Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęściara28

Rodzimy we wrześniu 2007r.

Polecane posty

LuKrEcJa* a ty który tydzień i powiedz ile dzidzia ma w całości jak główka ma 2,5cm tak z ciekawości pytam :) dziewczyny podajcie proszę wymiary kruszynek i tygodnie, też z ciekawości bo nawet nie spytałam lekarza czy to dobre wymiary u mnie.

ja tylko na chwilkę - super, że z didzią wszystko ok :) ja w 10 tygodniu 3cm pozdrawiam

Niunia co ile Ty miałaś cykl? bo OM miałas 5 grudnia a zaszłaś 18 stycznia ? a w styczniu nie miałaś okresu? :)

pewnie moje niedopatrzenie 5 grudzień OM i 18 grudnia zaszłam :) a moje cykle szkoda pisać średnio 43 dni ostanio 53dni

Nie wiem robili mi przeróżne badania (od zawsze tak miałam) i wogóle miałam problem z zajściem. 2 lata temu na tabletkach zaszłam ale nie zdążyłam się nacieszyć niestety. Dlatego teraz tak strasznie się bałam i boję że jak pójdę do toalety znowu zobacze krew. Ale staram się o tym nie myśleć bo ta kruszynka jest wreszcie :) A zdołowałam się, ale dzisiaj jestem taka szczęśliwa ja każda z was pewnie. Idę sie pakować jutro kierunek POLSKA kochana. Dwa tygodnie mnie nie bedzie trzymajcie się Mamuśki dbajcie o siebie i swoje maleństwa. BUZIAKI DLA WSZYSTKICH jutro jeszcze do was zaglądnę.

Cześć mamuśki! Śpieszę donieść, że wczoraj farbowałam włosy u fryzjera i kolor nie chwycił! Pewnie moja dzidzia woli mieć mamę naturalną, ale efekt jest taki, że odrost pozostał :( Pozdrawiam serdecznie 👄

Tristeza, czytałam gdzieś że w czasie ciaży farba na włosach pdobno nie chwyci, ale moja mama farbowała sie,gdy była ze mną w ciąży. to było troszke temu, wiec może farby były lepsze;) Zaczynam rozglądać sie za ubraniami ciążowymi. Na razie jeszcze sie mieszcze w spodnie, ale pewne już niedługo. ehhh.. ciąża to naprawde piękny okres...:):):)

Ja farbowałam dwa dni temu i kolorek na szcęscie idealny LOREAL (kolor nr 9 OSLO naturalny bląd) i ścinałam włoski i fajnie sie czuje. Wiecie jak są jakieś zmany to zaraz i samopoczucie nam się poprawia, czy fryzurka czy zakupy jakieś :) Mi Loreal zawsze wychodzi (kolor idealny jak na opakowaniu) polecam

No więc właśnie - chciałam sobie tym fryzjerem poprawić humor, bo w pracy katastrofa, a tym czasem klapa. Tzn. ciemny kolor chwycił (nie tak intensywnie jak zawsze) ale pasemka blond ani troszkę. Teram mam ciemny brąz na końcach, jasny u nasady włosów i pasemka z odrostami. No ale muszę trochę odczekać, zanim zamaluję całkowicie te resztki pasemek. Chyba zbyt częste farbowanie nie jest wskazane w naszym stanie. 👄

Ja nigdy jeszcze nie farbowałam włosów, ale moje koleżanki, które to często robią, to prawie zawsze używają Loreala. i są zadowolone, więc chyba naprawde to działa. Dziewczyny, ja dzisiaj byłam z moim J na małych zakupach. rozgladałam sie za ciuszkami, ale chyba nie bede kupowac rzeczy \"ciążowych\"tylko może po prostu szersze. jak myśle o tej wiośnie i lecie kiedy bedziemy chodzic w sukienkach i nasze śliczne brzuszki będzie widac...milutko..:) Nie mogliśmy sie powstrzymać i mój kochany kupił smoczek dla dzidzi.ma naklejke z dinozurem..:D

ja na szczęście mam naturalny blond i nie muszę farbować - ale słyszałam,że w ciazy to nie za bardzo dobry pomysł ... ja też chętnie bym kupowała już ciuszki, smoczki itp :) ...ale narazie za wcześnie - boje się Oglądałam łóżeczka, kołysanki...ale jest duży wybór - niech ten czas szybciej mija

my też sie boimy i to strasznie. zwłaszcza po ostatnim zdarzeniu. ale ten smoczek jest śliczny i jak patrze teraz na niego to chciałabym mieć już dzidzi przy sobie.

Czesc dziewczyn! U mnie za oknem wymarzona pogoda. Wiosna. Slonce swieci. Dzisiaj jak rano wstawalam tak jakos jasno bylo:). Fajnie, nie lubie wstawac w ciemnosciach. Ja ostatnio dostalam od kolezanki ciuszki.....dla dziewczynki. No i teraz nie ma szans musi byc panienka:). Sobie kupilam spodnie rozmiarem najmniejsze ciazowe, i niestety sa jeszcze na mnie za duze. W tej chwili chodze w legginsach, takich do polowy lydki, na to zakladam spodnice, albo sukienke, buty na obcasie i nie jest zle. Tak sobie wymyslilam, bo w biodrowkach mi cholernie nie wygodnie. Zycze dzisiaj, aby nas ta piekna pogoda nie opuszczala, a wraz z nia doskonale samopoczucie!

Czesc dziewczny! Piękna jest pogoda, ja od rana siedze sobie przed domkiem i pije gorące kakao.. Ta przeprowadzka to był chyba najlepszy pomysł. Spokój tu i cisza. Koffi ja tez chodze w legginsach! Najwygdniej sie w nich czuje. ale teraz szukam jakichś szerszych tunik. Brzuszka bardzo jeszcze nie widac, ale mam nadzieje że już niedługo:)

Koffi na jakim Ty świeci cudnym żyjesz? :) u mnie dziś leje od rana - pogoda straszna i nic przez nią sie nie chce...oj długi dziś będzie dzień..

Mska---ja na poludniu:). U mnie wczoraj caly czas lalo. U mnie w ogrodzie tulipany juz powychodzily. Mam nadzieje, ze juz nie przymrozi, bo nasadzilam ich chyba z 200 i poplakalabym sie gdyby padly.

Witam po długiej przerwie :) Ostatnio trochę chorowałam i byłam 3 tygodnie na L4. Poza tym miałam jeszcze małe plamienia, ale na szczęście teraz jest już dobrze. W poniedziałek mam trzecią wizytę kontrolną u ginekologa. Skończyłam właśnie 12 tc i czuję się coraz lepiej. I brzuszek też zaczyna powiększać się :D Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki 🌻

Hej Tofikowa! Tu sporo dziewczyn mialo plamienia, ale na szczescie nie byly one grozne. To chyba czesto sie zdarza. Ja dzisiaj zaczynam 15tc:).

Witam dziewczyny :) Również mam termin na września dokładnie 5 września :) Można się dołączyć do wspólnego oczekiwania????

ale Ci zazdroszcze 15 tydzień :) ja w niedziele dopiero 11 tc już bym chciała, żeby 12 minął :)

Kofii - masz rację, plamienia zdarzają się dość często. Lekarz przepisał mi luteinę i na drugi dzień już nie miałam plamień :) Poza tym zrobiono mi kolejne USG, żeby się upewnić, czy z dzieciątkiem wszystko jest w porządku. Kiedy zaczyna się drugi trymestr - po 12 tc czy po 13 tc ?

Czesc Kasiak, pewnie, ze mozna. Witamy! Ja mam podobny termin 06.09, ale wedlug usg to na koniec sierpnia:).

Kofi jeszcze nie miałam ustalonego terminu porodu wg usg, jak na razie wg ostaniej @ która była 29 listopada.

Witamy Kasiak! Im więcej nas tym lepiej. Ja też Koffi na południu, ale wczoraj rano tez była taka ładna pogoda, a potem padało cały wieczór..mam nadzieje że dziś tak nie będzie. u mnie prawie 13tc:):)

Miska----u mnie problem z ustaleniem terminu porodu. Denerwuje mnie to, bo ma znaczenie. Musze wiedzec, kiedy w razie czego, gdybym przenosila, udac sie chocby do szpitala. Mam nadzieje, ze z czasem to sie wyjasni. Tofikowa---te plamienia to tu zmora dziewczyn. Ja nie mialam, ale tez bym sie denerwowala, gdyby mnie to spotkalo. Na szczescie kazda z nich czuje sie juz dobrze i cieszy sie rosnacym brzuszkiem. Trzeci rymestr to chyba w 12 sie konczy. To moja trzecia ciaza, a nie wiem na pewno.