Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

sorry ,ale muszę już do tego łóżka spadac :D ,bo rano trzeba wczesnie wstać ,a jeszcze mam do poczytania

witam🖐️ aby nie bylo ta pomarancza to nie ja.

sebaa nikt Cię przecież nie podejrzewa :D 🖐️

no to trzymaj się ciepło :D 🖐️)) kolorowych 👄

:classic_cool: :D:D:D ;) dobranoc 🖐️ P.S. miałam tak chMUUUjowy dzień że zapaść to chyba najlepsze co mogłoby mnie spotkać teraz:O czemu tak cholera jest ze jak jest dobrze to zaraz po tym chujnia się robi a jak jest źle to znaczy się że może być tylko lepiej:O nie może być zawsze dobrze 😭

Miłego weekendu !!!! Wyjeżdżam za miasto :P ;) 🖐️

Krówka 🌼 No i napisze standardowe zdanie, głowa do góry jutro tz jest dzień, czyli juz dzisiaj :D nd 🌼 Miłego weekednu ;) Buszujący 🖐️ Jak tam zakupy?? ;)

Gość oj moloko moloko
Moloko, co ty gadasz? :-P standardowe zdanie powinno brzmieć: Krówko, nie rozumiemy twoich problemów, bo życie w realu nas nie dotyczy. liczy się tylko kafeteria :-P:-P:-P

a w ogóle to diabencjo thx za mleczyka ;) moloko thx - powiedzmy ze było lepiej dziś - w pracy tylko 2 godz i o 21 jak ludzie ciągną na imprezśę ja jestem już pi dwóch:P

magdę:O to ci w życiu nie usną:O mode na sukces lepiej weź albo piłę 3:P jak nie gryzonce i bez pazurków to nie za pindziesiont a za pienć...ewentualnie bym się skusiła:classic_cool:

weź mi nawet nie mów:O po dwóch dniach pracy wróciłam z jakimś grypskiem, miałam w piatek niezłą chcryję z jakimś gnojem zakończoną tekstem do mnie: \"Twoje dni sa policzone - szukaj sobie nowej pracy\" no i wczoraj musiałam na chwilę do pracy się kopsnać z rana i jakoś dzień zleciał na włóczeniu się po knajpach:O a teraz spać już nie mogem😭

😭 lecem chyba jakieś \"rozmowy kontrolowane\" zarzucić albo powłócze sie na youtubie:O szkoda że nie mam magdy na dvd ...skoro tak dobrze usypia wiwiórki to może i na mnie by podziałała:D

Gość maupa domowa
zawsze możesz poczytać jakiś topik na ciążach :-P

Gość maupa domowa
ten pan cie nie przepuścił znowu w drzwiach do bloku? :-P