Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobilam to dzis..

Zrobilam dzis sobie plastyke uszu..

Polecane posty

Gość zrobilam to dzis..

hmm..20 lat o tym myslalam, w koncu sie zdecydowalam, praktycznie z dnia na dzien. Boze co za niemilosierny bol! zwlaszcza teraz jak znieczulenie miejscowe zaczelo schodzic! Nie moge nic jesc, polozyc tez sie boje bo mam wrazenie ze mi szwy poleca ;( Bradzej boli mnie prawe uszko, zreszta znim bylo wiecej praci z tego co sie orientuje. Dziewczyny kiedy ten bol minie? i ile trzeba w tej opasce chodzic? narazie mam opatrunek na cala glowe prawie, w piatek ide do kontroli. Cholera co mnie podkusilo aby sie dac pokroic?? ;( boli..

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
przestanie boleć! bądź twarda ;)

teraz boli, ale jak przestanie i bedziesz miec piekne uszka to nie bedziesz zalowala decyzji

Gość zrobilam to dzis..
dzieki! ale wiesz co? mowili ze to "prawie wcale nie boli".. tylko ze ja WSZYSTKO czulam! owszem, znieczulenoe działalo, ale momentmi czulam cieplo i uklucia. Martwie sie tylko dlaczego to jedno uszko tak boli..a to drugie mniej ;(

dziewczyno pokroili cie to boli :) jedno masz bardziej wrazliwe... jezeli bol bedzie sie nasilal lub cos sie bedzie dzialo z uchem - idz do lekarza a teraz nie panikuj :) bedzie dobrze

Gość zrobilam to wczoraj
Hej! Miałyście racje! dzis już jesty o Niebo lepiej! Choc nocy była tragiczna.. Pozdrawiam

Gratuluje.Ja jestem 2 mc po zabiegu .Tylko pamietaj ze sukcesem zabiegu jes noszona opaska ja w dzien nosilam przez miesiac i do pór roku musze w niej spac.

Gość anetka_
tez kiedys panikowalam z powodu uszu .. ale sie nie odwazylam no i brak kasy a teraz jestem z tego zadowolona ze tak wyszlo a nie inaczej.. a tobie zycze mniej bolu .. pozniej zato bedziesz zadowolona z wyniku :)

Gość zrobilam to wczoraj
hmmm.. to powaznie moze sie zdarzyc ze uszy wroca do stanu sprzed zabiegu? Dziwne, ja o tym nigdy nie slyszalam, tylko wczoraj na forum przeczytalam. Wydaje mi sie to nie mozliwe, biorąc pod uwage ze lekarz przeciez cos mi przy nich wycinal i cos zszywał. Zreszta ja mialam prostopadle odstające, moje napewno nie wrócą do poprzedniego stanu. Raczej nie ma takiej mozliwosci. Ale ze sie nieco odchyla to wiem, i w sumie ciesze sie z tego bo nie chce miec ich mocno przylegajacych do glowy. Wyglądam wtedy jak mysz ;) a wierzcie mi ze przez te 20 lat robilam rozne proby ;)

Gość czy moglabys pokazac foty
uszów :) jestem zainteresowana op :)

Gość 2 dni temu
No teraz to ci nic nie pokaze ;) jestem zabandazowana i dopiero jutro ide do pierwszej kontroli i na zniane opatrunku. Zreszta nie cche narazie ogladac tych uszek, jak sobie pomysle jakie to tam pokaleczone to robi mi sie niedobrze

Nie są pokaleczone jest malutkie nacięcie z tylu. Ja malam troszeczke sine lewe ucho ale po tygodniu zeszlo i sa normalne ale niestety jeden szew póscil i troszeczke odstaje

Gość Adziunia
a ile mniej wiecej sie goja te uszka bo ja mialam usuwany keloid bliznowiec z platka ucha i mam zalepione to plasterkami silikonowymi tydzien juz minal czasem cos mnie tam jeszcze szczypie a chcialabym wiedziec za ile moge np tak normalnie wlosy umyc i ogolnie spac na tej stronie itd wie ktos moze kiedy sie to tak na amen zagoi? dzieki

Gość do marcia
Marcia dlaczego nie pokazalas tego lekarzowi? jak on to pozszywal skoro szew puscil?? Wczoraj bedac na wizycie kontrolnej u mojego lekarza powiedzialam mu ze czytalam w necie, ze niektorym osobom uszy wracaly do stanu sprzed op. Zdziwil sie niemalo, mowiac ze o czyms takim nie slyszal, chyba ze pacjent sie nie stosowal do zalecen lekarza, nie nosil opatrunku, potem opaski, itp. Ja jeszcze nie widzialam swoich uszu, nie mam odwagi zagladnac pod opatrunek..ale w niedziele przed sylwkiem lekarz mi pozwolil go sciagnac i umyc wlosy. Na zdjecie szwow ide we wtorek.

ja na wizyte kontrolna ide 15 stycznia bo mojego lekarza niema .Ale ja bylam swiadoma tego ze którys szew moze póscic bo moje uszy naprawde byly bardzo odstające i nie chcialy sie ulozyc. Nie wyglada to zle bo inni nie widza ale jak juz zaplacilam ponad 2000 to chce zeby to wygladalo tak jak powinno byc.

Gość Mia29
A ja właśnie wybieram się na operację uszu.Lekarz powiedział mi ciekawą rzecz-uszy mogą odstawać po operacji, gdy sa zakładane szwy rozpuszczalne, on zakłada normalne szwy, które trzeba potem ściągnąć u nich po 10 dniach.I jescze mam zagwaratowane, że jeśli będę niezadowolona z operacji lub nie wyjdzie to zabieg korekcyjny przeprowadzają już bezpłatnie.Ale płacę dużo, bo 2,500 zł.Mam nadzieję, że wszystko się uda i pociesza mnie fakt, ze przecież lekarzowi też zależy żeby nie poprawiaż już więcej moich uszu.

Gość pytający jacek
a jak to w ogóle wygląda? lekarz jakoś kozikiem to obrabia czy co?