Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHANDERSEN

CHODZ OPWIEM CI BAJECZKE..............

Polecane posty

Gość Marekk
*co się stało ?. Zdrowiej !!!

Gość Marekk
Jak się czujesz .?.

Nagle los mi dał Wszystko co chciałam mieć W końcu jesteś Ty, jestem ja Zabrał całe zło Bym mogła wierzyć Ci, Że będzie zawsze tak Jak w tę noc I drżę w jej blasku całkiem bezsenna, Bo wiem, że tak bardzo mnie chcesz W każdą noc będziesz zawsze tylko mój Tylko Ty stopisz we mnie serca lód Jak każda noc i Ty odejdziesz Zostań nim skradnie mi Cię dzień Rankiem powiesz to był sen Może to i żart, Lecz zwątpić nie mogę, gdy Jesteś cały czas W każdą noc I drżę w jej blasku całkiem bezsenna, Bo wiem, że tak bardzo mnie chcesz Rankiem powiesz to był sen...

Gość Marekk
****Jaki rodzaj migreny Ci dokucza.?.

Gość Marekk
Wiesz że częstość napadów migreny rośnie w okresie menstruacji, kiedy dochodzi do naturalnego obniżenia poziomu estrogenu w organizmie kobiet.Masz dobrego Lekarza mam na myśli Endokrynologa -ginekologa .?.

Gość Marekk
Neurologiczna konsultacja jest niezbędna

Tak wiesz ja choruję od lat dawno nie byłam u neurologa bo ostatnio chodzę często do ginekologa a do endokryologa to nie byłam dawno już ale dziekuję Ci za troskę :) mam leki i pomagają tylko ból jest mocny utrudnia mi życie przyzwyczaiłam się do tego. Temat zrobił się medyczny :)

Gość Marekk
Przejdźmy do spraw sercowych dobrze.?. ;-}

Gość Marekk
((Prosto z mostu::: WYCIECZKA.?.dokąd.....-

Chciałabym pojechać nad jezioro rano kiedy wstaje słońca promień życiodajna wstęga ciepła wyciągnie do nas swoje dłonie Zanurzymy nasze dusze w wodzie nasiąkniemy kryształami piasku niczym liście popłyniemy z prądem dopłyniemy do księżyca blasku. Kochać się będziemy w korze drzewa co ma białe stopy na mchu mi ułożysz głowę będziesz słuchał cichego oddechu. Dotyk mój będzie Cię pieścił będziesz czytał z mojej twarzy bursztynowe oczy otworzysz już wiesz że mi się marzysz? :)

Gość Marekk
***Cudne**** kim jest 'Bursztyn' jest prawdziwy.?.

Bursztyn prawdziwy jest w tym świecie jest uśmiechnięty i mądry ma piękne serce, miękkie dłonie jest opiekuńczy i szczodry. Oczami potrafi zaczarować są jak bursztyny przepiękne ja w tajemnicy tylko spoglądam inaczej serce mi pęknie Srebro go kocha dodaje dumy kaktusy nosi na twarzy zasypia w chmurach jak Bóg miłości zapewne z uśmiechem na twarzy. Czy kogoś kocha ja tego nie wiem co lubi czytać, gdzie chodzi nic Ci nie powiem bo nie powiedział cóż ja go mogę obchodzić. ale istnieje i całe szczęście że nie wie co ja tutaj tworzę na jego temat:) ale jak każda twórczość ma swój koniec tak i ja kiedyś skończę :) niewidzialna ;)

Gość Marekk
**'''Bursztynek/nieskromnie życzyłbym sobie by pozostał w wierszach.:-} Wstąpię potem biegnę do pracy.:-}

Gość Marekk
\\\\\ nie ....zgaduj dalej, a, wpadnę za godzinę.?.

Gość Marekk
Odkryłem Cię a już "Bez Ciebie umieram"

Gość Marekk
TAKĄ CIĘ WYMYŚLIŁEM. sł. Jonasz Kofta Jesteś tu przy mnie Noc się chyli Nad ranem bywa nieprawdziwie Jesteś tu przy mnie Trochę cię dziwi, Że ja niczemu się nie dziwię A znamy się od godzin pięciu Nieprawda ! Czy się nie domyślasz, Że zagarnąłem cię pamięcią Na długo przed tym zanim przyszłaś? Taką cię wymyśliłem Gdy okno bielało nad ranem Wszystkie w tobie zmieściłem Wiersze nie napisane Najlepiej jak umiałem Z każdym uśmiechem, gestem Tylko nie powiedziałem Że jesteś Taką cię wymyśliłem Nad stołem zalanym winem Gdy twoje zdrowie piłem W niejedną szarą godzinę Za chwilę noc upadnie Spojrzyj kochanie - dnieje To chwila gdy najładniej Istniejesz Taką cię wymyśliłem Wśród tylu słów bezimienną Kiedy ciszy motywem Niebo szarzało nade mną Kiedy za dużo chciałem W swoim łagodnym obłędzie Wtedy nie przewidziałem Że będziesz Los dobrze się ze mną obszedł Przy tobie wszystkiemu sprostam Tylko o jedno cię proszę odkryj swoja twarz nie bój się mnie http://www.youtube.com/watch?v=R4i5FPTukPA