Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczera aż do bólu

Jestem atrakcyjna, nie mam kompleksów, ale jak na nią patrzę....

Polecane posty

http://www.fotka.pl/profil/czarna678/ Znam tę dziewczynę, nigdy nikomu tak nie zazdrościłam urody jak właśnie jej. Ilekroć na nią patrzę, powtarzam sobie jaki ten świat jest niesprawiedliwy. Ona jest zjawiskowa, po prostu piękna:( każda przy niej to szara mysz. Te zdjęcia nawet w połówie nie oddają tego, jak ona naprawdę wygląda. Byłam zaskoczona kiedy zobaczyłam jej zdjęcia na fotce, widocznie to, że mężczyźni mdleją na jej widok, jej nie wystarcza.

Gość ma dlugie zeby /
ma dlugie zeby :/

Gość ile ma lat
?? ma duze dziury w nosie

Gość ma dlugie zeby /
i jakas taka szeroka twarz,nie nie jest ladna:/

dobre.... hahahahhah, ja też jestem atrakcyjna i jak na nia patrzę to nie mam komplekt\\sów bo widać, że to straganowa panienka. Czarne włosy(pewnie farba joanna) paski w jakich chodzi pół polski, kozaki czuby+rybaczki, tandeta na maksa. Śmieszą mnie takie dziewczyny co wieją straganem

Gość wcale nie jest ladna
taki prosiaczek...

To te zdjęcia tak wyszły, w rzeczywistości twarz ma owalną, wygląda tak jak na pierwszej fotce. Zęby ma bardzo białe, nie ma długich i nie ma dziur w nosie, skąd ten pomysł? :(

Gość sa lepsze niz ta czarna
Powiem Ci tak.Szczera posluchaj mnie..jesli myslisz, ze ta dziewczyna podpisujaca sie pseudonimem "czarna..." jest az tak super super laska to jestes w duzym bledzie.Ja sam znam osobiscie dziewczyny jej urody ale i tak najlepsza jest tylko i wylacznie moja.Dla czarnej proponuje,jesli ma kompleksy i swoje zdjecia pokazuje w internecie zeby zdobyc jakis poklask, niech najpierw pojdzie do lekarza przebadac sie.Polecam.

Gość ma dlugie zeby /
eee bo widac na fotkach? sztuczna jakas jest

Gość ile ma lat
zaraz ci wkleje taka laske ze dopiero wpadniesz w kompleksy

Gość pomozzzzcie
nie gadajcie jest fajna jestem kobieta ale ona mi sie podoba i wlosy ciemnobrazowe jak juz

Gość ile ma lat
kazdy ma kompleksy jakies i sie nie podniecaj tak ta swoja laska bo miss worl tez pewnie nie jest :/

ty tez jestes piekna, na swoj sposob.badz piekna! jako TY! nie chcesz byc kopią, chcesz być sobą więc uwierz, ze JESTES CUDOWNA!

Gość ile ma lat
to bylo do tego goscia skierowane

Gość heheheha
zauważ ze fotografuje sie tylko bokiem... przodem wygląda jak pączek... to tylko zdjecie,. nie wiadomo jak wyglada w rzeczywistosci.

Gość pomozzzzcie
to ta pierwsza podoba mi sie bardziej zauwazcie wszyscy jedno tutaj w gre wchodzi idealny makija zrobione wlosy ciuchy opalenizna itd

Ale to jest przykre, jak jestem w klubie, tańczę, siedzę i piję drinki i patrzę jak każdy tylko ją podrywa. Faceci ustawiają się do niej w kolejkach i to tacy mężczyźni, po których niekoniecznie bym się tego spodziewała. Dziewczyna jest prześliczna, ma boską figurę, rusza się jak kotka, w dodatku słyszałam, że jest miła i inteligentna, takie kobiety zawsze mają wokół siebie wianuszek mężczyn. Ona może mieć absolutnie każdego:(

Gość alias12345
następna która reklamuje swoje zdjęcia autorko topicu troszkę skromności nie rób z ludzi debili już nie jeden taki topic tu był

Gość Brzydka nie jest.
Napewno powyżej przeciętnej, ale troche wulgarny typ urody. Zdjęcia z pierwszego linka ładnie obrobione, ale te wklejone przez "ile ma lat" strasznie sztuczne. Albo ktoś nieudolnie photoshopem manipulował, albo pudru ma 3 centymetry.

Szczera aż do bólu Hmm ja sie moge zalozyc, ze Ty jestes o wiele ladniejsza niz te ociekajace seksem z brakiem inteligencji panny. Sa ladne, bo i ladnie zretuszowane. Nie sa zjawiskowe. Brak inteligencji w spojrzeniu. Wieje od nich arogancja i przesadna pewnoscia siebie. P.s Tej SweetKociak na zdjeciu gdzie jest w biustonoszu i ma wysmarowany biust ma plamy na prawej czesci :P Za bardzo sie wysmarowala. Echh

Gość iołł
Jest atrakcyjna= zrobiona, nie ma jednak ładnej buźki na która patrzy sie z przyjemnoscia. Do autorki topiku- masz jakiegos schiza na jej punkcie.

Gość jjjjjaaa
a ja mam ciemnobrazowe wlosy swoje naturalne, nie chodze na solarium wystarczy mi lekki makijaz owszem czasem jak widze te suczki czuje zazdrosc ale zawsze pocieszam sie tym jak one beda wygladaly za kilkanascie lat mam powodzenie u facetow pare nawet powiedzialo mi ze jestem inna niz te wszystkie wyjatkowa skromna i intreligentna ja sama tak nie uwazam bo jestem troche niesmiala ale ciesze sie ze i takie jak ja podobaja sie facetom

Gość koloska
za bardzo opalona twarz. Poza tym ladna ale nie zjawiskowa!

Mam schizy na jej punkcie, ilekroć ją widzę, mam ochotę wyjść z klubu i już nigdy tam nie wracać. Ona wygląda jak Adriana Lima:( Nie jestem brzydka, akceptuję siebie, ale zazdroszczę jej urody, powodzenia, tych męskich spojrzeń.

Gość jjjjjaaa
masz moj przyklad kiedy ostatnio bylam na wakacjach w domku u kolezanki kumple stwierdzili rano ze super wygladam taka blada tak naturalnie i mlodo a mam 20 lat :-)

Gość wez przrzestan
no i co kazdy na nia leci bo wyglada na taka bierz mnie tu i teraz a co potem potem beda wymieniac sie miedzy soba opiniami jaka jest itd wiem cos o tym mam wielu kumpli czsem zal mi tych lasek ale same sa sobie winne bo sa latwe jak nie wiem no coz zycie jest ciezkie

Buhahahahaha! Bo umre! Adriana Lima jest ladna?! Gdyby nie te flesze i uroki kamer i aparatow to Ty bys jej nigdy nie poznala. A po drugie ma straszna twarz. Meskie rysy. Oblecha :o

Gość typowa polkaaa
jedna wielka tapeta dla mnie uosobieniem kobiecosci jest natalia oreiro alabastrowa cera zadnych opuchlizn z solarium i co jest skutkiem buzia laleczki i mlodej dziewczynki