Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koobi

Opinie o wózku zbieram--zapraszam

Polecane posty

zbierasz opinie,wiec moja jest na \"nie\":( Nigdy w zyciu nie przekonam sie do trojkolowcow:) wesolych Swiat!!!!!

Gość mi sie nie podoba
najlepsze wózki sa firmy TAKO. Ale to oczywiscie moje zdanie:) Kazy ma inny gust.

Gość koobi
Kasia-----wszystkie opinie sa cenne, bo kompletnie sie nie znam. Zaleta tego wózka jest łatwe składanie i mała waga oraz to,ze jest zwrotny. Co mozna zarzucic trójkołowcom?

no wlasnie tak jak to okreslila przedmowczyni,dla mnie maja wyglad taczki.ja zdecydowalam sie na bebe conforta,wazy 7,5 kilo i sklada sie jedna reka:)

Gość Milena1978
koobi, ja zastanawialam sie nad bardzo podobnym wozkiek - Quinny Speedy SX, jednak nie kupilam go, bo okazalo sie ze spacerowka nie do konca spelnia swoja funkcje, tzn. nie mozna jej ani rozlozyc na plasko, ani zlozyc, tak zeby dzieciaczek siedzial w wygodnej pozycji - ta spacerowka wydaje mi sie bardzo podobna do Quinny - takze sie zastanow, bo okaze sie ze bedziesz musiala dokupic spacerowke na okres zamin dziecko bedzie juz sztywno i pewnie czulo sie w pozycji siedzacej. Ja zdecydowalam sie na Mutsy - i jestem bardzo zadowolona :) Wesolych Swiat!!!

Gość koobi
Dzieki:-) Włąsnie ta spacerówka wydaje mi się płytka i troche niewygodna---oparcie się nie reguluje, tylko całosc spacerówki pod róznym katem. Wesołych Swiąt :-)

Gość koobi
Dzięki :-)

szczerze, to fatalny ten trójkołowiec, w ogóle trójkołowce fatalnie sie prezentują jak na mój gust, ale ten wyjątkowo źle.Zbierasz opoinie, oto moja:-)

Gość abulax
nie polecam Tako i graco ja mam Mutsy i jest super

Gość abulax
nie kupuj siedzenie ma kubelkowe porazka!

ja mam mutsy, wczesniej mialam tako i tez bylam b zadowolona ;) mi 3 kolowe sie nie podobaja :( ewentulanie qiunny buzz

Gość koobi
Oglądałam mutsy, ale cena trochę nie dla mnie....prawie 3 tys.Ale ładne sa, nie zaprzeczę. Quinny tez mi sie podobaja, wcale sie przy trójkolowym nie upieram---ja byłam zdecydowana na prostego, choc cięzkiego Roana, jednak mezowi spodobal się Abc i stąd ten topik.:-)

Gość mamunias
my uzytkujemy Zoopera trozjkowowca no i musze przyznac ze cala nasz trojka(ja moz i dzidzia )jestesmy zachwyceni,wozeczek kupilismy w anglii,nie posiada standardowej gondoli tylko fotelik samochodowy umieszczany na stelazu spacerowki,taki wozek polecila mi znajoma ktora przeszla juz do wersji spacerowej ,i rzeczywiscie tak jak mowila nasza dzidzka tez podobnie jak jej nie opuszcza wozeczka,a co do tego wozka z allegro to widac troszke niedbale wykonczenie,moj prezentuje sie znacznie powabniej:)

Widziałam na żywo ten wózeczek w sklepie, mizernie wykonany, materiał nie najlepszej jakości jak za tą cenę, ma wiele niedociągnięć, kubełkowe siedzenie w spacerówce to porażka, spacerówk a tylko do 13 kg, dziecko posiedzi w spacerówce krótko, nie da się dać oparcia na pion tylko cały czas w pozycji pochylonej czego dziecko nie lubi i nie potrzebnie męczy kręgosłup, wąskie siedzisko a wystarczy że malec będzie trochę większy i będzie problem, gondola krótka w środku ok 72 - 74 cm, długo w tym wózeczku nie pojeździsz. Może spróbuj przemyśleć wariant, tańszy głęboki z dużą godnolą i potem niezłą spacerówkę. Pozdrawiam i wesłych świąt

http://www.allegro.pl/item152245606_traxx_jaguar_4_ice_gondola_adaptery_folia_super.html http://www.allegro.pl/item151504881_traxx_jaguar_4_lime_gondola_folia_wysylka_gratis.html Ja mam taki, jestem bardzo zadowolona, komfort jazdy naprawdę duży, wersja spacerowa montowana przodem lub tyłem, oparcie spacerówki rozkłada się całkowicie do pozycji leżącej i dziecko również może siedzieć pionowo, barierka w spacerówce jest do zdejmowania buda również. Minus to gondola - ładna, ale mała czyli 75 cm w środku, jest funkcjonalna bo dokładnie tak jak w Quinny szybko się demontuje ze stelaża i ma uszy do przenoszenia. Wymiar tej gondoli jest taki sam jak w Quinny, Wszystkie gondolki firmy Quinny, X - lander oraz Traxx Huck są tego samego rozmiaru. Nie wiem kiedy rodzisz bo to ważne, jeżeli dziecko będzie małe i musisz jeździć gondolą to nie polecam takich wózków jeżeli rodzisz wiosną to dziecko do zimy będzie siedzieć i przejdziesz i tak na spacerówkę. Ja nie zastanawiałam się nad tym wcześniej, kupiłam wózek bo ładny, zwrotny, dobrze wykonany i estetyczny, ale mój maluch ma dziś 4,5 miesiąca siedzieć jeszcze nie potrafi, waży 8 kg i ma 72 cm więc sama wiszisz po ubraniu go w kombinezon to w gondoli nie ma już jak się ruszyć, w styczniu będzie jeździł już w spacerówce na leżąco oczywiście. Aha i dodam że te gondole są dla dzieci do 9 kg. Warto się zastanowić. Co do wózków 3 kołowych, wszystko jest w nich piękne, i jestem całkowice za lecz jak się zastanowię jak mam wjechać 3 kołami na podjazd dla 4 kołowego wózka to już problem, zauważ że wszędzie są kładki z rozstawem na 4 koła więc wizyty w banku czy u lekarza mogą sprawiać trudność. Życzę udanych zakupów i dogłębnego przemyślenia. Ten wózeczek oglądałam również, nie mam do niego zastrzeżeń co do wersji spacerowej jedynie ta gondola do 9 kg i krótka jak już wcześniej pisałam. Nie wiem co za moda nastała a dzieci rodzą się coraz większe :):):):):):)

Gość sranie w banie...

Gość koobi
dzięki wielkie--obejrzalam--ładny. Rodzę w marcu, wiec chyba wystarczyłaby taka gondolka.Podobaja mi sie wieksze wózki, klasyczne, ale to strasznie ciezkie grzmoty.Nie wiem sama , na co postawic :-)

Jak rodzisz w marcu to polecam :) maluch do zimy i tak będzie siedział więc nie masz się czym martwić bo będziesz musiała przejść na spacerówkę. Wszystkiego dobrego, odpoczywaj, dbaj o siebie, lekkiego rozwiązania a jak narazie lekkiej ciąży :). Powodzenia Kobi, ten Quinny to dobry wybór.

Gość koobi
Quinny mają gondolkę 77na 35 cm chyba. Dla malucha do 6 m-cy. To chyba wystarczy, prawda?, nie mam pojecia, ile czasu maluch korzysta z głębokiego :-)

Gość koobi
Dziękuję za życzenia :-) Tobie niech sie dzidzia zdrowo rozwija. Pozdrawiam ---wszystkiego dobrego.