Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kolege kretyna

Moj 27 letni kolega sie zeni , dla mnie jest kretynem .

Polecane posty

Gość mam kolege kretyna

Jak mozna w takim mlodym wieku zdecydowac sie na taki krok , skad mozna wiedziec ze jest to ta jedyna , po co komplikowac sobie zycie i jak mozna miec jedna kobieta gdy ma sie takie potrzeby seksualne . Zaskoczyl mnie ogromnie .

Gość mam kolege kretyna
A wlasnie ze znam , wiem co robilismy na studiach z koleznkami , z ciekawosci bylismy nawet w agencji a tutaj slub i juz wiem jak to sie skonczy gdy ja bedzie miesiacami glowa bolala lub bedzie w ciazy .

Gość mam kolege kretyna
Ja jestem bardziej dojrzaly od niego , on zeni sie bo ..... sie zakochal :O . Normalnie jak brazylijskiej telenowali .

Gość ciekawska Ania
Jak możan w tak młodym wieku,ha ha Normalnie można!Jak się kocha to i w wieku 24 lat można.

Gość pada dziś styropian z nieba
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

To raczej Twój kolega ma kolegę kretyna. Tak bardzo ci się nudzi, czy tak bardzo mu zazdrościsz, że wypisujesz te głupoty?

Gość Madziaaaaaaaa
hahaha debilu właśnie widać jak ejstś dojrzały hahaha taki dojrzały,że sie kzywi ze sie kolega zakochal :/ widać że ejsteś mądry inaczej :] i bardzo dobrze,że Ty się nie zakochałeś bo pewnie swojej wybrance tym swoim brakiem mózgu zniszczyłbys życie :/

Gość mam kolege kretyna
Jasne ze mozna w wieku 24 lat , mozna tez jak moja siostra w wieku 21 lat nawet a w wieku 25 lat juz byc po rozwodzie .

pewnie że zazdrosci :) a ty autorze będziesz sie żenił z rozsądku, tak? skoro dziwisz sie, ze kolega robi to z miłości

ale jesli sie myle to wspolczuje autorowi a kolege pozdrawiam i zycze duzo szczescia :)

Gość mam kolege kretyna
Zobaczymy co powiecie jak wam opisze co bedzie na wieczorze kawalerskim wyprawial , my z kolegami zafundujemy mu taki wieczor i tyle pokus ze zobaczymy co zrobi , przekonamy sie czy to jest prawdziwa milosc , beda dziwki , wino i co ino .

Gość Madziaaaaaaaa
Beda dziwki ? o fajnie :] zycze milej zabawy widze ze jesteś jeszcze głupszy niż myśłałam ale jeśłi tak bardzo chcesz żeby nie doszło do tego ślubu beznadziejny zazdrośniku to zwołaj wszytskie dziwki z okolocznych burdelów ( pewnie to Twoje przyjaciółki hahahah) i popsuj mu wszystko i pokaż jaki z Ciebie "dobry kumpel" Załosne !

Gość mam kolege kretyna
A co myslicie o nim jesli jakis czas temu do agencji chodzil , myslicie ze jak mu czegos bedzie brakowalo w malzenstwie to po slubie nie pojdzie , ja wiem ze ja nie powinienem sie zenic , on jest taki sam jak ja tylko on tego nie rozumie , jestem przekonany ze nie przetrwaja nawet 3 lat .

wiecie co, tutaj chodzi nie tyle o zazdrosc co o strach, ze traci kumpla od \"dziwek\" i zostanie z tym sam :o

wszystko jasne!!! jesteś kryptogejem i tak po prostu cholernie JEJ zazdrościsz! miałeś nadzieję na dłuższy zwiazek z kolegą, a tu nici!

Gość mam kolege kretyna
Madziaaaa ja mu tlumacze dla jego dobra , niech sie nie zeni i poczeka np jeszcze min rok , gdy bedzie dalej chcial to nic nie bede mowil , ale po roku to juz bedzie pewnie mial inna .

Gość Madziaaaaaaaa
Ale to jest jego decyzja ! Daj mu ja samemu podjąć nie i patrz na jego postępowanie jako na coś złego...

Gość szarawa kocica
no,jesli twoj kumpel to naprawde tak bardzo "towarzyski" czlowiek, to tez jestem zdania, ze najmadrzejszej decyzji w zyciu nie podejmuje. po kiego grzyba krzywdzic dziewczyne, ktora chyba nikomu nic nie zrobila. chociaz bywa roznie, 27 lat to calkiem dobry wiek na malzenstwo, moze dopadla go chec ustatkowania sie, jakiejs stabilizacji, moze jednak skonczy ze hulaszczym zycem.. hy hy

Gość marna prowokacjaaa
a wy wszyscy naiwni dajecie sie nabrac

Gość mam kolege kretyna
Panne za piwo to sobie sam bzykaj , przyjemnosc jest wprost proporcjonalna do kosztow , fajnie jest bzykac panne oparta o kibel ktora malo kontaktuje z tego co sie dzieje , dla mnie to zadna przyjemnosc , dziwki byly tylko urozmaiceniem ale to sa profesjonalistki , dobrze zarabiam wiec o moje finanse sie nie martw a one sa warte tej ceny , popros zeby dziwka zrobila Ci striptiz i masaz a popros o to taka z dyskoteki , nie ma porownania ale zeszlismy z tematu

a skąd wiesz, że zona nie będzie mu robiła masazu czy striptizu? ja mam męża, który nie narzeka na te sprawy

Gość mam kolege kretyna
ja tez bym nie narzekal , jak jestem w zwiazku to tez nie narzekam , ona i tak sie lepiej tego nie nauczy a popsuje sie tylko atmosfera , nie kazda dziwka ma do tego talent ale trzeba chodzic do tych co maja , gdy bylem mlodszy to podniecalo mnie byle co teraz jestem bardziej wymagajacy , gdy Twoj maz tego doswiadczy tez taki bedzie , moze juz jest .

zobaczysz, ze kiedys trafi kosa na kamien i jakas panienka owinie Cie w okol palca ;) tak to czesto bywa z tymi zatwardzialymi kawalerami ;)