Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spragniomy

Jestem przystojny...

Polecane posty

Gość Spragniomy
Sorki Kleopattro ze tak co chwile sie dopytuje ale jak juz zauwazylas jestem troszke niecierpliwy ale z drugiej strony nie chce byc natarczywy

Gość Spragniomy
dostalem i odpisalem i czekam na odpowiedz

Gość no taaaaa
a do mnie to juz nikt nie odpisze :|

Gość Spragniomy
Kleopattro ladnie to tak flirtowac z innymi oprocz mnie :) zartowalem ps. sprawdz poczte

czas na życzenia :D Pachnącej choinki na stole wódki i szynki Wesołych kolędników podarków bez liku Sexu na śniegu mniej życia w biegu Dużego bałwana zabawy do rana. ps. no to ja uciekam 🖐️ 👄

Gość spragniony z wawy
hello wszystkie:)

Gość spragniony z wawy
mimi - zyjesz moja piękna?:)

Jestem padnieta. Dopiero teraz z pracy wrocilam . Ciesze sie , ze to juz wolne . Moze sie wkoncu wyspie. Przepraszam Cie spragniony z wawy ale chyba nie dam rady dzisiaj do Ciebie napisac. Jutro to zrobie jak tylko wstane. Pozdrawiam was wszystkich bardzo serdecznie. Kleo ja sie na ciebie nie obrazilam bo nie bylo za co . Ale wiecie co zrobilam? Wzielam to zdjecie do pracy i sie zapytalam o opinie. Powiedzieli , ze jakby mnie nie znali to tez by tak sie wachali czy to prawda. Ale oni mnie na codzien widza , wiec to chyba malo obiektywne. Jeszcze raz pozdrawiam was bardzo serdecznie.

jejku zasnac nie moge a tu nikogo nie ma wszyscy spia albo na jakiejs balandze tulam sie tu po kafeteri , moze znajdzie sie jakis usypiajacy temat

Gość Spragniomy
jest tu jeszcze ktos?

Gość Spragniomy
zapomnialem napisac wczesniej. Kleopatro czekam na odpowiedz niecierpliwie od Ciebie . wiesz o co codzi . pozdrawiam serdzecznie

Gość Spragniomy
i znowu jazda na ręcznym do rana :o ale jutro sobie to odbije z magazynierem z Lidla :classic_cool:

Dziendobry wszystkim. Kurcze dzisiaj wolne a ja od rana na nogach. Musze jeszcze na jakies zakupy wyskoczyc bo wczoraj czasu nie mialam. A dostalam zaproszenie do znajomych Polakow na wigilje. Jakies prezenty trzeba kupic . Ale co , to pomyslu nie mam. Czy ten wpis kokietki to do mnie ? Ja juz jakas przeczulona jestem. Mam nadzieje , ze sie wczoraj dobrze wszyscy bawiliscie. A , spragniony z wawy , email wyslany ;) Kleo 🌻 Spragniony z wawy 🌻 Spragniony 🌻

🌻 Kolorowych bombeczek , duzo aniolkow i gwiazdeczek,🌻 🌻slodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego 🌻pospiechu 🌻mimika

Gość Spragniomy
czesc wszystkim jesli w ogole tu ktos jest teraz. znowu jacysz podszywacze nie maja co robic i sie wpieprzaja tam gdzie nie trzeba.

Gość spragniony z wawy
Mimi - dziekuję - właśnie przeczytałem wiadomośc od Ciebie .... odpowiedź oczywiście mailowo - cmok:)

Gość spragniony z wawy
mimi - poczta do Ciebie jest zwracana - co się dzieje??..

Gość daj jej spokój erotomanie
i weź się za mycie kibla

Jestem. Prezenty kupione , oby sie podobaly. Ja nie wiem co sie dzieje spragniony z wawy ale dostalam twojego emaila.I juz odpisalam. My jednak mamy cos wspolnego ;)

Nikogo nie ma :( Ide ogarnac to moje mieszkanko, hahahaha, duzo tego nie ma ale to zawsze cos. Moze zobacze was tu potem , jak zrobicie sobie przerwe od tej garaczki swiatecznej. Pa < cmok>

Gość spragniony z wawy
ufff - a juz sie bałem mimi ze znikniesz - daj znac kiedy bedziesz maila chwilke na rozmowe .. a moze masz skype?

Gość spragniony weź sie za
porzadki w domu i nie zawracaj dziewczynie dupy:o z czym startujesz,z tymi 6 cm i skończonym gimnazjum ?

Gość spragniony z wawy
drogi doradco/doradczyni porządek w domu mam - dbam o to sam i radzę sobie, a jeżeli mimi uzna ze zawracam jej glowe - powie mi to sama mam taja nadzieje..

Gość spragniony z wawy
żałosne

Gość spragniony z wawy
a co ty wiesz o moim wzwodzie dziecko - kolejna żenada:( mimo to dziekuję za radę - będę szukał bądź nie tam gdzie zapragnę

A coz tu tak swiatecznie i serduszkowo? Tak tak -----> piekna robota Jestem teraz na chwileczke. Wyobrazcie sobie , ze musze isc z psem sasiadki na spacer :( Starsza juz kobiecina i mieszka na przeciwko. Najpierw przyszla niby to sie mnie zapytac jak sobie radze , co robie na swieta , a potem zaczela sie zalic , ze syn nie ma czasu do niej dzisiaj przyjechac a ja nogi bola , i zapytala sie mnie czy wyjde z ta jej paskuda na spacer. Ja oczywiscie , ze tak bo jak moglam jej odmowic. Zreszta jak wyjade w poniedzialek to ona przynajmniej bedzie czuwac nad moim mieszkaniem. Cos za cos ;). Tylko ten jej pies to taka mala paskuda co ja slychac a nie widac. Trzesie to na tych chudych nozkach jakby mial zaraz pasc. Ja lubie psy ale takie cos to nie bardzo mi sie podoba. Ale ide. Spragniony z wawy fajnie , ze sie zaczerniles ;)