Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala glupia

prosze pogadajcie ze mna o tym....

Polecane posty

Gość princess_Si
daj sobie spokoj z tym dziadem. i powiedz chlopakowi o tym co zrobilas bo Cie wyrzuty sumienia zjedza. (przynajmniej mnie by zjadly ).

Gość mala glupia
o nie - mojemu chlopakowi o tym nie powiem, bo przy najblizszej okazji zamordowalby tego kolesia, a do mnie stracilby zaufanie...:(

Gość ojej ojej
z tym facetem daj sobie spokoj, a swojemu nie mów nic. na szczęście nic takiego jeszcze się nie stało, ale jak się stanie, to dopiero wtedy wyrzuty Cię zjedzą. pomyśl sobie, jakiego obrzydzenia nabierzesz do siebie, gdy mu ulegniesz. Bądź silna! Powodzenia!

Gość duza glupia
zona mu się znudziła albo mu nie daje, to facet bajeruje na boku. Moze byc tez tak, ze mu nie staje i potrzebuje nowych doznań, bo nie moze się kochać z własną żoną.

Gość mala glupia
podoba mi sie ta teoria:) Macie racje - nic sie nie stalo... Ale mimo wszystko kosztowalo mnie to mnostwo nerwow... I nie stanie sie na pewno, bo juz wiecej nigdy sie z nim nie spotkam! Nie moglabym sobie pozwolic na takie ryzyko... Uwazajcie kobitki na takich psychopatow i nie myslcie, ze macie do siebie pelne zaufanie, bo ja tak wlasnie myslalam, a mimo wszystko w pewnym sensie mu uleglam... :o

Gość duza glupia
powodzenia:)🖐️

Gość tak wiec mu nie staje
:P