Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My humps

2 Stycznia 2007 start!!! - zapraszam

Polecane posty

Dzisiaj zaczelam ćwiczyc tą \"6\" Weidera :) Pierwszy dzien i juz troche brzuszek czuje :P znacie moze jaies fajne ćwiczonka na nogi i pupcie? :D

Gość monik123
cześć dziewczyny ja przytyłam po świetach 2 kg i chce schudnąć, jak myslicie da rade przez tydzień na warzywkach smażonych głównie zlecieć te 2 kg?no i oczywiście do tego kawka z mlekiem na pewno

Gość KanadianBird
JA!!!!!!! zaczelam od dzis. Mam 174 i waze 88 kilo,chce zejsc do 63-65. Dzis poczynilam pierwszy krok i kupilam cieżarki i zające na nogi, zapisałam sie 2 razy w tygodniu na aerobik i 1 na basen Bede stosowac diete 1500 kcal, czyli zrzucac okolo 1-1,5 kg tygodniowo, przy treningu 5-6 razy tygodniowo. Oczywiscie, miejmy nadzieje, ze pogodze to ze studiami i szkola jezykowa, ale co tam, nowy rok i trzeb aw koncu zaczac wdrazac postanowienia noworoczne w zycie!! Dietka taka ze dzis w ogol enie bylam glodna, zobaczymy co dalej:)

Gość KanadianBird
Acha i wlasnie skonczylam cwiczyc:) stwierdzilam, ze moze tu wejde i zobacze, czy ktos rowniez ma takie postanowienie jak ja:)

monik123--> sądze ze 2 kilo uda Ci sie schudnac na warzywkach, ale lepiej by one nie byly smażone tylko zrobione na wodzie lub gotowane na parze, tez są pyszniutkie :D KanadianBird-->widze ze chcemy podobnie schudnąc (czyli kolo 23 kg), ja dałam sobie czas tak z pół roku. Z obliczen wynika ze musze schudnac kilogram na tydzien :) nie jest az tak bardzo drastycznie ;)

Gość lekittka
hej dziewczyny ja juz po całym dniu na owockach i jarzynkach było całkiem całkiem ale jak pracuje to niestety muszę sie w miarę odrzywiać bo jest ze mna źle jak nie dostarczam cukru. Vanesca jeśli pytasz czy wierzę w cuda, to odp. jest nie, ale jeśli wiesz ze kobiety maja miesiaczkę według cyklu ksieżyca czyli co 28 dni jeśli w czasie pełni nagle jest 4 razy wiecej porodów,to chyba tez możesz stwierdzić jeśli obserwujesz swoje ciało ze masz tydzien w którym jadząc to co zwykle wiecej spalasz a w innym tygodniu pijąc wodę nic nie ubywa. Życzę miłej nocki i szczuplutkich dni:)

czesc! ja jak zwykle tak pozno niestety ale bardzo pozno prace konzce a wy tak lecicie ze nie nadazam:( ale to dobrze bo cs sie dzieje. gartuluje wszystkim wytrwalosci! ja dzsiaij jadlam warzywka na parze i ogorki kiszone. troche glodna jestem ale juz ide spac:) tower bridge-po cwiczeniach ne powinien cie bolez kregoslup!! napisz c robisz bo prawdopodobnie cos nie tak. bardzo latwao jest sie uszkodzic i to calkeim powaznie. napisz co jak robisz!! pyzata kasia- na posladki i nogi najlepsze sa przysiady! lepszego cwiczenia nie znajdziesz. nogi na szerokosc bioder, plecy prosto i schodz w dol . kolana przy nie powinny przy tym wychodzic poza palce u stop bo obciazysz stawy! jesli zejdziesz do 90 stopni pracuja bardziej czworoglowe, jesli nizej to posladki! mozesz robic tez szerokie przysiady. tak samo tylko nogi szerzej i stopy do zewnatrz. tylko pamietaj ze zeby bylo bezpiecznie kolana musza byc ustawione pod tym samym katem co stopy! vanesca - te spiecia bzrucha to najle[iej robic w np. 4 seriach . to znaczy proste spiecia np10 powtorzen, potem bez pzrerwy skosne brzuchy 10 powtorzen i nogi do gory 10. dopiero potem przerwa ok 1- 1,5 minuty i tak 4 razy. w sumie troche wychodzi wiem nie wiem ile jestes w stanie zrobic. jak nie dasz rady to zmniejsz ilosc powtorzen w serii albo ilosci serii. powiedz jak ci poszlo to powiem ile i jak. do jutra! powodzenia zycze na jutro! razem damy rade! jutro troche wczesniej konzce to powinnam wpasc wczesniej. dobranocki!

lekittka- kiedy jest ta pelnia i mozesz cos wiecej powiedziec bo ja lubie takie rzeczy i bardzo mnie zaintrygowalo:)

Dzień dobry dziewczyny! Ja dzisiaj w domku, wstałam pół godzinki temu:) zjadłam 3 kromki (3* 22 kcal=66 kcal) wasy bez niczego i teraz pije kawke rozpuszczalna ze śmietanką (28 kcal) (bo inczej bym jej nie przełkła ;) ) oczywiście bez cukru. Później do obiadku woda mineralna i czerwona herbatka. Dziś będę ćwiczyć 3 dzien A6W, rano wstałam z płaskim brzuszkiem i czuję mięsnie, wiec cwiczenia dają dużo! Naprawdę polecam. Ciekawe jaki efekt będzie choć po 20 dniach, skoro taki efekt już jest po 2 dniu:D A jak narazie idę sprzatać dom, spale troche kcal a później ćwiczenia:) I to co najgorsze nauka:) Ale bedę was odwiedzać:) Buziaki👄 i miłego dzionka🌼

Hej. ja dzisjaj mam za sobą juz bułke z serem + dwa kawalki sernika- he he,tego chyba nie moge zaliczyć do diety;) Tak na powaznie wezme sie za siebie od poniedzialku,bo na weekend a znaczy sie juz dzisjaj jade do chłopaka:* no i jego mama serwuje zbyt dobre obiadki;) własnie wziełam kapiel,zrobiłam sobie pelling kawowy no i tak sobie siedze pachnąca.Jeszcze tylko paznokcie u stóp musze przemalowac;)

Skąd dziewczyny wogle jesteście i ile macie lat? Bo ja jestem ze Szczecina no i rocznikowo mam 22 lata(1985)ale tak naprawde skończe w grudniu:P

To ja motorolka,tylko że zmieniłam Nicka i stopke:)

Gość milenia.
ja dzisiaj zaczynam south beach -na sniadanie zjadlam 2 plasterki sera light i popilam szklanka mleka 0,0% jezelik tos tez chcialby ta diete ze mna stosowac to zapraszam i chetnie odp na pytania -mam ksiazke o tej diecie

do milenia. nie wiem co to za dieta ale moze byc:D przeslij linka to przemysle:) pozdrawiam

witam nowe dziewczyny - to na dobry poczatek u mnie przedostatni dzien amerykanki - nie jest zle ale mysle, ze cudow z tego nie bedzie, choc dziewczyny na innych topicach pisza ze efekty sa... no i ta nieszczesna kawa juz za mna tak nie chodzi , kulia - wczoraj zrobilam 3 serie po 12 i mialam juz dosyc, bo miesnie brzucha mam naprawde slabiutkie a dzisiaj boli brzuszek, boli ale pocieszam sie, ze jak boli to dziala My humps - na ta wase to rzuc choc jakiegos \"liscia\" i plasterek pomidora, czy ogorka, nie mozna sie az tak umartwiac, bo ochotka na cos wiecej przyjdzie predzej czy pozniej a z nia i kilogramek przyjdzie, lepiej od razu wkalkulowac te pare (doslownie) kalorii

Dieta ograniczająca węglowodany - może to jest pomysł na dobrą wagę... Taki topik znalazłam,poczytałam troszke no i od poniedziałku,zastosuje sie do rad z tego tematu.Zobaczymy,bo własnie wydaje mi sie,ze to zbyt duza ilość węglowodanów mnie gubi.Zrobie mały eksperyment,zobaczymy czy waga ruszy. Aha i chciałam sie pochwalić,ze wczoraj nie ruszyłam zadnego ciasteczka w pracy:)

Wreszcie skończyłam sprzątać, aż sie zsapałam... :) No ale domek czyściutki:D Zjadłam jabłko:)i wypiłam czerwoną herbatke a teraz wodę popijam i wezmę się za ćwiczonka:D Jak jestem zajęta tak fes wogóle nie myśle o jedzeniu, więc chyba musze jakieś napięte grafiki sobie robić, żebym nie miała ani mintuki na myślenie o jedzeniu:) Vanesca_----> Właśnie tak myślałam, zeby rzucić na tą wase pomidorka:) Wkońcu ma mało kalorii i jest zdrowy:) A tak pozatym Karolina jestem, mam 20 lat:) i mieszkam na ślasku, 35 km od Katowic:)

:) Dietka idzie mi wysmienicie, ćwiczyłam tez 30 min:) zmęczyłam się aż się pot lał i wogóle mieśnie brzuch mnie bola po A6W nawet niemogę się mocno wyprostować, bo czuć je:) Pije mineralke bo nic innego mi nie zostało:) A Wy gdzie sie podziewacie??:)

Gość dardanka
lat39 [chyba najstarsza z was].Mieszkam niedaleko Oswiecimia.dzisiaj po raz pierwszy cwiczylam A6W [dzieki TowerBridge].jak narazie i dietka i cwiczonka -da sie wytrzymac.pozdrawiam.

witam panie! ja mam na imie karolina i mieszkam w dublinie ale pochodze ze szczecina.mam 26 lat jescze bo rocznikowo 27 ale jestem z pazdziernika wiec jescze troszke:) dzisiaj rano byly soczki z marchewki, potem warzywka na parze z ziemniakami, a potem warzywka gotowane z sosem sojowym i 0,5 l jogurtu naturalnego.tera zpopijam wode z cytryna i juz koniec na dzis. vanesca- to i tak dobzre ze robisz 12 to calkiem niezle jak na poczatek. tylko jak boli to dzisaj nie rob. zrob jutro a jak dalej bardzo bedzie bolao to pojutzre. musisz dac miesniom czas sie zregenerowac. na czym polegaja ze cwiczenia 6w bo musze sie przyznac ze jestem instruktorka a w zyciu o czyms takim nie slyszalam:)

Dziekuje Kulia za odpowiedź 🌼 Dzisiaj bardzo malo ćwiczylam ale za to z dietka idzie mi calkiem nieźle :) Zjadlam kolo 1100 kcal :D Jestem z Krakowa i mam 26 lat :D

Hola ! Witam Was , skoro się przedstawiamy to ja tez na początek : Mam na imię Kasia, mam 30 lat i jestem z Gdyni :) A dzisiaj zjadłam jakieś 1500 kcal. Włąsciwie to 1200 ale liczę jeszcze ze 300 na biały sosik z kurczaka, z ziołami. Niestety nie ma nic takiego w tabelach a sama nie robiłam to nie wiem co tam było. Dziś nie ćwiczę bo jestem pełna. Kulia ćwiczenia znajdziesz tutaj : http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 Powiedz mi Kochana kiedy jest lepiej ćwiczyć, przed czy po posiłku? A kręgosłup boli mnie bo chyba zbyt zamaszyście robiłam te brzuszki. Wczoraj robiłam już bardzo powoli i mniej. Poszłam na jakość a nie ilość :) Pozdrówka, p.s. wyślijcie jutro totka bo warto wygrać 8 milionów :D

towr bridge - na spalanie tluszczyku to najlepiej jest cwiczyc naczczo ale jesli chodzi o wzmacnianie to dobrze przed weglowodany a po bialko zeby dostarczyc pozywienia dla mesni. wszystko zalezy od tego ile cwiczysz dziennie. ale jesli jest to jedynie 30 min to polecam naczczo. chyba ze jakas silownia itp to wtedy trzba jesc przed. a brzuszki to rob wolno i jak jestes u gory to spinaj dodatkowo miesnie brzucha i przytrzymaj sekunde i dopiero w dol ale powoli! bez szarpania bo jedynie kregoslup sobie uszkodzisz a w ten sposob nie wzmocnisz miesni. powoli, mniej a dokladniej. liczy sie jakosc a nie ijlosc szczegolnie jesli chodzi o brzuszki. dlonie za glowe, lokcie szeroko i broda do sufitu ( nie glowa bo sobie kark uszkodzisz :) )

no tak, tylko , ze ja nie mam czasu cwiczyć na czczo, bo wstaje o 6 i o 7 rano wychodze do pracy :( Plan jest taki, ze chce cwiczyć koło 5-6 razy w tyg. Zobacze co wyjdzie. A dlaczego jak robiłam 1 ćwiczenie z 6 Weidera to boli mnie szyja??? Tak samo przy ćwiczeniu jak leże na plecach, nogi ugiete do góry pod kąem 90 stopni i podnoszenie - spinanie miesni - rąk do kolan i przytrzymywanie. Nie wiem czy wiesz co mam na myśli.

Tower Bridge---> Jeśli boli Cie szyja tzn, że robisz cos nie tak, pamiętaj, ze międzu broda a klatka piersiową powinna być taki odstęp że mogłabyś tam pięść wcisnąć:)

Gość milenia.
www.dietasouthbeach.pl