Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczera aż do bólu

Jestem atrakcyjna, nie mam kompleksów, ale jak na nią patrzę....

Polecane posty

Gość joasinek
wiecie fajne sa te panny ciekawe czy aja cos w glowach uroda moze minac kazdy moze urodze stracic i co wtedy ? ja nie naleze dl najpiekniejszych jestem raczej srednia ale uwazam ze jest ok nie ma czego zazdroscic wiesz one maja urode a Ty masz z pewnoscia inne zalety czasami wiesz moze sie zazdrosci ale jak taka idzie do pracy to nie patrza na umiejetnosci i czasami trudniej o prace bo szef nie patrzy na co umiesz ale jak wygladasz czasami wyglad przeszkadza takie jest moje zdanie Jakby to powiedzieli faceci niezle suczki ale ja wole jak ktos powie ze jestem atrakcyjna i do tego inteligentna :) choc nie mówie ze one nie sa inteligentne milego wieczoru

Gość koloska
adriana lima? no nie wiem... ma urode w jej typie ale... bez przesady! Nie wiem czy jest w stanie wygladac lepiej bo wydaje mi sie ze dala z siebie maksa, mimo to do limy jej jeszcze daleko. No...ale o gustach sie ponoc nie dyskutuje.

Gość jest ładna
i to nawet bardzo, zazdroszcze jje urody

Gość koloska
oj juz nie przesadzajmy ze lima nie jest ladna. Owszem- jakies 50 % jej urody to praca stylistów i inne rzeczy ale liczy sie efekt koncowy.

Gość wkleila bym swoje zdjecie
ale sie boje ze za bradzo mnie zjedziecie..ja tez jestem zakopleksiona i uwazam ze dziewczyna bardzo ladna

Gość do Szczera aż do bólu
owszem kobitka jest piękna ... na dzień dzisiejszy ale pociesz się faktem, że za 20 lat będzie miała zmarszczki , cycki jej zwiędną, jeśli nie zrobi sobie operacji plastycznej - zwiędnie jak wszystko co żyje uroda przemija! po co komu piękna puderniczka za 10-20-30-40 lat ! ? liczy się wnętrze Trzymaj się i nie patrz na inne piękne dziewczyny! To ty jesteś najważniejsza i najpiękniesza w SWOIM życiu!

Gość oreirooo
natalia oreiro jest bardzo fajan tez jest przed 30 no po 25 ale np jak wyglada nasza 22 letnia weronika rosati?? jak wygladaja te laski ktore maja po 18-20 lat i ktore "spia" w solarium moja mama ma 40 lat nigdy zadnych solarium makijazy papierosow jasna cera blondynka do tego puder brazujacy jak na nia patrze jestem z niej dumna tym bardziej porownujac ja z innymi ;/ czasem i mlodszymi

Gość oreirooo
sorki za literowki :-)

Ona na żywo nie wygląda tak jak: \"bierz mnie tu i teraz\", ale raczej normalnie, jakoś przesadnie nie eksponuje biustu, nie tańczy w staniku, nie zachowuje się jak k.... Poza tym ona ma kogoś i jest z nim dosyć długo. Dziewczyna zachowuje się zwyczajnie, tylko to faceci tak na nią lecą.

\"ale pociesz się faktem, że za 20 lat będzie miała zmarszczki , cycki jej zwiędną, jeśli nie zrobi sobie operacji plastycznej - zwiędnie jak wszystko co żyje \". Mnie za 20 lat też obwisną cycki, roztyję się i dostanę zmarszczek, ale ona może czerpać z życia tu i teraz, a ja takiego wzięcia nigdy nie będę mieć.

Gość jjjjjaaa
a ja jeszcze dodam ze nosze okulary i to tez nikomu nie przeszkadza a nacierpialam sie z ich powodu strasznie ;/

Gość filip z konopii indyjskich
a może ty jesteś tą "laską"? tylko szukasz kolejnego potwierdzenia swej urody ???

Gość wieeesz co
ty chyba jednak masz kompleksy poradze ci cos ubierz sie tak jak ona idz 5 razy na solarium wymaluj sie tak jak ona i bedziesz miala tak samo a moze jeszcze lepiej :-)

Poszukałabym jakichs perelek na fotka.pl, ale jak teraz szukam to same wymalowane lalunie. Hmm no moze z Lima nieco przesadzilam, bo jak sama mowisz,ze o gustach sie nie dyskutuje. Osobiscie wole urode Gemmy Ward. Dla porownania. http://i69.photobucket.com/albums/i80/Lee_k16/HQ-adriana_lima2.jpg http://img96.imageshack.us/img96/5347/1rf6.jpg Zreszta tu nie ma porownania :P Bo kazda inna, ale...

Gość nonbonon
fajna ta gemma taka naturalna

Gość koloska
też mi sie wydaje ze autorka topiku szuka potwierdzenia swojej urody... w przeciwnym razie dziwi mnie az taki zachwyt nad uroda tej dziewczyny...Ojjj tam...g* mnie to w sumie obchodzi.

Lima zawsze była dla mnie ideałem kobiecej urody, widziałam kiedyś jej fotki z imprez, bez makijażu, na you toubbe jest pełno jej filmików, dlatego kiedy zobaczyłam pierwszy raz na oczy dziewczynę tak do niej podobną, momentalnie poczułam zazdrość.

Gość Wanted
Dla mnie masz nasrane we łbie.

Gość koloska
to troche przykre... ze patrzysz na nia w taki sposób, widzisz chodzące cudo, zazdrościsz urody itd... Pewnie trudno jest takim kobietom zyc...Osobiście wspólczuje...i wylecz sie z tego jak najszybciej bo ześwirujesz.

Gość iniegadada
i ty mowisz ze nie masz kompleksow dziewczuno co za paradoks

Gość wkleila bym swoje zdjecie
ta dziewczyna w niebieskim swetrze przesliczna gemma tez nie uwazam zeby to byla autorka topiku na tym pierwszym zdjeciu..sama mam tak ze zazdroszce urody jednej kolezance ktora jest piekna ..buzie ma jak lalka i jest bardzo naturalna cudna wrecz

Gość Opinia moja
Owszem nie jest brzydka dziewczyną ale nie przesadzajmy - najpiekniejsza to ona nie jest. Tez uważam że trochę taka lampucera...no ale to juz kwestia osobista. Ale ogólnie ładna :) Ja szuka powierdzenia to niech jej będzie :) a jak nie to nie ma co zazdrościć, każdy ma cos w sobie ;)

daj spokoj... kazdy jest piekny na SWOJ INDYWIDUALNY sposob... ty sama mowisz ze jestes atrakcyjna... wiec czego jej zazdroscisz? tych facetow... nie masz czemu sie zalamywac... chcesz byc taka jak ona? najpiekniejsza\"? dla mnie jestes po prostu zazdrosna

Gość staryalejary
ordynarna, nie słodka i nie kociak, pelno takich, sprawdzilaby sie w burdelu