Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My humps

2 Stycznia 2007 start!!! - zapraszam

Polecane posty

vanesca: hula hop ponc srednie.. tak mowila mi rehabilitantka ktora pracuje na odnowie biologicznej na uczelni (wydzial) brzuszki i rowerek na plecach. ona mi to polecala.. a warzywka jak mi sie przejedza to nie ma pomysu na obiadki:( hehe narazie je barzdo lubie

Witam was:) Chyba cerpie na jakąs spiączke po tych popołudniówkach,bódzik miałam właczony na 9.40 -zeby na forum jeszcze posiedzieć a przełaczyłam na 10.40;/ no trudno:) dzisjaj naszczęscie ostatnia popołudniówka i wolne:) Co to diety.wczoraj było wszystko pięknie.Nawet kolezanka z pracy na stołówce mówi o jak sie zdrowo odzywiasz...a była to grahamha a na nią serek grani ze szczypiorkiem(mniam) ale po kolacij nie wytrzymałam głupia!!! i zalamałam sobie dane słowo,ze nie bede jeść cisteczek ale podgryzłam troche eh.Ale dzisjaj juz sie nie skusze( oby:) Własnie sobie gotuje marchewke z groszkiem,do tego sobie podsmarze w kawałkach piersi. i zjem przed wyjsciem do pracy czyli po 12. na kolacje w pracy jak zwykle garhamka+serek. w przyszłym tygodniu mam wypłate to sobie nakupuje jakiegoś zdrowego jedzonka. bede mieć na rano to bedzie troszke łatwiej mam nadzieje. no i oczywiscie bede marszować po 5:) takze bedzie to jakiś wspomagacz:) Najwaznjejsze to nie poddawać sie!! dziewczyny pamiętajcie,ze zaraz no moze nie tak zaraz bedzie wiosna! ja cwiczyć bede od przyszłego tyg. brzuszki,ten rowerek w powietrzu i jakieś tam inne które znam.Teraz po pracy jak sie kłade przed 24 poprostu mi sie niechce a zreszta jak bym sie rozbódziła na noc to bym nie zasneła.Jutro sie jeszcze odezwe jak mi poszedł dzisjejszy dzień:) za wszelkie błedy przepraszam,co złego to nie ja;) Miłego i chudego dnia wam zycze:)

mmmm własnie jem podsmarzoną pierś w kawałkach z groszkiem i marchewką.Oczywiśćie pierś bez panierki tylko przyprawy.Kurcze takie dobre a zdrowe:) lepsze pewnie od schabowego;) na takich obiadkach bede sobie lecieć przez jakiś czas do znudzenia.

Motorolka i o to chodzi 🖐️ dietetycze potrawy sa naogol o wiele smaczniejsze i ciekawsze estetycznie niz zwykly przyslowiowy schabowy :) ja oszalalam na punkcie deserkow - i zamias drozdzowek, twixow i innych robie sobie takie niskokaloryczne pieknosci ;) z obiadkami jest tak samo - smacznie, ladnie i dietetycznie

to znowu ja- nie wszedł cały link przedtem. teraz jest ok:) mozna zajrzec- dziekuje:)

czesc dziewczyny. u mnie trzeci dzien przebiega calkiem calkiem. caly dzien woda z cytryna i warzywa na parze. tez lubie rozne ziolka dodac bo wtedy fajny smaczek jest. malinka taka - mowilam ze bedzie dobrze! a jesli chodzi o te zupki to podzielam zdanie vanescy -samo zlo!! vanesca - to hula hop to takie sobie... zdecydowanie lepsze sa zwykle spiecia brzucha proste, po przekatnej i nogi do gory ale wtedy kregoslup musi lezec plasko na podlodze zeby nie obciazyc ledzwiowego. takze najlepiej sie czegos zlapac nad glowa, przykleic kregoslup do podlogi i dopiero nogi do gory (ugiete) potem wyprostuj juz jak beda u gory. tak jest bezpieczniej. nadal jestem w pracy wiec juz lece ale postaram sie jeszce wpasc. powodzenia do reszty dnia!

Gość lekittka
Witajcie, jejku ale wy pędziecie,ja właśnie po mandarynce, bananku-mąż kupił tak małe że nawet nie wiedziałam że takie istnieją:) a no i po kawce dziś chce jesc tylko owoce i do konca dnia herbatki owocowe no i oczywiscie woda, zaraz do pracy kupie sobie jabłuszka i bananki:) \ Dzisiaj dziewczyny trzymajcie dietke bo to najleprzy dzień ksieżyc zaczyna od dzisiaj maleć wiec waga bedzie leciała w dół szybciutko:) Cel I- 56kg Cel II-54kg Potem zobaczymy:) Waga wagą a ja chce mieć płaściutki brzuszek:)

oj ja leniwa musze zaczac cos jednak cwiczyc, poza basenem bo i co ze schudne (juz postanowione :P ) jak wszystko mi obwisnie i bede jak sharpei kulia - sprobuje twoich cwiczen, a po ile powtorzen i w jakich seriach je wykonywac? lekittka - ja tez jestem mezatka a na zlosc to wlasnie posrednio przez meza przytylam :( , on jest poprostu kosciotrupkiem i chcialam go utuczyc, on jest taki jak byl - za to ja sie utyczylam a swoja droga co z tym ksiezycem :D wierzysz w takie cuda?

Ja nadal w pracy, już wypiłam dwa litry wody negazowanej:):) Głodu nie czuję, za godzinke pedze na rowerku do domu, po drodze solarium (ah te babskie przyjemności;) ) a w domku ćwiczenia dziś drugi dzien A6W:):) Mam w sobie dużo poweru, byleby mnie nie opuścił do wiosny:)

vanesca_ - dzieki za info... dzisiaj i tak wypilam goracy kubek - rosol z kury... pyszne bylo, ale masz racje, ze to sama chemia... dobrze, ze przynajmniej niekaloryczne... Na szczescie nie mam problemu z cellulitem... mam bardzo umiesnione cialko i wysportowane... mimo, ze tyle waze... Ach ta moja wymarzona waga 54... kiedy wreszcie ja osiagne...? Jak sie trzymacie?

My humps - a co jesz podczas diety? Czy tylko pijesz plyny? Ja jakos malo tej wody chyba pije... jak sie do niej przekonac? Moze z ta cytryna sprobuje i bardziej przelkne...?

Nie mam konkretnej diety, ale przedewszytkim: 1. Pije min 1,5 l wody dziennie (woda wypłukuje tłuszcz) i czerwoną herbate (żadnych innych płynów nie) 2. Nie jem słodyczy i fast foodów 3. Ograniczam ilości jedzenia. 4. Najpóźniejszy posiłek o 18 5. Trzy posiłki dziennie. 6. Robię A6W 7. Min 3 razy w tyg gimnastykuje się przez min 20 min:) Jeśli chodzi o jedzenie, to jem to co akurat moja mama ugotuje na obiad, tylko że małe ilości i np zamiast ziemniaków biorę wiecej sałatki.

Juz po obiadku :) zjadlam zupke pomidorową i 2 krokiety. Za chwilke ide ćwiczyc :P niestety nie przepadam za tą formą rozrywki ;)

oj dziewczyny padam na ryjek, taki mialam dzisiaj pokrecony dzien, ze opuscilam jeden posilek i juz na nic nie mam ochoty, najchetniej wanna, pianka i fotel do wieczora :) a tu jeszcze tyle do zrobienia pozdrawiam was wszystkie 🌻 👄 🌻 do jutra aniolki :D

Dziewczyny ja już mam 1200 kcal i stop. Najgorzej bedzie jutro bo umówiłam sie z koleżanką na zakupy a zawsze idziemy wtedy na jakis obiadek. Trudno, zjem jakąś pyszną sałatkę może. Dziś nie ćwiczę bo jakoś mnie boli kręgosłup, chyba brzuszki mi źle wyszły. Wogóle mam problemy z kręgosłupem a po ćwiczeniach to całkiem. Chyba, że przed prysznicem sobie zrobię 8 minut ABS na nogi. Oj ciężkie jest życie grubasków :)

Gość dardanka
hej dziewczyny!napiszcie mi prosze na czym polegaja cwiczenia A6W.,bo nie bardzo wiem o co chodzi.Chcialabym cs zmienic, bo juz to skakanie na skakance bez skakanki hi,hi,hi, strasznie mi zbrzydlo,a nie mam innych pomyslow.Dzieki.Glodowka juz trzeci dzien a ja wcale nie czuje sie lzejsza-a Wy?

Gość milenia.
dolaczam sie do was od jutra bede stosowac diete south beach nie jesc po 18 oraz czasem cwiczyc

jestem dzis z siebie zadowolona. nie obzarlam sie pommimo ze z domu dzis nie wyszlam oprocz spaceru z psem:D mysli o jedzeniu staram sie odrzucac.. bo tylko biegam do lodowki. UDA SIE NAM!!!!!!! zobaczycie..

Jestem po 25 min ćwiczen, no i dzis drugi dzien A6W był, wkońcu poczułam te mięsnie, od smiania sie mnie bolą nawet:):) Piłam czerwoną herbatke i mineralkę.:) Jestem zadowolna z dzisiejszego dnia:) byle takich było więcej:) A tu można zobaczyć jak wygląda A6W: http://www.sfd.pl/Aerobiczna_sz%C3%B3stka__Weidera_%3D>%3Bwejdz

Kurde no, wklejcie sobie to paska, albo wpiszcie w google aerobiczna 6 weidera i sie wyświetli:)

Przez to jak się Was naczytałam to odrazu poćwiczyłam. W weekend bede dłużej ćwiczyć koło 30-40 min. W ciągu tygodnia jak bedzie koło 20 min. to bedzie OK. Lecę zrobic sobie peeling kawowy :)

Gość Rosoli
my humps....jestem w podobnej sytuacji do Ciebie.... 17 lat, 1,68 , 67,5.... odchudzalam sie wiele razy kiedys nawet przez miesiac schudlam 9kg...ale kosztowalo mnie to duzo z drowia..... nie mam nawet z kim biegac..... nie do wiary ze przez rok przytylam 14 kg.....:( moge sie dołączyć.....:) Pozdrawiam wszystkie kobietki....:)

hej.. zmoglo mnie.... pierniczki zjadlam:( ale przebieglkm 3 km na moim urzadzeniu:) nie wiem jak sie nazywa ale nogi jakby jezdza na rowerze a sie stoi....

Rosli---> Witaj! Zapraszam do wspólnego tracenia kg:):) Nelke---> Grunt to nie poddawać sie i walczyć dalej!