Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gunia113

Klub wsparcia

Polecane posty

Gość Izoldaa

Gość Izoldaa
Ja dolaczam. Waze 68kg przy 160cm :( Przytylam mocno w ciazy.Przed wazylam 55kg :-0 Na razie nie dietkuje,ale opanowywuje sie ;) i zaczynam cwiczyc.Na razie aerobik,moze zaczne rozciagac sie-callanetics.Tak bardzo chce schudnac,ze to juz moja mania. Pozdrawiam!

Witam Cię cieszę się, że wybrałaś nasz topic. Zobaczysz jak szybko schudniesz. Napisz jad dawno temu zostałaś mamą. Mamy podobny wzrost. Ja jak bardzo chce mi się jeść to latem piłam wodę. Trochę schudłam. Ile masz lat jeśli to nie tajemnica. Ja jestem matką trzech synów.` Nie martw się, na pewno powrócisz do swojej wagi. POWODZENIA

I ja chyba dołączę do was. I będę tutaj zaglądać. :) Witam wszystkich! :D

Witam Wszystkie Nowe Panie w imieniu wszystkich tworzących ten topic Proszę do nas zaglądać a co najważniejsze dzielić się swoimi atutami i porażkami w odchudzaniu

Gość traperka
Cześć. Podobnie Jak Większośc tutaj borykam się z nadwagą, przy wzroście 161 ważę 65kg, przez rok przytyłam 9 kg!!!!!!!!!!!Zamówiłąm preparat Lipotrex,coś wiecie na tamat jego skuteczności? Pozdrawiam

Witam:) Co tam u Was słychać?? U mnie baaardzo mało czasu na wszystko matura już mnie goni;( Mama mi dziś powiedziała że widać że schudła:) Troche mnie to podbudowało:):):)

No moje dropgie panie przez cały weekend cicho?? jak to możliwe??;(

Guniu ucz się wytrwale, trochę też schudniesz przez stres. Nauka dla Ciebie jest najważniejsza. Ja popijam czerwoną herbatę, może trochę mi ubędzie.

Nic nie wiem o tym preparacie oprócz tego, że preparat ten zawiera guaranę, a więc będziesz miała dużo energii bo substancja ta ma podobne działanie jak kofeina. Pochwal się jakie będziesz widziała na sobie efekty.

ojj Treniewo.. już nie wiem jak mam się odchudzać.. skoro nasz temacik tak padł... Bardzo mi przykro że nie możemy normalnie porozmawiac bo ciągle się mijamy.. Ja mam teraz bardzo mało czasu bo ta nauka i nauka...

Ja rozumiem, że nauka jest najważniejsza i myślami jestem z Tobą. Proszę powiadom mnie czasami jak idą postępy i oczywiście chcę znarzone studia.

Ja rozumiem, że nauka jest najważniejsza i myślami jestem z Tobą. Proszę powiadom mnie czasami jak idą postępy i oczywiście chcę znać rezultaty i efekty uzyskania indeksu na wymarzone studia.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĘTA KOBIET ŻYCZĘ WSZYSTKIM ABY SCHUDŁY ILE CHCĄ W CZASIE JAK NAJKRÓTSZYM. Pozdrawiam

Dziękuje Treniewo za życzenia:) widziałam że jedna dziewczyna postanowiła odchudzać się z takim jadłospisem śniadanie bułka z szynką, II śniadanie : jabłko obiad serek wiejski z rzodkiewką a kolacja jogurt. Jak myslisz.?? chyba da efekty???

Guniu a zamiast jednego posiłku wybrany soczek O ile wiem mieszkasz w internacie i problem z sokowirówką, a może bedziesz kupowała w pobliskim sklepie warzywnym sok z kiszonej kapusty. Propozycje. Dietka do przreżycia Nie zapominaj o nauce 1. GRAPEFRUITOWY - przyśpieszy przemianę materii. 200ml soku z grejpfruta wymieszaj z 50ml ostudzonej zielonej herbaty. Dodaj kawałek świeżego drobno pokrojonego imbiru. 2. JABŁKOWO - MIĘTOWY - Mięta ułatwi spalanie tłuszczu, pektyny z jabłek oczyszczaja jelita (dobrze je znoszą nawet osoby wrażliwe na błonnik). Do 200ml soku z jabłek dodaj 50ml mocnego naparu ze świeżych liści mięty. 3. Z KISZONEJ KAPUSTY - zawiera dużo wit.C i enzymów ułatwiających trawienie. 100ml soku z kisz. kap. wymieszaj ze 100ml soku marchwiowego i 50ml soku z jabłek. 4. ŚLIWKOWY - węgierki poprawiajadziałanie jelita grubego, przyspieszają spalanie tłuszczu. 100ml soku ze świeżych lub mrożonych śliwek wymieszaj ze 150ml kompotu z suszonych. 5. BANANOWY - zawiera dużo potasu, więc zadziała moczopędnie. Ma też sporo kalorii, zate mzlikwiduje uczucie głodu. 150ml soku z bananów połącz ze 100ml mleka (0,5% tł). 6. POMIDOROWY - Dzieki witaminom C i B uaktywni przemianę materii, a dzięki potasowi przyśpieszy usuwanie toksyn. 250ml soku z pomidorów przypraw odrobiną kolendry i sosu tabasco (wzmocnią jego działanie). 7. MARCHWIOWO-IMBIROWY - Marchew i imbir wspomagają spalanie tłuszczu. Do 250ml soku z marchwi dodaj kawałek posiekanego imbiru i łyżeczkę oliwy(ułatwi wchłanianie karotenu) (!!!!!!!!) 8. EJPFRUTOWO-JABLKOWY - Wzmocni (wit. C) i delikatnie przyśpieszy tawienie. 150ml soku z czerwonych grejpfrutów wymieszaj ze 100ml soku jabłkowego. Przypraw odrobiną cynamonu. 9. Z BURAKÓW ĆWIKŁOWYCH - Odkwasi organizm (ważne, jeżeli jesz dużo mięsa), zadziała krwiotworczo. 150ml soku ze świeżych buraków połącz ze 100ml soku jabłkowego. 10. SELEROWO-POMIDOROWY - Seler odwodni i umożliwi lepsze przetwarzanie tłuszczu (zawiera cholinę). 150ml soku z korzenia selera wymieszaj ze 100ml soku pomidoroweo. Przypraw odrobiną pieprzu lub chilli. 11. Z POMARAŃCZY I MARCHWI - Pomarańcze zawierają mnóstwo wit. C i tiaminę, dzięki której węglowodany zostaną przerobione w energię. Do 150ml soku z pomarańczy dodaj 100ml soku z marchwi.

Guniu z dietką marnie ale skoro Ty pytasz to znaczy że Tobie zależy bym trochę schudła. Obiecuję od dzisiaj trochę się ruszać. Może brzuszki..... A jak tam nauka. Trzymaj się. Dzięki za pamięć.

Treniewo:) JA od poniedziałku zaczynam norweską:):):) Mama nadzieje że schudne na niej choć 4 kg. Nauka jakoś idzie choć ostatnio ciężko mi bardzo... ale to już ostatni mieśiąc liceum i musze jakoś dac rade:P

Guniu z nauką na pewno dasz radę, tylko nie rozpraszaj się dietą. Matura sama lubi \"wypić\" parę kilogramów. Także tylko byś się nie objadała a na pewno teraz potrzebne jest Tobie racjonalne lekkie odżywianie Życzę powodzenia. Ja trochę schudłam ale po prostu jak mi się chce jeść to piję wodę i tak 1 kg mniej. Muszę dotrwać do stopki a później będę zmieniać ją i modyfikować. Na początku zrzucam balast zimowy. Jeszcze 1,5 kg.

Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny. Już coraz więcej słonka na dworze, tzreba będzie przeprosić niektóre rzeczy w szafie. Jak się Panie macie. Piszcie, nawet te porażki po kilku dniach są powodem do sukcesów. Nie ma róży bez kolców POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDZI Wszystkie mamy podobne problemy. Razem na pewno raźniej

Szukam i szukam i wreszcie znalazłam Dziewczyny dosyć nadmiernego jedzenia Zapraszam na trochę ruchu i..... już jest lepiej KTÓRA ZE MNĄ: D I E T K A Dzień 1: Śniadanie: grejpfrut lub jabłko, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Obiad: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Kolacja: plaster chudego, gotowanego mięsa, filiżanka warzyw gotowanych na parze (buraczki, marchewki, selery). Dzień 2: Śniadanie: jajko na twardo, jedna grzanka, pół banana, szklanka czarnej kawy. Obiad: pół filiżanki chudego twarożku z pięcioma krakersami, szklanka czarnej kawy. Kolacja: dwie parówki, dwie marchewki uduszone na parze. Dzień 3: Śniadanie: cienki plasterek żółtego sera, pięć krakersów, małe jabłko, szklanka czarnej kawy. Obiad: jajko na twardo, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Kolacja: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora. A teraz najważniejsze: przed każdym posiłkiem należy wypić dwie szklanki przegotowanej wody. To konieczne. Niezbędne jest również przestrzeganie ścisłej diety- absolutnie żadnych zmian. Działa tu współzależność chemiczna składników. Nie wolno używać cukru ani soli, nawet śladowo. Dieta jest rygorystyczna , ale- do wykonania. Podobno można zgubić 2kg. POZDRAWIAM i odezwijcie się

Gość tysia777
Wiem ze chcecie byc zgrabne i chude ale do tego trzeba cierpliwosci. Tak odrazu nie schudniecie.Ja jestem chuda ale wiem cos o tym bo moja kumpela jest taka gruba. Musicie poprostu mniej jesc ale nie tylko. Trzeba tez nie jesc kolacji i duco cwiczyc, biegac. I nie jesc zakazdym razem kidy sie jest głodnym. Jedzcie dwa posilki dziennie np. na śniadanie: płatki fitnes po sniadaniu pójdzcie sobie pobiegac potem sjedzcie obiad (be ziemniaków i bez makaronu bo to jest tuczące) najlepiej jakąś salatke. Potem sie czyms zająć zeby nie myslec o jedzeniu. I pod wieczór sobie pocwiczyc.

Witam:): Treniewo--> zaczynam ze zdwojoną siłą walke o zgrabną sylwetke:):) Koniec z tym.. Mam dość.. zapuściłam się przez ten rok niestety... musze zacząć wsyztsko od nowa.. nie zostałao już nic z moich rezultatów:/dziś do końca dnia tylko owoce.. jutro też same owoce. a od poniedziałkucoś nowego zobaczymy:):) DAM RADE:):) UDA SIĘ !!UDA SIĘ!!!

Dziękuję tysia777 za dobre rady. Chciałabym jeszcze się dowiedzieć jak to zrealizować. Ja kocham jeść. To mój odwieczny problem. Guniu113 jak tam po pierwszym egzaminie? Teraz to Ty się ucz. Wiem co mówię Pozdrawiam, nie mam wytrwałości DLACZEGO>>>>>>>>>>>>> JEST MI Z TYM CIĘŻKO

Dalej pije wodę, jem mniej Oby tylko wytrwać i ważyć chociaż tyle co w wakacje czyli 58 Piję ziółka ADIPOSITAS wcześniej podawałam skład. We własnym zakresie robi się mieszankę POZDRAWIAM GORĄCO ZA MATURZYSTÓW TRZYMAM KCIUKI JA ZDAWAŁAM TAK DAWNO ALE JESZCZE PAMIĘTAM

Guniu113 co z TOBĄ Czy się uczysz. Jak po pierwszych egzaminach?

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam. Jak chudnięcie??????? U mnie marnie i poproszę o wsparcie. POTRZEBUJĘ TEGO!!!!!!!

witaj Treniewo:) Ja juz po egzaminach:) Mam teraz duuużo wolnego czasu wiec muysle że nasz topik się rozwinie:) Od dziś się odchudzam Kupiłam sobie agrafke i ćwicze z nim W przyszłym tygppodniu kupie jeszcze hantelki taki 1 kg i twistera Dziś zjadłąm 2 pomidory z cebulką i łyżka jogurtu naturalnego i pieczarki duszone i pół jabłuszka:) na kolacje zjem hmm może pół paczki kotletów sojowych:) i do tego pomidorka i ogóreczka:P