Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rkatka

Ile wazy szczupla dziewczyna przy 168cm ?

Polecane posty

Gość idealna waga
ja mam 168 cm i waze cos kolo 62 kg, ale mam dosc masywne kosci i duzo miesni :) wygladam niezle, wysportowana sylwetka :) mam 35 lat. waga nie jest taka wazna, liczy sie samopoczucie

Gość nowa888
ja mam 167 cm i ważę 63 kg:( odchudzam się co jakiś czas, jak mnie najdzie... ale przez to odchudzanie nabawiłam się anemii i ostatnio już się nie odchudzam:( ale chyba znów zacznę po tym co tu przeczytałam...

Gość ja przy 165 ważę 46 kg
jestem bardzo szczupła ( ale nie CHUDA!!!!!) choć w oczach pączków o wzroście 168 i wadze 55 kilo zawsze będę anorektyczką czemu nie możecie zrozumieć, że niektórzy mają szybką przemianę materii i są szczupli po prostu :0

Gość do tej wyżej
ty ANOREKTYCZKĄ? nie bądź śmieszna:O co ja mam powiedzieć w takim razie? 169cm i 47kg???

Gość h_ello
ja waze 50 przy 168cm i rodzina mnie wyzywa od szkieletorow :( a mnie tak dobrze.. jak utyje to sie czuje jak slonica

Gość Najlepsza waga na wzrost 168
to tak 68 kg !!

dziewczyno, która napisała po mnie - nie "chwalę się" tym, że mało ważę, tylko wkurzam, że dla grubszych dziewczyn zawsze jestem "potwornie" chuda, i w ogóle "jak można być zdrowym przy takiej wadze" a w rzeczywistości dużo by oddały żeby mieć te "nędzne" 46 zamiast 60... tylko o to mi chodziło - potępiam panny które mają 170 - 175 i ważą 40 kilo ale nie trawię, gdy ktoś (zawsze "pączek" wylewający sie" z biodrówek) wmawia mi, że mam anoreksję:o

Gość do tej wyzej
czy waga 46 kg to dla ciebie najwiesze" osiagniecie" w zyciu ? czy uwazasz ze jestes tym ile wazysz?? wiec radze sie udac do psycholg. radze ja 55 kilowy "paczek " :D p.s. ile masz w biuscie ? 78 ?

nie potrzebuję psychologa bo nie mam problemu ze sobą raczej wy ze mną i innymi szczupłymi.. waże tyle i jakbym mogła przytyć, to bym przytyła!

Gość qua
do autorki a ja Ci mowie, ze nigdy nie bedziesz miala wagi, ktora Cie uszczesliwi... bo albo tu bedzie za malo albo tu za duzo... ja po trudnosciach z wbiciem sie w rozmiar 38 przestalam jesc kolacje i to nawyk tak silny, ze nawet teraz nie odczuwam potrzeby jedzenia wieczorem... ale tak diametralnie zeszczuplalam przez ostatnie osobiste stresy...waga wskazywała nawet poniżej 50... masakra . do awanturniczek - to ile sie wazy zalezy od masy miesniowej, ciężaru koścca, tkanki tłuszczowej dlatego tak jak ktos powiedzial patrzcie w lustro a nie na wage!

Gość Sylwiq
Mam 168 cm wzrostu, miałam i 48 kg i 65 kg wagi. Powiem tak, najlepiej najcudowniej czułam się w wadze 54 kg, kiedy biegałam, ćwiczyłam i zdrowo się odżywiałam. Trwało to dość długo. Nawet kiedy moje nawyki żywieniowe uległy zmianie na gorsze, kiedy nabawiłam się kontuzji i przestałam uprawiać sportu moja waga jeszcze bardzo długo pozostawała bez zmian. Dzisiaj wychodzę z poważnej kontuzji, powracam powoli do sporu, bardzo tęsknię z zdrowym trybem życia. Dotarłam do wagi 61 kg, nie ma tragedii, ale sadełko w okolicy brzucha i ud nie wygląda zbyt apetycznie, tym bardziej jak w bieliźnie widać celulitis. Chciałabym spowrotem ważyć te 54 kg, byłam wtedy pełna energii, wszystkie obowiązki domowe były pestką, zero zmęczenia. Świetne wyniki mogfologia, ciśnienie jak u sportowca. Naprawdę super sprawa. Zrozumcie dziewczyny jak ważny jest zdrowy tryb życia, obserwujcie swoje ciało i nie próbujcie nic na siłę. Musicie znaleźć swoją optymalną wagę w której będziecie czuć się cudownie. Ja mam koleżankę która jest odemnie znacznie cięższa, ale uprawia dużo sportów i naprawdę świetnie wygląda i nie chciałaby więcej chudnąć bo tak czuje się idealnie.

Już nie mogę patrzeć co wy chrzanicie:O Jak się ma 168cm to powinno się ważyć ok. 60 kg. Pominę fakt, że wszystko zależy jeszcze od budowy. Jedna dziewczyna może ważyć 64kg i będzie szczuplutka, a druga będzie wyglądała na bardziej okrągłą. Każdy ma inne kości, jedni są ubici, drudzy to rozlane kluchy więc nie wiem po co takie głupie dyskusje.. W OGÓLE TO JAKA JEST WASZA DEFINICJA BYCIA SZCZUPŁYM? ZERO WAŁECZKÓW I KOŚCI NA WIERZCHU?

I do osób które mają ponad 170cm wzrostu i ważą około 40 kg.. Możecie sobie wmawiać, że inni wam zazdroszczą.. Tylko czego tu zazdrościć? Ty masz w ogóle kobiece krągłości? Nie mówię tu o dupie jak szafa trzydrzwiowa tylko o ładnej smukłej sylwetce z biodrami, biustem i ładnej pupie. Poza tym taka waga to mocna niedowaga i jeszcze kilka kg w dół, a będziesz kwalifikowała się pod anoreksję. Mówi Ci to przyszły lekarz. Ja ważę 63 kg i się dalej odchudzam, ale za nic nie chciałabym ważyć mniej niż 50 kg!!

Gość Sylwiq
chyba ile waży kościotrup bez cycek i tyłka, z kościstą twarzą ;P

Gość Vizard
Ja lubie szczuple. I mam wiele takich kolezanek. W zaleznosci od tego czy ma sie biust duzy czy maly, przy zalozeniu, ze zgrabna jestes, czyli masz do 90 cm w biordach. Powinnas wazyc do 58kg. - przy biuscie c,d. Wtedy jestes laska Przy mniejszym biuscie, 45-55. pozdrawiam Vizard p.s. lubie "chude"... wiec jest to moja subiektywana ocena - wiec nie odchudzajcie sie na sile :)

Gość ja ohydnie wyglądam, mam 166
jeszcze mnie, dwa cm, i ważę 57/58 czuje się fatalnie, a cos nie mogę schudnąć tych głupich 3 kg bardzo bym chciała z 5 schudną, ale teraz postanowiłam że przez dwa tyg mam schudnąć 3 kg to nie jest tak dużo chyba dawniej zawsze miałam płaski jak deska brzuch, małe piersi i dość solidne uda i łydki, teraz brzuch mi rośnie cycki stoją w miejscu dalej marne b chyba się starzeje, albo hormony mam pco tak naprawdę rzuciłabym wszystkie diety w cholere, ale nie mogę się zapuścić dalej, muszę zacząć się odchudzać

Gość punisherrr
Najwazniejsze jest, aby nie pozostawac bez ruchu. Najprostszym sposobem uregulowania wagi jest bieganie. Nieduzy nawet dystans pokonywany dziennie, sprawi, ze tluszcz zacznie sie spalac. Aby jednak wspomoc ta reakcje, nalezy pamietac o diecie. Nie mam namysli diety glodowkowej, ale taka, w ktorej ograniczymy spozycie weglowodanow (zwlaszcza cukrow) i zastapimy je bialkiem. Wieksza ilosc bialka polaczona z wysilkiem fizycznym, prowadzi do spalenia tluszczu, Bialko regeneruje po treningu przez co czujemy sie mniej zmeczeni. Kazda kobieta jest inna i jak ktos napisal wczesniej masa ciala zalezy od budowy. Im wiecej miesni, tym cialo jest ciezsze. Sport to zdrowie, ale oczywiscie w umiarze jak wszystko inne.

Gość ann//
Zgodnie z przyjętymi normami dla kobiety o wzroście 168 prawidłowa waga wynosi od 55 do 70 kg. To co jest nizej to niedowaga, wyniszczenie a to co wyżej to nadwaga lub otyłość. Wszystko zalezy tak naprawde od budowy ciała, kosci, mięśni. Często jest tak że osoby ktore wazą wiecej są zdrowsze ze względu na to ze mają rozwiniete bardziej mięsnie a ludzie pozornie szczupli maja tylko kosci i tłuszcz a mięśnie słabizna. Niraz spotkałam sie z czyms takim ze osoba ktora wazyła wiecej wygladała smuklej i lepiej od osoby która wazyła mniej

Gość JaCHUDA?!
Witajcie! Ja ma 166 cm i 51 kilo i ostatnio w klubie przez jakiegos faceta zostałam wyzwana od anoreksji i szczekał na mnie jak pies z kolegą że niby na kości szczekaja! Serio nawet obojczyki mi nie wystaja! Mam tego dosyć! BMI 18,5 czyli niezle, Anoreksja wychudzenie zaczyna sie okolo 16. Ludzie!Musialabym miec 40 kilo by wygladac na tak wychudzona a nie 50! Powiem szczerze ze kiedys mialam 40 kilo nie przez anoreksje ale przemiane materii-potem zacohrowalam na tarczyce i przytylam do 58. Teraz tarczyca w normie ale zostalo juz 51 kilo i bylam mega szczesliwa ze przestaną sie ze mnie smiać! A tu dalej słysze wyzwiska.Ile ja tego mogę znieść?!!Rozumiem ze się śmiano gdy miałam 40 kilo ale teraz mam 51!!! Czasem mam ochotę się zabić przez te komentarze a tak się cieszyłam że przytyłam do 51 kilo, Pamietam ze gdy miałam 58 i byłam spuchnięta przez tarczycę to jeszcze mnie jeden chłopak nazwał "chudzinką". Ludzie nie odróżniaja osoby szczupłej lub z lekka niedowagą od wychudzonej?! Jeśli tak się piętnuje szczuplość czy lekka niedowagę- to czemu nie piętnuje sie lekkiej nadwagi?! Wtedy trzeba by się śmiać z co drugiej osoby na ulicy. Na prawde mam juz dosc wyzwisk. Szczegolnie ze sa bez sensu-tydzien temu mierzyłam w C&A sukienke -rozmiar S i zaczeła trzeszczeć w szwach.Dopiero rozmiar L jest mi dobry choc cała obcisła. Wiec jak mogę być wychudzona?! Tydzien temu tez mnie pytano"Ty masz chociaz 50 kilo"? nie mam 50-mam nawet 51! Pewnie gdybym miała te 51 kilo ale do tego bym sobie doczepiła silikony i bym miała piekna buzię to bym nie była anorektyczką tylko super laska? Bo faceci na necie to sie podniecaja patrzac na zdjecią chudych -tyle ze z silikonami a jak bez silikonu i nie z piękną buzka to od razu krzyczą ANOREKSJA. Np Doda podobno tez ma 52 kilo -ale nikt nie mówi ze chuda- bo ma silikon i ładną buzię.

Gość gość
Hej jestem magda mam 165cm i waze 51kg jak dla mnie wygladam grubo poniewaz mam grube uda .Jesli mozecie to powiedzcie mi jak moge stracic szybko na wadze przynajmiej 6kg

Gość gość
Ja też mam tyle wzrostu i waże ok.49-50 kg i myśle że to jest dobrze....

Gość gość
"Ja mam tyle cm i ważę 58 kg. Jestem bardzo zgrabna i smukła" - jaaa, mhmmm.... :p Zgrabna i smukła to jestem ja - ważąc tyle samo (58 znaczy) przy wzroście 177 :p

Gość gość
Szczerze, uważam, że 58 a nawet 59. Przy 55 niezbyt apetycznie to wyglada wiec napewno wiecej, nie mozna zbyt chudo wygladac to nie jest ladne, uwierzcie ze przy tym wzroscie 58-59 jest super! :)

Gość gość
I najwazniejsza sprawa najwazniejsza podkreslam jest taka ze kazdy jest inny ja tez mam ten sam wzrost i wazylam przy nim od 44 do 76 kilo, wiec wiem jak sie wyglada przy prawie kazdej wadze. Jedno wam powiem jesli ktos przy niej wazy nawet 60 kilo czy 62 to nie jest zle, jesli cwiczy to ma jedrne cialo i to najwazniejsze miesnie przeciez waza a ja uwazam ze wazniejsze od bycia chudym jest bycie wysportowanym tylko wtedy bedziecie naprawde ladnie wygladaly.

Gość gość
Jak mozna komus zwrocic uwage ze przy 168 wazac 58 kilo to jest zle, za duzo... Ja pierdziele ludzie zrozumcie jesli ktos jest wysportowany to przy tej wadze wyglada zaje**scie. Napewno seksi jest wazyc przy tym wzroscie 40 kilo nie co ja mowie to za duzo bylybyscie za grube przejdzcie na diete powietrzna jesli juz nie jestescie na niej moim zdaniem tak 30 kilo bedzie okej :-) (sarkazm).

Gość gość
Ja 4 miesiące temu ważyłam 54kg. Wszyscy wokół mnie mówili mi, że wyglądam jak anorektyczka... (mam wzrost ok.166cm). Żebra mi wystawały i czułam się bardzo słaba. Moje wszystkie koleżanki chwaliły się ze ważą 49kg a ja ciągle patrzyłam na swoją wagę i byłam niezadowolona... one same (kolezanki) zaczęły się mną trochę martwić ze nie jem zbyt wiele i wyglądam na taką co nie jadła z rok. 12 dni temu ważyłam juz 58kg ale zaczęłam ćwiczyć codziennie robiąc po ok. 30 przysiadów itp. (Ćwiczenia mięśniowe) i przez te 12 dni przytylam aż 4 kg... Czuje juz mięśnie i to bardzo są one coraz to bardziej widoczne. Jednak przejmuje się moją wagą bo skoro to dopiero początek moich ćwiczeń to obawiam się ze niedługo będę ważyć 70kg a taka waga jest według mnie za ciężką jak na kobietę :/