Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój facet jest 16 lat starszy

Mój facet jest 16 lat starszy

Polecane posty

ten topik jest dla dziewczyn ktore boja sie zaangazowac w zwiazki ze starszym facetem.My jestesmy razem juz 8 lat,mamy śliczna córeczke i jestesmy bardzo szczesliwi :) zapraszam do rozmowy wszytskie dizewczyny ktore maja starszych facetow

Gość plantzimistka
mij facet jest starszy o 9 lat ,na poczatku bylo ekstra,teraz jestesmy juz 10 lat razem jest za stary to wychodzi po czasie ile wy macie lat?

Witam:) Mój mąż jest starszy o 14 lat (ja mam 27, on 40) jesteśmy półtora roku po slubie, znamy się 4 lata. I jest cudownie, nie narzekamy :)

Mam 23 lata :) Moj facet jest o 7 lat starszy, tj. ma 30 :P Jesteśmy już 5 lat ze sobą, znamy się chyba 8, albo 9 :) Jest też super! >>plantzimistka, to, że jest stary może czasami daje się we znaki, jak przesiaduje z kolegami w wieku 40 lat, albo nawet i 50 :D i na dodatek z nimi imprezuje, pije. hehe, czasami się dziwnie czuję, bo on do nich na ty ( to jego kumple), a ja do nich na PAN :D hehe, żartuję sobie, to nie stanowi aż tak dużego probelmu ;) On nie ma tylko starszych kumpli, bo też w wieku i nawet 18 lat :). Jest towarzyski, zabawny i rozrywkowy, ma mnostwo znajomych...ba, zna go prawie całe miasto :D. Gdzie nie pojdziemy, tam ma mnostwo znajomych. Wszyscy go lubią, ale ja kocham ;) Mimo że wygląda na mniej, bo na 25 latek, to pojawiają już mu się zmarszczki pod oczami, czasami wygląda w ogole jak stary dziad :P NIe wiem, dlaczego, ale ja zawsze mialam starszych facetów. Pociągają mnie starsi goście :o Jakaś dziwaczna jestem.

Gość Gosieńka 75
Ja mam 30, mój mąż 42. Już teraz jest niestety nie ciekawie

Gość zalezy ile
Facet mojej siostrzenicy jest starszy o dwa lata od jej ojca,sa ze soba juz 7 lat i teraz ona ma powoli dosyc.Ojciec ma 54 lat on 56 ona34.Tlumyczylysmy prosilismy ojciec i matka byli zalamani ale nie wytlumaczysz jak ktos zakochany?? On po przejsciach ma juz dwoje dzieci i wiecej niechce miec a ze u niej zaczol zegar biologiczyny dawac znaki kupil jej...............psa:O Po czasie da sie to odczuc niestety czasami za pozno :(

Gość Gosieńka 75
Miłość jest ślepa, a potem ponosi się za to bardzo wysoką cene

Z dużą różnicą wieku pomiędzy partnerami jest różnie. Czasami kobieta poprostu potrzebuje tzw\\\"oja\\\" a starszy facet jest bardziej doświadczony, ma ustabilizowane życie, zaopiekuje się taką kobietą, da poczucie bezpieczeństwa. Czasami kobiety nie potrafią dogadać się z mężczyznami w swoim wieku bądz 2,3 lata starszym więc szukają dużo starszego, a poprostu czasam zakochają się w starszym facecie i związek się układa. Ja mam partnera o 12 lat starszego. I musze przyznać że bywa różnie. Chwilami on chciałby mieć już założoną rodzine, dzieci, a ja jeszcze nie planuje takiej stabilizacji. I choć mieszkamy ze sobą dwa lata ja wcale nie jestem pewna czy chcę byc z mężczyzną o tyle starszym. Mam rozterki i nie potrafie sobie na nie jakoś odpowiedzieć! Napweno nie potrzebuje \\\" ojca\\\" bo mialam bardzo szczęśliwe dzieciństwo, stabilizacji materialnej również nie bo jestem niezależna finansowo. Na początku wydawało mi się że róznica wieku nie gra roli skoro się kochamy ale teraz nie jestem juz taka pewna. A najgorsze jest to że on czuje iż ja mam wahania, czuje że ostatnio cos się zmienia w związku i powiedział mi coś co mnie wręcz przestraszylo . A mianowice tak \\\" Nie myśl nawet o zerwaniu bo to nigdy ci sie nie uda, nie pozwole ci odejść, a czuje że ty masz takie zamiary\\\" I co ja mam teraz myśleć i robić ? Narazie nie znam odpowieszi, jestem w dużej kropce.

do Niza-Mar dziewczynio bierz nogi za pas i uciekaj póki czas - wiem co mówię miałam identyczn a sytuację i dodam że to najlepsze wyjście

Gość Niza-Kam
Kropka9 też tak czuje że powinnam jak najszybciej zakończyć ten związek, ale.... no własnie ale to nie jest takie proste bo od pewnego czasu czuje że on mnie obserwuje, kontroluje i nawet zauważyłam że jego kumple ciągle znajdują się w miejscach w których ja właśnie bywam, często nawet pod moją pracą. może ja przesadzam , a on poprostu nie chce abym go zostawiała, a może poprostu jestem naiwna. Sama nie wiem co mam robić i myśleć, żeby to bylo takie proste.............

Gość Niza-Kam
Niza-Mar czy Niza-Kam, no to ci nie zazdroszcze, masz duży problem i musisz jak najszybciej go rozwiązać.

Dzieki za rade ALE CZY MOGŁABYŚ NIE PODSZYWAĆ SIĘ POD MÓJ NICK< WIEM ŻE GO NIE ZASTRZEGLAM ALE NA KAFETERII PISZE POD DWOMA NICAMI Niza-Mar i Niza-Kam i czasami automatycznie wpisuje jeden albo drugi. Zresztą to nie ma znaczenia, znaczenie ma dla mnie sytuacja w któej teraz jestem i to co czuje i czego chcę.

:) witam. Na pocztątku odpowiem na pytanie: Poznałam go gdy miałam 22,on 38. teraz mam 30,on 46,nasza córeczka ma 5 lat i moze bedzie miala braciszka ...:P.Dogadujemy sie,jestemy szczesliwi,mamy slub cywilny. :)

a przepraszam o co chodzi ztym ze ktos potrzebuje "ojca"? nie dopuszczacie takiej sytuacji ze sie po prostu zakochała w starszym bo ma świetne poczucie humoru? :-o te polskie stereotypy

Gość viklina
Moj facet jest 8 lat starszy ja mam 22 on 30 i wogole nie czuje tej roznicy moze dlatego ze jest bardziej szurniety niz ja;)Ma duzo młodszych i starszych znajomych no przyznam ze na poczatku głupio mi bylo mowic na "ty" do mezczyzny w wieku 40 lat ale sa to teraz nasi wspolni znajomi wiec nie mam z tym wiekszego problemu Pozdrawiam

Gość lauraB
mój jest o 11 lat starszy jest super fajnie itp, ponad rok razem. Mam jednak wątpliwości, już taka jestem. Co byście pomyślały gdyby facet mówił wam że jesteście najważniejsze, kocha was, robi dla was wszystko- jest wam po prostu cudownie, ale w pewnej rozmowie wychodzi że on nie planuje nic na dłuższy okres ( tzn nie wie co bedzie za rok czy dwa, jednak mówi że chce ciągle ze mną być.) Chce jednak abyśmy ze sobą kiedyś zamieszkali. Kiedyś nasz związek określił jako "partnerski" Dodam że rozwiódł się rok temu (poznałam go przed 2 rozprawą końcową).

Gość
Mój mąż jest starszy 11 lat,znamy się 8 lat,a 29 będziemy ochodzić 5 rocznicę ślubu:)Jak w każdym związku są upadki i wzloty:)

a ja mam faceta o 14 lat starszego..ale holendra...nie wiem czy to ma jakies znaczenie...na razie jestesmy ze soba dopiero 3 miesiace,dlatego chetnie skorzystam z dosiwadczenia innych:D

Gość mąż 25 lat starszy ode mnie
jesteśmy razem od 14 lat.. Jest....coraz lepiej :)

Gość aisug
cześć, ja mam partnera starszego o 14 lat a mam 34 lata jest diabelsko inteligentny i nie wygląda na faceta koło 50-tki pasuje mi pod każdym względem, jesteśmy już 5 lat ze sobą i muszę przyznać, że jest bardzo różnie, zmusza mnie to do wielu kompromisów a nawet ustępowania ale uważam, że jeżeli się kocha to trzeba być mądrą kobietą i mądrze postępować i krok po kroku osiągnąć cel.

Gość gość
Nie oszukujmy się , że starszy facet o 12,13,14,15,16 lat to dobre rozwiązanie ,facet po czterdziestce to już pewne problemy niekiedy z prostatą, to siwe skronie.Zwłaszcza Ci z odzysku rozwiedzeni lub Ci co mają dzieci, tacy faceci to porażka.Zostawią żonę ,dzieci ,bo znalazł młodszą może ładniejszą , ale uwaga faceci takie kobiety zainteresowane są waszymi pieniędzmi,domem ,samochodem i gwarantuję wam ,że jak będą pod czterdziestkę to Was kopną ,jak tylko ustawią się na swoim.Zostaniecie z niczym ,żona Was nie zechce, dzieci będą miały żal.Tam marnujecie najlepsze lata.Żal dzieci co niewinne ,a tęskną za normalnością jak u innych.Wam się wydaje ,że to nic takiego marnujecie wszystkim życie ,bo głupie młode siksy owinęły |Was wokół palca. Zastanówcie się czy seks i ładna skórka to najważniejsze w życiu. Ja dojrzały facet wolę swoje dzieci, które są największą wartością w życiu każdego człowieka i żonę może nie tak piękną jak ta 16 lat młodsza ,która dba o dom i o dzieci

Gość gość
Ja mam małżonkę o 16lat młodszą i cóż czasami mnie w*****a ale... ale generalnie jest git :D

Gość gość
pedofile

Gość gość
A powiedzcie tylko szczerze jak wasi rodzice i w ogole rodzina zareagowala ze macie tak duzo starszych partnerow ??.

Gość gość
Ze tak zacytuje klasyka "Jesli sie kochaja to chuj z nimi" ;]

Gość gość
Mężczyzna musi być starszy