Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczera aż do bólu

Jestem atrakcyjna, nie mam kompleksów, ale jak na nią patrzę....

Polecane posty

Myslisz, ze takie adorowanie jest na dluzsza mete przyjemne? po dluzszym czasie stajesz sie oziebla zolza, ktora ma dosc facetow i odstrasza ich zachowaniem. Przeciez wiecznie nie bedzie ich adorowala.

zblazowana o niemilej twarzy... nie zacheca do nawiazania z nia znajomosci... atrakcyjna,owszem.. ale nie w moim typie;)

Gość Elllllllllllaa
Jak dla mnie ma zbyt wydatne usta, kojarzą mi sie włsnie z takimi k.... Powinna ich nie eksponować bo to głupio wygląda....

Nie ma zbyt duzych ust. Po prostu do zdjecia tak je wyeksponowala i nienaturalnie wysunela :P A duze usta sa piekne, ale tylko w wykonaniu A.Jolie.

Gość Elllllllllllaa
No wydaje mi sie ze jednak ma duze a dodatkowo jeszcze je wydęła i to wygląda okropnie.... A poza tym widac że solarium lubi ;)

Gość a ja powiem tyle
Ta laska na pierwszej wklejonej fotce to faktycznie ładna, ładne ma rysy twarzy ale tylko na tym czarno-białym zdjęciu i tych bardzeij naturalnych, a na reszcie to juznie bardzo... Noi niestety ale to sztuczne strasznie..

Gość OlafK
A taka jakas pudernica ...... :S

Gość patrze na zdjecia tych lasek
i owszem no brzydkie nie sa, ale zero, kompletnie zero naturalnosci!! d\la mnie ladna kobieta to taka, ktorej nie jest potzrebna mega tapeta na pysku, super solara na skorze i wyuzdane pozy, te laski nie maja w sobie za grosz seksapislu, po prostu wygadaja jak kurwy z dojczlandu.Nie mowie,ze nimi sa, aby sie ktos nie przyczepil, ze kogos obrazam, zwyczajnie tak wygladaja. Piekna dziewczyna to naturalna, ale zadbana dziewczyna, taka, ktora wstaje rano i wyglada seksy.Taka , ktora ma piekny usmiech bez tony pudru na pysku i szminki, ze az cofa na mysl o pocalunku.

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Boze autorko topica chyba oszalalas ! Ona zjawiskowa ? Solar farna czarna do wlosów i te ubrania a najlepszy zestaw u niej szpliki+molo widac,ze z glowa a cos nie tak i wcale nie jest ladna a co do drugiej to sorry ale wywalac cyce to każda potrafi:/ Ja kiedys daaaawno temu tez mialam profil na fotce i zeby miec10 od afcetów nie rozbieralam sie wręcz przeciwnie i i tak dostwałam 10 pisali ze ladna i nie taka jak te wszytskie lafiryndy. Pamietajcie ze rozebrac sie moze kazda a co mi po wywaleniu cyców :/ peirsi sa dla mojego faceta a nie po to by faceci pisali oh ah jaka Ty ejstes sexy jak ktos jest sexy to bedzie tak samo sexy w bieliźnie ajk i w grubym golfie !!!!!

Gość A fe...
Tak poprawdzie to ja bym jej nawet patykiem nie tknal... To jakis dyskotekowy wycieruch... :P

Gość dfsdsfsf
Czarna 678 jest bardzo ladna.Ale na zdjeciu w mini zielonej mi sie nie podoba ! ma jakąś grubą twarz i nie ma bioder....Pozatym ma bardzo przyzwoite zdjecia.Nie robi zadnych wyuzdanych min,nie ma wyzywajacych ciuchow.Uwazam,ze jest porzadna laska.Jezeli chodzi oto.

Gość dfsdsfsf
i Czemu mowicie ze ma solarke , zdjecia byly robione jak bylo jeszcze cieplno pewnie (z tego wnioskuje bo ubraniu) Pewnie jej zostala opalenizna z lata.A nawet jezeli solarka , to co z tego??? nie ma jakiegos przegiecia! ładnie opalona , zadbana dziewczyna

kazdy jest piekny na swój sposób a ta laska której dałas link jest tak sztuczna...jak patrze w jej oczy to nic niewidze...kilo tapety na twarzy czarna farba ubiera sie jak pół polski co w tym pieknego uwierz mi ze z makijazem kazdy jest piekny patrzcie na to... http://arcykomp.info/forum/viewthread.php?forum_id=5&thread_id=183 najbardziej zdziwiła mnie cameron diaz bo uwazałam ją za bardzo ładna dziewczynę...kazdego mozna wystylizowac...i radze ci zebys sie tak nia niezachwycała bo naprawde niema czym widzuałam owiele ładniejszedziewczyny bez grama tapety na twarzy i naprawde piekne i naturalne fakt myslałam ze są ładne i woogoole ale niezazdroszcze nikomu ciesze sie z tego co mam po co zazdroscic jak i tak niemamy z tego zadnej kozysći wręcz przeciwnie...napewno jestes bardzo atrakcyjną i inteligentną dziewczyną uwierz w siebie powtarzaj sobie jestem piękna idz zwawo przez ulice z podniesiona głową wyunieta piersią do przodu i zobaczysz jakie będziesz miała powodzenie...;] pozdrawiam i przepraszam za błędy...\']

Gość dfsdsfsf
Wiesz co, autorko topicu?> Nie chodz z nia na imprezy.To jest twoj wampir energetyczny.Bez niej bedziesz sie lepiej czuc.Rozumiem Cie....to okropne uczucie....Jakby moj facet znal taka laske, to bym umarla,jestem straszna zazdrosnica:P

Gość a ja powiem tyle
dokłądnie, z każdym można praiwe wszystkko zrobić, a tu widać solarke i photoshopa bo ma idelanie jednolitącerębez żadego załamania, sladu itp, takie cery to na reklamie tylko, no a solar to wida cod razu, nikt sie nie oplala tak ładnie i równomiernie... Noi tapeta teżi farba -nienaturalne... I faktycznie ubiera sięjak 3/4 lasek w tym kraju, a to jużsięrobi nudne...

Gość dfsdsfsf
Dlaczego uwazacie ,ze jest sztuczna???? 90 procent kobiet sie maluje !!!! to calkowicie normalne!!! pozatym te zdjecia sa dosc profesjonalne i musiala sie wymalowac , ustawic.Mowicie ,ze w jej oczach nic nie widac??? Ja jakos tego nie widze??? uwazam ,ze po zdjeciu nie jest sie w stanie ocenic czy ktos jest madry , glupi itp. Gdyby miala zdjecie w staniku z namietna mina to mozna by stwierdzic ,ze to idiotka.Ale ona ma fajne zdjecia.NIe mozna dojsc do zadnego wniosku na temat jej charakteru itp.Na zywo tylko mozna to stwierdzic, czy osoba ma w sobie "to cos" i jaka jest.

Gość Madziaaaaaaaaaaa
blondynka 15 boze co za foty :/ mnie na nich każda laska zdziwila ale zawsze uwazalam Charlize Theron za śliczną ale etraz okazuje sei ze to potwór:p

Gość niech pokaza swoje fotki
gdy wstaja rano, tzn bez makijazu i moze bez solara, wtedy je ocenimy czy sa ladne, poki co tapety jak cholera

Gość dfsdsfsf
I co z tego ,ze ma solarium!!!!!!!!! ładnie jej z tym !!! nie ma pomaranczowej mordy .Musiala wyretuszowac do zdjec i co z tego.Nawet jezeli w rzeczywistosci ma pare syfkow to co z tego???? Widac,ze ma duze ladne usta,ladne oczy .A wlosy???? kurwa pelno kobiet sie farbuje i jakos nikomu to nie przeszkadza???? nie ma czarnych wlosow pustych w kolorze,tylko ladny braz.

dfsdsfsf Dlaczego tak sie bulwersujesz? Nie ma znaczenia czy zdjecie, czy nie zdjecie. Widac po oczach i spojrzeniu czy osoba jest inteligentna, czy tez nie. Mnie juz ta laska dynda i powiewa.

do tej co sie wydziera nade mna, ladna laska to taka, ktora nie musi nakladac tony makijazu na pysk i taka, ktorej skora jest natruralnie piekna, bez solarium, ktore nota bene jest oznaka kiczu w dzisiejszych czasach.Niestety lampucery, moda wraca do naturalnosci, im mniej makijazu widocznego tym lepiej. I nie ekscytuj sie tak

Gość dfsdsfsf
i co z tego,ze tak sie ubiera/???? jak ma chodzic ubrana???ładnie jej tak,pasuje .

Gość dfsdsfsf
no nie wiem czy po spojrzeniu widac ze ktos jest inteligentny....znajdzcie mi w takim razie gdzies zdjecia kobiety z inteligentnym spojrzeniem i do tego zeby byla ladna.

Gość a ja powiem tyle
ej, no ale ona sięmaluje nieumiejętnie, bardzo to widać, a wysolariowana jest za mocno po prostu, niestety ma pomarańczowawątwarz... No a ciuchy ma po prostu masówke targowaw jakich chodzi większość. Jak dla mnie to Ładna kobieta to taka która wygląda raczej naturalnie, moze być umalowana jak najbardziej, ale jak widaćtapete na twarzy to jużkapa a u niej fluid itp widac... Noi przede wszystkim porządna ładna laksa nie ubiera sięw masowe ciuchy które nosi 3/4 lasek, to żenada, ja bym nie chciała wyglądac jak większośćlasek... Porcelanowa, jasna cera i nieco bardziej klasyczne, niemasowe ciuchy i wyglądałaby łądnie...

masakra...niektóre aktorki z linku który dałam wcześniej normalnie straszą...a tak pozatym to niebulwersujcie się tak ta dziewczyna owszem jest ładna ale niema sie czym zachwycac niepoweidziałam ze jest brzydka ani nic tak samo niemam nic ze chodzi na solarium farbuje włosy maluje się...to jest normalnie ale próbowałam wam uswiadomic ze kazdy mzoe isc na solarium do fryziera kosmetyczki kupic jakies ubrania\"modne\" pozatym zdjęcia wiadc robione sa profesjonalnie byc moze mialy lekkie poprawki podkreslam \"byc moze\" i uwierzcie ze niejedna z was jakby sie wystylizowała i miala robione tak profesjonalne foty wyszła by tak samo ladnie moze nawet bardziej...

Gość Pewnie dfsdsfsf
to ta czarna i strasznie siebie broni ;) albo inna taka solaropodobna ;)

http://www.fotka.pl/profil/xxxcocainexxx/%3Cbr%20/%3E poza tym zdjecia niby profesjonalne tej laski,ale powiedzcie mi co tutaj widac? GOWNO! jedno z profilu z daleka, drugie musze wykrecac leb zeby cokolwiek zobaczyc, tzrecie pokazuje cyce, no ludzie!! nie mozna normlanie z frontu zdjec zrobic? poza tym ten puder na twarzy :o no wiecej chyba nie mogli go dac bleee

magorzacia, ten link nie dziala

dokladnie