdzie do skutku stawiasz dobry trunek!!!!!!

uciekam z tej wiochy! Musze sie pakowac bo w pon jade w gory .Pozdrawiam net-ar zdrowych spokojnych.Przysle Wam pocztowke z Val di Sole:)

Gość temat bez sensu
blondi - masz cos jeszcze zeby sie pochwalic i dowartosciowac?

net-ar po co im mowisz gdzie pracuje, widzisz nawet czytac im sie nie chcialo nauczyc.Kazdy mysli ze w burdelu mozna tylko dobrze zarobic.Mowie Wam sa innej miejsca w ktorych dobrze placa:)

nie musze co serio nie chce Wam dola robic.Nie musze sie dowartosciowac bo dla mnie to wszystko jest przecietne i normalne. Dzieki za uwage ale serio juz uciekam.POZDRAWIAM

temat bez sensu- wedlug ciebie(...) kazdy czlowiek posiadajacy \"cos\" piszac o tym dowartosciowuje się ? chwali ? trzeba kullllde;) bidaka na sile grac ,,,zeby niektórych zadowolic...o czym to swiadczy ? ...:O