Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My humps

2 Stycznia 2007 start!!! - zapraszam

Polecane posty

Hej kobitki!!!Życzę wam wszystkim owocnej diety,zdrówka i kaski no może jeszcze miłości i szczęścia.Duże buziaki😘😘Papatki

ja tez sie przylacze z checia. zaczynam od 2-go!! Szczesliwego Nowego Chudszego Roku zycze wszystkim!

Cześc kochane, cmoki dla wszystkich w Nowym Roczku;) Dzisiaj ostatnia impreza, a jutro szał pał, zaczynamy:D:D :):) Mam nadzieję, ze jestescie zdeterminowane:) Ja jak najbardziej, odpoczełam od odchudzania i wiem, ze mogę dalej walczyć:)

ja tez nie moge se doczekac. jeszcze dzsiaj tylko troche pojem a od jutra dietka. najpierw male oczysczanko tzydniowe a potem skromnie ale racjonalnie.

Gość vanesca_
Witam wszystkie odchudzaczki noworocznie :D Jesli pozwolicie to od jutra dolaczam do was!!! Cos o mnie: mam 25lat, 170cm w ostatnim czasie schudlam z 75kg do 67kg (dieta 1000kcal, troche mi to zajelo :P ) niestety moja waga zatrzymala sie w miejscu jeszcze przed swietami :( w dodatku teraz sie nie wazylam - jutro chwila prawdy :-o zaczynam amerykanska 5 dniowa a pozniej wracam do tysiaczka (ew.owocowo-warzywna):D ps. trzymam kciuki, powodzenia i wytrwalosci w noworocznych postanowieniach 🌻 🌻 🌻

Gość nowa-już niebawem
Hejka ja napisalam o mnie na innym topicu, ale tu widze ze ciekawska tez planuje/planowala rozpoczac glodowke jak ja bo naleze dot ego samego grona osob ze sie szybko zniechcecam... na poczatku grudnia bylam 5-6dni na glodowce ubylo jakies 3-4kg..ale wiadomo swieta itp...teraz od nowa!!!!!

Dziewczynki jutro spróbuję zrobić tabelkę:) więc bardzo Was proszę wpiszcie w swoją stopkę wagę i wzrost jutrzejszego dnia:) żeby mi to ułatwić.;) Z góry dzięki;)

My humps-->moje wymiary juz masz :D ciesze sie z jednego, przez sylwka nic nie przytylam :D wiec startuje od 79 kg- uff, czeka mnie ciezka praca :P Buziaki

Czesc, ja tez od jutra zaczynam dietke. Najlatwiej mi idzie nicniejedzenie przez kilka dni... moze wlasnie w ten sposob zaczne oczyszczanie po swiatecznych lakomstwach...? Pozdrowionka

Gość vanesca_
no tak, jutro podam wymiary...chyba pobije rekord w konkurencji pt. "ile mozna przytyc w tydzien" :( pomijam, ze jestem przed @ :-o ale to swiateczne obzarstwo (!!!) a obiecalam sobie, ze w tym roku bedzie inaczej ehhh... do jutra dziewczynki

Gość dardanka
pyzata kasia-Kasiu moja kochana,od jutra zabieram sie za cwiczenia-godzinke dziennie.procz tego dieta malokaloryczna i postaram sie nie jesc nicpo godz.17.Musze sie przyznac ze juz raz ta wersje przechodzilam od poczatku listopada do swiat i niestety nic nie spadlo z moich kilogramow.mam kiepska przemiane ,ale sie nie poddaje na razie.sprobuje jeszcze raz i zobacze co z tego wyniknie. Jest nas dosyc pare ,to i wierze ze razem pojdzie jak po masle,czego zycze Tobie i pozostalym.h

Dardanka 🌼 widze ze bedziemy stosowac podobną metodę odchudzania :) mniej kalorii, wiecej ćwiczeń i zero jedzenia wieczorkiem, o nocy to juz nie wspomne :P Ja nie chce stosowac żadnych drastycznych diet bo boje sie efektu jojo :o Widze tez kilka nowych twarzyczek :D witamy Was serdecznie

vanesca - sadze ze moge byc konkurencja dla ciebie w dyscyplninie pt szybkie tycie :D ja tez potrafie wiele :D co pokazalam w grudniu! ale od jutra do dziela!!

Widzę, ze nas tu dość sporo...:) Zacznijmy od tego, ze jestem strasznie wymęczona tymi wolnymi dniami:( , a brzuch mam wielkości arbuza;) ;) :classic_cool: Już się nie mogę doczekać jutra:):) a najbardziej radości z straconych kilogramów;). Też mam zamiar ćwiczyć choć 20 min co dwa dni (to i tak dużo jak na moje lenistwo) Pozatym dojeżdżam do pracy na rowerze, więc to też jest coś:D Chyba będę na tysiącu+ ćwiczenia+ plastry wyszczuplające (które nie wiem czy działają;) ale na kumpele działały podobno ) ---> trudno przekonam się;);) No a pozatym min 1,5 l wody niegazowanej dziennie:) Marzy mi sie spadek wagi ok. 1,5 kg tygodniowo. To by było coś pięknego i metabolizm by działał na pełnych obrotach i może obeszło by się bez jo-jo (do czego będę dąrzyć, ale narazie zajmijmy się gubieniem kg) No to jutro hop siup na wage:) i wpiszcie w stopkę wagę i wzrost. Liczę na Was, a jak narazie życzę słodkich snów. Padam na twarz a jutro do pracy:O:O:O Buziaki👄

Witam!!! Właśnie wybieram się na godzinke 8 do pracy , postanowiłam, ze będę jadła sniadania a więc zjadłam 1 kawałek ryby po grecku roboty mamusi;), plaster szynki i do pracy wzięłam mandarynke:) Oj mam strasznego lenia i za cholere niechce mi się iść do roboty, ale cóż trzeba, pieniądze na drodze nie leżą, a szkoda;) Pozdrawiam Was i zmykam Piszcie jak tam u Was!!! Ps. Z dniem dzisiejszym również rzuciłam palenie;) :D ----> Jak szalec to szaleć;)

Gość Tower Bridge
Witam Was ! Też chcę się przyłączyć od dzisiaj. Niestety nie mogę się zaczernić, wyskakuje mi cały czas niepoprawne hasło. Zaraz mnie szlag trafi. Mam 175 cm wzrostu i niestety już 75 kg wagi, nie wiem jaką dietę mam zastosować, narazie nie bede jesc po 18 (co juz stosowalam przed swietami) i chyba cos kolo 1500 kcal + ćwiczenia. Dzis zjadłam ( o 6 rano) 3 kromki Wasy z szynką i serkiem jogurtowym. W pracy mam serek wiejski i 2 bułki pełnoziarniste. W domu obiad i cwiczenia :)

Jestem po hebatce \"odchudce\" :) o 10 wszamam mandarynke, póxniej po pracy obiadek i wieczorkiem woda i troche ruchu nie zaszkodzi:) Tower bridge---> Prawdopodobnie nick, który sobie wybierasz juz ktoś uzywa, dlatego nie możesz go zaczernic:) Dlatego próbuj dalej;) Kto został na placu boju i rozpoczął dzisiaj walkę?? Zgłaszać się;)

Witam Was Kochane :D tyle ostatnio jadłam, troche źle sie czuje wiec pierwszy mój krok to w dzisiejszym dniu: woda i herbatki ziołowe. Tower Bridge-->wejdz w preferencje a nastepnie w pukcie A \"kliknij tutaj\" Buziaki 👄

Pyzata kasia---> hej! Wkońcu ktoś się pojawił :) Jak tam co dzisiaj zjadłaś i jaką dietkę masz zamiar prowadzić??

Pyzata kasia---> o ja głupia, czytam i się jeszcze głupio pytam;) :D jaka dieta, czyli dzisiaj oczyszczasz sie, ale co później??

Gość lekittka
Hej dziewczyny jeśli mozna to chetnie sie do was przyłącze byłam w innym topiku ale jakoś sie rozleciał. Nie mam duzej nadwagi ale od kiedy przyszło mi 5 kg nie mogę sie ich pozbyć i bardzo mi one przeszkadzaja no i nie mogę moich ulubionych ciuszków nosić. Tower Bridge myślę że to dużo kalorii jak na jedzonko do obiadku(powinnaś wszystko przeanalizować i zrezygnować z bułek i w ogóle pieczywa jasnego) zycze miłego i szczupłego dnia:)

my humps-->w dziesiejszym dniu robie oczyszczanko :D a tak to jedzenie 1200-1300 kcal, ćwiczenia (skakanka) i nie jedzenie po godzinie 18 :D

Aha dziewczyny bardzo was prosze, pamiętajcie o stopce, przynajmniej jakaś kontrola jest:) kolejne ważenie za tydzień, ciekawe czy będzie się czym pochwalić??;)

Gość lekittka
A zapomniała bym mam 170 cm wzrostu i 59kg Cel I - 56kg Cel - 54kg Potem zobaczymy:)

Pyzata Kasia---> ja też swego czasu skakałam na skakance, ale jak codzień robię to samo to cholernie mi się nudzi, więc zamierzam tak co 2 dni ćwiczyć, jesli będę mieć ochote to codziennie:) Ja zastosuje 1000 kcal:) Wogóle wziełam dzis nakleiłam ten plaster;) Nie wiem czy to działa czy nie;) ale pachnie on walniljowo i nie mam ochoty na słodycze.:) jak narazie;) hehe Kurde jeszcze 5 godzin w pracy:O A tu takie nudy dzisiaj, ze maskara:O Ale po pracy relax w solarium;) :D

Gość lekittka
A ja również nie mogę zaczernić ale mam nadzieje ze to nie problem:)