Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 milusia_m

zaczynam od jutra! bez konkretnej diety, ale z liczeniem kcal

Polecane posty

Go艣膰 Astritd
Hej:) Jeszcze dzisiaj nikt tu nie zagl膮da艂. Rozumiem, 偶e odsypiacie nock臋:) Ja wr贸ci艂am tym razm wcze艣nie, bo o 3.30 ju偶 le偶a艂am ws 艂贸偶eczku:)Ale by艂o naprawd臋 mi艂o:) nie mialam ochoty na jedzonko jako艣, wyt艅czy艂am si臋 za to za wszystkie czasy:) rano chcialam sie zwa偶y膰, ALE okazuje si臋, 偶e zepsula mi sie waga..:/ tak wi臋c narazie bede zyla w nie艣wiadomo艣ci..;) Od dzisiaj 3mam si臋 mocno diety 1000 kalorii i codziennie troch臋 sportu. Teraz, do ko艅ca miesi膮ca a wi臋c do czasu zdania ostatnich egzaminow w sesji tylko rowerek stacjonarny i 膰wiczenia w domowym zaciszu..;) potem pow贸c臋 do zaj臋膰 z aerobicu i d艂ugich marszobieg贸w;) Dam rad臋! ;D A Wam Kochane 偶ycz臋 wszystkiego co najlepsze w nowym roku! B膮d藕cie u艣miechni臋te! Oby troski Was omija艂y!:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiawww
i po sylwku....wr贸ci艂am o 9 rano :P...by艂o super...pojad艂am...duuzo popi艂am...potancowa艂am..wyca艂owa艂am sie -bosh nawet z obcymi...no ale naprawde by艂o ok... jak wesz艂am na wage to by艂am w szkoku :p pokaza艂a 65,2 :P normalnie wybornie...dzisiaj nic nie jem..jakos nie mam ochoty bo wciaz czuje smak sledzika w ustach..popijam tylko wode-bo suszy :P jutro juz wielki dzien...tak normalnie powaznie zaczyna sie 5 miesi膮czna walka...bo juz nie bede zawiana...wr贸ce do szko艂y...wogole wszystko wr贸ci no normy... mam nadzieje ze i mi...i wam sie uda :*

Udost臋pnij ten post

moja niestety pokaza艂a 2 kilo wiecej niz by艂o ale co偶 mysle ze to wkrotce zleci i to szybciuchem, wsta艂am o 15 wiec i ma艂o zjad艂am ko艂o 800 kcla dzis, najgorsze sa wieczory, a ja nie radze sobie z wilczym apetytem 艂apie mnie co jakis czas i to przez niego wszytko trace, macie cos podobnego?jak sobie z nim radzicie??mi pomaga艂o na jakis czas pr贸bowanie ociupinke wszytkiego, okruszek placka, 艂yzeczke jogutu, ogorek i itp, ale ostanio sie najad艂am czegop wlezie, placka ze swiat.....czekam na opieprz i to porzadny i jakas moze rade

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiawww
ta..wilczy g艂od...tez to mam..a bynajmniej mia艂am..tylko ze ja mam chyba bulimie i zaraz po takich wybrykach l膮dawa艂am w kiblu....teraz t艂umacze sobie to tak SKORO MASZ TO P脫殴NIEJ WYRZYGAC TO NIE JEDZ WCALE..BO MARNOTRAWISZ JEDZENIE A WCALE G艁ODNA NIE JESTES..i dzia艂a..albo czyms sie zajme..albo wmawiam ze zjem p贸藕niej..np rano a teraz eksperymentalnie nic zeby zobaczyc ile przez noc traci sie wagi.. i takie bzdety moja waga 65 :] milusienko...jeszcze 15 i bede najszczesliwsza osoba na ziemi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milusia_
witam w Nowym Roku.niestety mja dieta szlak wzi臋艂a. i jutro cholera czeka mnie wielka rampa w restauracji (obiad:() ale mam ju偶 zakupion膮 figurk臋, 2 opakowania tabletek przeczyszczaj膮cych (i chyba przez 3 dni wezme cale te opakowania, zeby sie porzadnie si臋 wypro偶nic, cwiczenia i zaczynamy. podajcie jutro swoje wymiary, ja w czwartek zrobie tabelke. co 2 tygodnie bede sprawdzac :P albo mozemy zrobic inaczej. po co raz na jakis czas tabelki, a tak zalozymy sobie profile czarne i tam bedziemy co 2 tygodnie dopisywac efekt utraconych kg i ilosc dni na diecie :) zastanowcie sie. ja jutro zajrze :) pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

ja wazy艂am sie rano w pizamie 75,5 kg a po sylwku waga wskazywa艂a 77 kg, czyli tak jak mysla艂am ze wr贸ce do tej wagi mimo obzerania sie przez 1 dzien,ale oby takich dni juz nie by艂o, bede walczyc z wilczym apetytem, :)tabelka swietny pomyl, profil niestety njie wiem jak za艂ozyc, nawet stopki nie umiem.......troche techniki i cz艂owiek sie gubi dzis jak zwykle zjad艂am otreby z jogutem i kawe ko艂o 13 ko艂o 18 zjem warzywna zupke, przecyta艂am gdzies ze im pozniej tym mniej weglowodan贸w sie powinno zjadac, ja juz nie jadam chleba bo u mnie zawsze jest ale ten pszenny tuczacy, pozdrawiam:)i zycze wytrwa艂osci w nowym roku:) ja mam motywacje za dwa miesiace mam sie spotkac z przyjacielem, zreszta jak schudne bede sobie szukac ch艂opaka albo chociaz kochanka :):)wiec dodatkowe kalorie bede spalac bezproblemowo, po艂aczy sie przyjemne z pozytecznym:):):) polecam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiawww
schudnac dla faceta...og贸lnie sie to potepia-ALE JA JESTEM ZA..to daje naprawde kopa...az sie chce cz艂owiek starac..dla chwili przyjemnosci (zw艂aszcza z tym kochankiem) laski..wiecie co...jest ze mn膮 藕le...nie chce i nie moge jesc...co wezme do buzi to mam takie md艂osci ze masakra..z tym sie nie da wytrzymac..mama sie zczai艂a ze nic nie jem...ze wymiotuje...chce mnie na si艂e do psychologa zaprowadzic...bosh...musze sie zaczac bardziej ukrywac...bo ona mi popsuje ca艂y plan..a ja musze schudnac jeszcze 15kg...do maja... ;( ;( ;(

Udost臋pnij ten post

Witam :) Ehh u mnie dietki narazie nie ma.. (a od Nowego Roku mia艂a byc..) Od teraz bior臋 sie za siebie, kupi艂am dzisiaj nawer herbatki z \"SLIM PROGRAM\" z Vitax-u.. na 15 dniowy cykl :) Takze od jutra rana- dietka z herbatkami :) Zobaczymy czy cos faktycznie pomagaja :) a opr贸cz herbatek bede je艣膰 rybki z piekarnika , jajka, ser Feta light :) i po 15 dniach wejde na wage i mam nadzieje ze zobacze 6kilo mniej ! :) za 23 dni STUDNI脫WKA !!! RATUNKUUUU :)

Udost臋pnij ten post

hej dziweczynki :) Ja nadal trzymam sie twardo :) Dzis 940kcal i juz wiecej dzisiaj nie bedzie :) Najgorsze jest to, ze nic takiego nie zjadlam, glownie to moje kawki zabielane (chudym mlekiem) i kefirki zajmuja najwiecej kalorii, chyba bede pila czarna kawke i wode, ale z drugiej strony jak taki kefrek wypije, to mi sie jesc dlugo nie chce. Co do wagi to jak juz wspomnialam pare dni temu, ze zeszlo ok 2kg to w sumie bez zmian, bo drgnelo o jakies 200g :( no ale zawsze lepiej 200g w dol, niz w gore. Widze, ze niewielka garstka nas tu zostala, no chyba ze pozostale kobietki lecza sie jeszcze po sylwestrze ;) Pozdrowionka dla tych wytrwalych i dla tych mniej wytrwalych ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiawww
ja w艂asciwie przestaje jesc...juz nie panuje nad sytuacj膮...uciekam przed mam膮..przed kuchni膮..dzisiaj rano jad艂am ma艂膮 kanapke przed szko艂膮 i oma艂o nie zwymiotowa艂am...potem przez 2 godziny mnie w szkole mdli艂o.....nie jad艂am nic az do teraz....skusi艂 mnie sok bananowy..wpi艂am szklanke...i znowu to samo...cofa mi sie do gard艂a..nie chce wymiotowac... ;( ;( czuje sie taka leciutka...jest mi tak dobrze jak nie jem...a jak juz cos wezme..bo naprawde juz mam ochote to sie m臋cze... ;( ja schudne...ja wytrzymam...bede wazy艂a ile pragne w ci膮gu tych 5 miesiecy ale TO NIE TAK MIA艁O BYC NIE TAK MIA艁O TO WSZYSTKO WYGL膭DAC....

Udost臋pnij ten post

ja ze wzgledu ze wstaje p贸zno, bo ko艂o 13 dzis( hehe jak mam wolne to zamieniam sie w starsznego spiocha, ale sp贸buje jutro wstac o 9.00.) jestem dopiero po sniadanku:kawa z mlekiem, owsianka, polecam zapycha na pare dobrych godzin jakies 5-6, kurcze mam wage w 艂azeince i waze sie codzinnie ale to chyba nie jest dobre, co zrobic schowac ja? chyba tak zrobie bo zamieni艂o sie to w ma艂e zboczenie, a przeciez spadek widzi sie dopiero po jakims tygodniu, no i gdzie ta tableka????dodatkowo nikt nic nie pisze.....nie zaglada oj dziewczynki jak tak dalej p贸jdzie to nasz topik upadnie a tego nie chcemy!!!!pisa膰!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiawww
w艂asnie...gdzie wy jestescie...przeciez mia艂ysmy byc razem..wspierac sie...przez to ze nie ma tu z kim pogadac dusze w sobie wszystkie problemy....nie mam komu powiedziec ile waze..jak mi idzie...nikogo tez nie moge wys艂uchac........ ratujmy topic...przeciez tak dobrze sie zapowiada艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiawww
zjad艂am dzisiaj tylko jedna skromna kanapke i popi艂am troche sokiem..to by艂o ok 15....p贸藕niej mnie mama zczapi艂a..wie ze nie jem..krzycza艂a ze jak ja wygl膮dam..ze zaprowadzi mnie do psychiatry..ze mam natychmiast cos zjesc...na szczescie posz艂am na angielski..wr贸ci艂am to znowu-za chwile cie widze w kuchni jak jesz kolacje...w dupie..nigdzie nie ide...teraz wpad艂 tata z czekoladkami..czestowa艂 ca艂膮 rodzinke..odm贸wi艂am-to do mnie nie podobne..odrazu juz przywali艂 text : nie przesadzaj..i poszed艂... wszyscy s膮 na mnie 藕li...a ja poprostu nie chce jesc...nie chce przytyc..chce chudn膮c..i czuc sie dobrze...bo jak jem to mam md艂osci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiatuszeekkk
hej , ja zaczynam od jutra. Mam do zrzucenia 5-7 kg , daje sobie na to 5 miesi臋cy. Mam do艣c chudni臋cia w dwa tyg, a potem obzarstwa i z艂ego humoru. B臋de jad艂a wszystko ale 7 posi艂k贸w

Udost臋pnij ten post

Dobry wiecz贸r :) u mnie dzisiaj ca艂kiem, ca艂kiem :) ale mam nadzieje ze bedzie lepiej:) ->Kwiatuszku ja musze schudn膮膰 10kilogramk贸w i chyba te偶 musze dac sobie na to wiecej czasu ni偶 zwykle.. Moze do marca? :) Ale nie d艂uzej :) Ile masz lat? i ile wa偶ysz/ mierzysz?:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

czesc wam wszystkim, zarowno tym nielicznym, ktore wytrwaly jak i nowej kolezance ;) Ja znow dzielnie sie trzymalam, dzis wladowalam w siebie 953kcal :) Rano jak weszlam na wage, to okazalo sie, ze od wczoraj waga spadla o 0,6kg :) :) :) Takie efekty mnie podbudowuja, ale wiem, ze za chwilke nie bedzie tak latwo. gosiawww>>> zal sie ile wlezie :) moze nie pomoge w rozwiazaniu problemow, ale chociaz wyslucham i moze podsune jakis pomysl. Yuki >>> o oznacza, ze dzisiaj calkiem calkiem ??? ;) Witaj kwiatuszeekkk :) Nie wiem jak wy, ale ja sie nie zamierzam poddac, chce schudnac i zamierzam to osiagnac, chocbym miala zostac sama na tym topicu!!! Mam nadzieje, ze wy rowniez wytrzymacie :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

madzikk nie zostaniesz sama......bede z toba moze nie codziennie na tym topiku ale co jakis czas.....a gdzie sa inni?? ja dzis zjad艂am owsianke o 13 i o 18 jajecznice z dw贸ch jajek troszke mleka 2 mace i grejfruta, i to na tyle

Udost臋pnij ten post

aha i bede sie wazyc co tydzien musze sobie to obiecac, gdzie jest za艂ozycielka topiku??milusia? ja musze schudnac 15 kilo i daje sobie na to 2 miesiace

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiatuszeekkk
Witajcie dziewczynki;) , no wi臋c mam 19 lat 175cm wzrostu i wa偶e do 68kg .|Og贸艂em podoba mi si emoja figura.Denerwuj膮 mnie tylko wa艂ki t艂uszczu na brzuchu. Mam umi臋snione cia艂o, zw艂aszcza nogi, brzuch... od d艂u偶szego czasu robie cwiczenia si艂owe,ale co z tego jak i tak tego nie widac://.Moja przygoda z odchudzaniem zacz臋艂a sie w marcu rok temu. Za艂o偶y艂am sobie zeszyt i zapisywa艂am tam co jad艂am .Przewa偶nie wygl膮da艂o to tak : 7 godzina - dwie ma艂e kanapki chrupkim chlebem , przed 13 w szkole malutki obiad plus kompot, po szkole jab艂ko , no i wieczorem np 3 pyzy . do tego codziennie 100 brzuszkow codziennie bez wyjatku i 15 min innych cwiczen . Zero s艂odyczy , sama woda. Przez pierwsze 2 tygodnie by艂o ok , cieszy艂am sie , ze szybko chud艂am , pozniej by艂o juz troche gorzej by艂am tak os艂abiona , ospa艂a , nie da艂am rady sie na niczym skupic ca艂y czas mysla艂am o jedzeniu , zrezygnowa艂am z wszystkich przyjemnosci . ale wiedzia艂am, ze nie moge sie z艂amac i zjesc ponad program . Po miesiecu odchudzania schud艂am jakies 10-12 kg wyobrazcie to sobie:|. /Wkoncu na swieta jak dopad艂am to zmiot艂am wszystko .Nie mia艂am okresu 3 miesi膮ce. od tamtego czasu moja waga bardzo sie waha艂a. Najbardziej ucierpia艂a moja psychika no i wyniki w szkole:///. Bardzo za艂uje ze tak wtedy zacz臋艂am . Dopiero nie dawno dosz艂am do rownowagi tak mi sie wydaje .Zrozumia艂am ze podstaw膮 do odchudzania jest wiedza jak sie zdrowo odzywiac.Naprawde nie chodzi o to aby sie g艂odzic jesc tysi膮sc kcal ,jesli zawsze sie jad艂o 2000.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiatuszeekkk
Chcia艂abym wa偶yc 62 kg. W艂asciwie to nie interesuje mnie waga , tylko cm, a dok艂adnie brak t艂uszczu.Na te 6 kg przeznaczam sobie pare miesi臋cy moze byc kwiecien , maj , S艂ysza艂am ze w tym roku ciep艂o ma byc dopiero w maju , wiec to by mi odpowiada艂o jesli chodzi o odchudzanie :D. Pokaza膰 szczup艂e cia艂ko w letnich ciuszkach :D.Bede jad艂a wszystko , ale po trochu , bez ob偶erania sie . codziennie bede tanczy艂a , poskacze se troche i to napewno wystarczy :)) Zajme sie nauk膮 , prac膮.. postaram sie o tym nie myslec . Musi mi sie uda膰 . Za was tez trzymam kciuki :D. Pamietacie lepiej przeznaczyc na to d艂uzszy okres czasu i stopniowo ograniczyc jedzenie , niz jesc ma艂o i schudn膮c w krotkim czasie , bo to naprawde jest do niczego !!:/

Udost臋pnij ten post

kwiatuszeekkk>>> bo nie ma diety cud :) Ja wole chudnoc nieco wolniej i rozsadniej, ale nie miec pozniej problemow ze zdrowiem, czy efektu jojo. Powiedzialam sobie, ze nie bede jadla wiecej, niz 1500kcal poki co. Narazie nie przekroczylam 1000kcal, ale jeszcze nie czulam glodu, wiec mysle, ze mi tyle wystarcza. Czasem mam chec na cos slodkiego wiec zjadam banana :) Ale jesli najdzie mnie chec na slodycze, to pewnie sie w koncu skusze w niewielkiej ilosci, ale pod warunkiem, ze bedzie to do poludnia, zebym miala kiedy spalic. Zeby schudnac i nie miec efektu jojo nalezy zmienic sposob odzywiania, ale sie nie katowac, bo co z tego, ze sie nie bedzie dotykalo slodkiego, skoro pozniej przyjdzie kryzys i sie pochlonie 2x wiecej. Poza tym czasem dobrze jest sobie zafundowac dzien objadania sie w nagrode, ponoc to dobrze dziala :) Nosku>>> dziekuje, ze zostaniesz ze mna :) Ja dzis znow nie przekroczylam 1000kcal :) :) :) Pozdrawiam Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Witajcie. Widz膮c jak sie nawzajem wspieracie postanowi艂am si臋 przy艂膮czy膰. Mo偶na? Mam 21 lat i 18 kg do zrzucenia. Wa偶臋 68 kg przy 163cm wzrostu. A jeszcze rok temu by艂o w艂a艣nie o te 20 kg mniej... Zawsze mia艂am nadwag臋, ale 2 lata temu zacz臋艂am diet臋 1000 kcal.Przez rok dosz艂am do 60 kg, w wakacje 2005 stosowa艂am bardzo radykaln膮 diet臋 warzywno-owocow膮 i schud艂am jeszcze 12kg.(wa偶y艂am 48 kg:) Niestety potem stopniowo zacz臋艂am przybiera膰 na wadze... Najgorzej by艂o od maja- zacz臋艂am si臋 po prostu przejada膰... S艂odycze, t艂uszcze, ci膮g艂e podjadanie doprowadzi艂y do tego 偶e nie mog臋 na siebie patrze膰 w lustrze. Od 艣rody jestem na diecie kopenhadzkiej. To ma by膰 taki efektywny pocz膮tek motywuj膮cy do dalszej diety 1000 kcal opartej na diecie Los Angeles. B臋d臋 tu zagl膮da膰 i opisywa膰 post臋py... Jestem z wami!!!

Udost臋pnij ten post

ooolala>>> witaj :) Mam nadzieje, ze wszystkim nam sie uda,a przynajmniej tym , ktore pozostaly i tym, ktore dolacza :) Ja od kilku dni stosuje sie do 1000kcal i w sumie waga zmniejszyla sie o jakies niespelna 3kg, ale teraz to juz pewnie bedzie coraz wolniej spadac. Mam nadzieje, ze sie nie poddasz.

Udost臋pnij ten post

madzik>>> Ja tez mam tak膮 nadziej臋:) Mam silna motywacj臋 ale czy to wystarczy? 3 kg w kilka dni to swietny wynik! Podziwiam:) Nio pewnie teraz b臋dzie wolniej spadac ale to chyba chwilowe... Bo gdy ja zrzuca艂am w wakacje te 10 kg to mia艂am takie zastoje, 偶e nie chud艂am, anawet waga wskazywa艂a oko艂o kg wi臋cej chocia偶 jad艂am ma艂o, a po jaki艣 kilku dniach waga skaka艂a w d贸艂 szybciutko czyli tak jak chcia艂am;) Ja narazie nie mam dost臋pu do wagi, bo mieszkam w akademiku i zostawi艂am j膮 w domu, ale sprawdze efekty za jaki艣 miesi膮c. Narazie b臋d臋 si臋 tylko mierzy膰;) Wczoraj zjad艂am niewiele... -sola w warzywach 180 kcal -50g jogurtu+mleko sojowe+troszku owoc贸w+marchewka+papryka 250kcall Ale nie czu艂am g艂odu, bo chodzi艂am po sklepach. Od rana jestem na kawie. Planuje jeszcze kurczaka, jakie艣 warzywka i 2 jaja... Zobaczy si臋... Mam pytanko: jakie przygotowujesz posi艂ki? Masz jakie艣 przepisy na smaczne niskokaloryczne dania? 3majcie si臋 w swojej diecie... Musi nam si臋 uda膰:)

Udost臋pnij ten post

ja niestety nie mam tak 艣wietnych wynik贸w ale chcia艂abym chudnac 2 kilo na tydzien, zjad艂am owsianke na mleku(niestety t艂uste bo tylko takie sa w mooim domu) i kawe z mlekiem i po艂 pieroga razem ok 400 kcal:) bo znowu dzis za p贸zno wsta艂am dok艂adnie dziewczynki na takie odzywianie sie trzeba przestaiwc na prawie ca艂e zycie, musi byc zdrowe i racjonalne i spora dawka ruchu,a niestety taka szaruga za oknem......nie sprzyja naszym figurkom

Udost臋pnij ten post

hej kobietki :) Niestety nie mam zadnych przepisow. Tzn. moze by sie jakies znalazly gdybym zerknela w ksiazke dla wegetarian :) Ja np. dzis zafundowalam sobie ryz bialy dlugoziarnisty (100g) gotowany w wodzie z dodatkiem kostki rosolowej, zeby nabral smaku i wrzucilam do tego cos w rodzaju sosiku z bialego chudego serka (125g) rozrobionego z niewielka iloscia mleka. To taki moj cieply posilek.Do teraz jadlam tylko banana niestety, bo nie bylo mnie w domciu, a nie chcialam sie skusic na cos bombowo kalorycznego :) Do tego kawki, ale dzis juz zaczelam pic nieslodzone, tylko z niewielka iloscia mleka, wiec maja sladowe ilosci kalorii :) Ale nie chce tak strasznie liczyc kalorii. Przed zastosowaniem tej metody przez kilka tygodni zapisywalam co zjadlam i pozniej liczylam ile kalorii wrzucam w siebie kazdego dnia. Zazwyczaj bylo to w granicach 1300-1800kcal, ale pewnie zdarzaly sie tez dni, ze znacznie wiecej, chociaz nie podczas zapisywania :)Tylko, ze staram sie zjesc mniej, jesli skusze sie na slodkie, tak zeby zachowac jakas rownowage, albo chociaz wiecej wysilku fizycznego dorzucam przez poczucie winy:) Dzis rano waga wskazala o jakies 0,2kg mniej. Malo bo malo, ale ja bym chciala kazdego dnia chudnac o te 0,2 kg mniej :) Pozdrawiam i trzymam za was kciukaski

Udost臋pnij ten post

wr贸ci艂am z makro wiec zapas jogurt贸w naturalnych mam:) dzis by艂o ok.700 kcal :)wiec jest ok zapisa艂am sobie moja wage by za tydzien sprawdzic rezultaty, odbija mi sie teraz sa艂atka sledziowa zjad艂am ja o 19.30 jest pyszna w sosie meksykanskim a pomyslec ze kiedys nie lubi艂am sledzi ale do pomidor贸w musze sie zmuszac jak jestem na kopenhaskiej, jaka diete stosujecie ja zamierzam pociagnac do po艂owy lutego na 1000-1200 teraz zdzarza sie ze jem mniej bo p贸zno wstaje, a potem zastosowac kopenhaskai zleciec w sumie 16 kilo, z 76 na 60 a wy macie jakis plan???ale oby sie na planach nmie skonczy艂o zycze z ca艂ego serca sobie i wam kochane kobitki!!!!!!pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytankoo
na podstwaie czego wyliczacie kalorie ? macie moze gotowe jadlospisy diety 1000 kcal ?

Udost臋pnij ten post

hej ja stosuje 5 posilkow dzinnie pamietajcie 60 procent to weglowodany ktore daj koncentracje i sile trzeba jesc platki piewczywo was zdrowqe bilako spala tluszcz!ja waze 62 przy 169 cel 57

Udost臋pnij ten post