Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęściara28

Rodzimy we wrześniu 2007r.

Polecane posty

Gość MĄŻ TOFIKOWEJ
Witam Panie. W imieniu mojej kochanej Żony i swoim ośmieliłem się Was powiadomić o przyjściu na świat naszej Dominiczki!! Odbyło się to dziś rano o 9.14 przez cc.Malutka ma 3500g, 55cm i 10 pkt w skali, choć niektórzy twierdzą że poród przez cc sprawia,iż malenstwo może dostać max.9 pkt. Z malutką i jej mamusią jest wszystko w porządku a ze szczegółami poopowiada Wam po powrocie - za 4-5 dni. Pozdrowienia i uściski dla Was wszystkich od nas.Trzymajcie się.

Tofikowa serdeczne graulacje dla Ciebie i Męża i witamy Dominiczkę. Vanilam trzmam mocno kciuki. Z pewnością wszystko będzie dobrze. Ja teraz kładę się spać bo mam wrażenie że ważę 100 kg

Vanilam- bede o Tobie gorąco myslła i o tym, by szybko Szymonek sie urodził 👄 Tofikowa- gratulacje dla Waszej 3ki!!! jestem z Was dumna! odpoczywajcie i cieszcie się sobą! czekamy na relacje👄 Dotex- no ja tez ide juz sobie polezęć, bo mnie kręgosłup łupie , ze zaraz mi chyba peknie na pół, taki ból , ze wrogowi najgorszemu nie zyczę! polezę moze mi przejdzie! a przez ten kręgosłup to i ja jak słoń sie czuję, ale nie na 100 a na jekieś 200 kg :) pozdrawiam wszystkie kobitki👄

tofikowa(maz) GRATULACJEEEEEEE ,ja tez czekam na domoniczke!!!! a co do pomiarow cukru to wspolczuje i zazdroszcze ,przynajmniej nie pakujecie w siebie tyle slodkosci co ja(nie moge sie opanowac,tabliczka czekolady poszla dzis u mnie jak batonik miky way)a mam juuz 23kg+!!!!!!!! pozdrawiam amuski i ide polezec ,moze cos w tv bedzie?!choc watpie ale zawsze mona po kanalach poskakc a przzynajmniej w innej pozycji buzka

ewciau- kochana ja prztyłam+12.6 kg, bo jak wykryto u mnie cukrzyce to trochę schudłam . około 4 kg. tylko ja nie zaczynałam ciązy z wagi modelki :) przed ciązą ważyłam 70kg a mam tylko 165 cm wzrostu. tak wyszło mi leczenie hormonalne jajników. Ważne, ze zaszłam w ciążę i jajniki zdrowe. a waga wagą i dupa z tym. tyle kobiet ma figury modelek, a nie maja tego co mają takie pączucie jak ja :) np. poczucie humoru itp. bo są cały czas na głodzie więc są złe :) ocxzywiście nie mówię o modelkach takich naturalnie szczupłych, mówie o osoba co za życia i smierci sie głodza, co zresztą i nie mi jest oceniac, bo rózne ludzie mają problemy, a nie wiem, co i mi kiedys odbije w głowę. wiem, jedno NIGDY NIE MÓW NIGDY! HAHAHAH ale trzeba nauczyć się kochać samego siebie takim jakim jesteśmy! no dobra koniec tego mojego gledzenia, bo anty radary działają i żadnej z was tu juz nie ma :)

pisałam ze ja juz zmykam, bo wasze antyradary działaja i oczywiście was nie ma! a jutro postaram się wpaść tu na chwilę, lecz nic nie obiecuję, bo mam cięzki dzień przed soba na 10.00 jade z sunią juz raczej na zabieg- jeszcze bedziem,y z wet dyskutowali, potem sama mam wizyte u gina a w dodatku wyłaczyli u mnie ciepła wodę, wiec przed ginem musze jechac do mamy by pupsko wypluskać w wodzie, bo to wstyd z takim spoconym pipochem wchodzić do gabinetu. jak bym na samolot usidła to by zaczeły w gabinecie muchy latać hihhihihihhihihihihihihi nie ja juz uciekam bo mnie dziś powaliło juz na amen a to chyba te nerwy tak na mnie dziają, ze mnie dziś tak super ekstra wali 👄

to co kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! życze Wam spokojnej, bezbolesnej, wyspanej, przespanej, nie latanej nocy!!!!!!!!!!!!!!! jutro porodów bezbolesnych i szybkich, a reszcie miłego dnia👄

Katusia jak patrzyłam na blooga to wcale nie wyglądasz na osobę przy kości. Mam twój wzrost i przed ciążą 10 mniej niż ty, ale różnicy między nami żadnej. Widocznie twoje kości ważą więcej. Ja też mam wagę w d.. Po ciąży będę się odchudzała od każdego poniedziałku ha ha ha tak mówiłam sobie w każdą niedzielę

Tofikowa GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! Mamusie tulące już swoje maleństwa 1. Magda7184.........chłopiec............22.08......SN.......Mi chał ek 2. Wiśniowa...........dziewczynka......24.08......CC.......Zuzi a 3. Szczęściara28.....dziewczynka......26.08......CC.......Patry cja 4. Aniołekjg............dziewczynka......27.08......CC.......Ba sia 5. Azalia................chłopiec............27.08......SN..... ..Karolek 6. Daria123............chłopiec............30.08......SN....... Marcel 7. dzidzia1975........dziewczynka......30.08......CC.......Joas ia 8. Diana24.............chłopiec............31.08......CC....... Dawidek 9. Justme...............chłopiec.............1.09......CC...... .Konrad 10. kamyczek80........chłopiec.............1.09......SN.......Ka rolek 11. Eve81................chłopiec.............3.09......CC...... .Szymon 12. Peepetti...........chłopiec.............3.09......CC.......M ichałek 13. Pola40..............chłopiec.............4.09......SN....... ????? 14. Konwalia10........chłopiec.............5.09......SN.......Pi otruś 15, natalia_-...........dziewczynka.......?????......????......L uiza 16. Lukrecja..........dziewczynka........5.09.....CC......Yasmin a 17. Tristeza...........dziewczynka........5.09.....CC......Zosia 18.koffi................dziewczynka.........6.09.....SN. .....??????? 19.Kasiak..............chłopiec.............7.09......SN .......Kubuś 20.Laura28............dziewczynka.......8.09.....CC..... ...Oliwia 21.Anja2525..........chłopiec...........10.09....CC..... Maksymi lian 22.Miśka26...........chłopiec............10.09....CC.... .Mateus zek 23. Ziarnko_piasku..dziewczynka......10.09....SN......Julka 24.Azazella............dziewczynka......11.09....SN..... .Hania 25.Małagocha333....dziewczynka.......13.09...SN......Wik toria 26.Tofikowa..........dziewczynki.........13.09...CC.....Dominkczka

grako96- 👄 jestes kochana to-tylko-ja- a ty jestes czujna z tymi aktualizacjami 👄 dobra teraz juz na 100% znikam 👄

Hej Kochane Mamutki !!!!!! Nie wiem co ja robie calymi dniami, ze nawet nie mam chwilki czasu, zeby usiasc, poczytac i odpisac. Aaaaaa ... I jeszcze opisac, co u mnie :) Cisza, cisza i jeszcze raz cisza ... Nic sie nie dzieje, a pelne 38 tygodni juz leci. To znaczy dzisiaj jest 38+0 tydzien czyli dzidzia juz donoszona i moze wylazic pomalutku na ten swiatek. Ale chyba jej zbyt dobrze u mamusi w brzuchalku i jak dotad nie daje zadnych oznak o swoim rychlym - mam nadzieje - przybyciu. MALGOSIA I TOFIKOWA ------- gra......gra......gra.....gratulacje !!!!!!!!!! Ale wy juz pewnie szczesliwe jestescie trzymajac swoje niunieczki w ramionach :) :) :) Odezwijcie sie jak najszybciej ... w miare waszych nowych mozliwosci oczywiscie :) Vanilam - trzymam kciuki, badz dzielna kobitka i tez powiadom nas jakos o wszyskich newsach !!! Ja to mam jakas schize, ze ostatnia zostane na tym forum z brzuszkiem, ze wy juz wszystkie porodzicie swoje kruszynki, a ja ... ze zostane jak ten osiol na koncu i nie bede miala nawet do kogo sie odezwac. A ze Katusia nie jestem i nie umiem sama ze soba rozmawiac, to nie wiem co ja zrobie. Katusia --- mam nadzieje, ze z twoja psina wszystko ok bedzie. Napisz jak poszlo, bo ja tez mam swoja sunie i wiem jak ciezko jak im cos dolega. I widzisz ---- doczekalas wizyty u ginka :) :) :) Powodzenia !!!! Coraz chlodniej sie robi, a ja doslownie nie mam w czym chodzic !!! Wiosna, jak jeszcze nie bylo az tak cieplo, miescilam sie we wszystkie przedciazowe szmatki i taka lasia bylam, ha ha ha. A teraz --- matko !! Przeciez nie bede kupowac cieplejszych ubranek na pare dni, ale po porodzie tez od razu we wszystko stare sie nie zmieszcze ! Zimno w stopki, a ja dalej w japonkach zpierniczam bo choc tyle par butow stoi w zadne moje stopiska nie wlaza :( I nie wiem co robic ... Jak wy radzicie sobie z garderoba ?????????? Wszystkim pozostalym mamutkom ( 2w1 i rozdwojonym), ktorych nie wymianilam z imienia przesylam buziale i pozytywne fluidy :) :) :) :) :)

Myslalam, ze trafilam juz na 14 wrzesnia w poprzednim wejsciu. Ale okazuje sie, ze nie wiec ponawiam KATUSIA --------------- DOCZEKALAS WIZYTY U GINKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A o kregoslupie to nawet wole nie wspominac !!!!Jezu - doslownie ledwo chodze !!! Nie dosc, ze caly mnie napiernicza rowno i wszystkie miesnie dookola niego, to jeszcze nad samym tylkiem z prawej strony jakas cholerna rwa kulszowa sie przyplatala ( juz tak od 2 tygodni, jak nie lepiej ) i nie chce sobie pojsc :( Utykam bardzo na prawa noge, a ze caly ciezar ( sloniczny ciezar ) cielska dzwigam na lewej nodze to i ona biedaczka sie buntuje. I wogole w nocy nawet przekrecic sie nie moge z jednej strony na druga bo bol jest NIE-DO-WYTRZYMANIA :( Zastanawiam sie tylko jak to w trakcie porodu bedzie, bo zadnej komfortowej pozycji nie moge znalezs i z kazdej strony cos lupie w krzyzu :( Katusia miala racje piszac, ze trzeba bedzie nowe kolezanki znalezc wsrod 80latek ....

Katusia ja też startowałam z nadwagą ,przy karłowatym wzroście150 miałam 65 na plusie no dokładnie ponad 10 nadwagi ale tak sie upasłam u męża na saksach wiec laska nie jestem ale chwała że teraz niewiele przytyłam. Co do tych bóli to mnie dzis od rana tak boli w dole brzucha ale nie jak na okres tylko takie kłócie no i ja nie wiem jak ten ból zinteroretować???Trzymajcie się ciepluytka pa Toffikowa 🌼gratulacje katusia powodzenia u gina!!

Dzień dobry dziewczyneczki!! Po pierwsze Tofikowie:)) 🌼G🌼R🌼A🌼T🌼U🌼L🌼A🌼C🌼J🌼E🌼 Katusia kochana myślami jestem z Tobą- dziś masz cięzki dzień, trzymam kciuki za Ciebie i za Buffy- napewno wszystko będzie dobrze. Ja mam firewalla, ale to nie antyradar katusiowy:)) Po prostu jak wraca mój M z pracy, to staramy sie spędzać go razem. Ja z reguły koło 12-15 gadam na cafe sama ze sobą, bo wtedy straszne tu pustki:)) Dziewczyny ja z waga napewno Was pobije, co prawda nigdy nie byłam \"przy kości\" bo przy wzroście 172cm ważyłam 62kg, ale teraz to przeszłam samą siebie, bo mam...+19kg.... jajks jak ja to zrzucę sama nie wiem- zobaczymy dziś ile z tego należy do naszej Amelki...:)) Vanilam modlę się za Ciebie i Twoje maleśntwo- pewnie już niedługo usłyszymy że jest wszystko ok:)) 🌼 to-tylko-ja jak u Ciebie dziś?? Mam nadzieję że DUŻŻŻO lepiej:) Dziś \"mój dzień\", ale nie spodziewam się cudu:( Nadal nic się nie dzieje, na 15:45 wizyta u ginka, potem może małe zakupki jeszcze dla naszej kruszyny i do domciu:))

***Dee- ja z ciuchami mam jakoś w maire, bo juz na poczatku ciązy kupiła sobie 2 pary jeansów ciążowych. jedne XL a drugie 2XL, a bluzki mam normalne tylko dobrze rozciągliwe, no i stray rozciagniety polarek, wiec jeszcze jak człwiek w miare chodzę aneta76- kochana to obie bedziemy jak te poczusie w masełku po ciązy hahahaahah i oby tylko dzieci były zdrowe, aM i tak kochaja nasze mięciutkie ciłeczka hahahaahahahahahahahahah Fabia22- kochana dzięki o troskę i w imieniu Buffki mojej kochanej ja zaraz się szykuje idziemy z M. do mojej mamy pozyczyc na cały dzień samochód i juz pojedziemy z Buffy do wet. cał anoc nie spałam, o 2.00 to tak mnie brzuchol rozbolał, ze musiał kanapki wcinać, bo spalałm kolacje w tempie mega M. wrócił z pary po 6.00 przyniósł chlebek królewski mniam i znowu jadłąm, nerwy tak na mnie działają. oby tylko z nią było dobrze, kurde jak by wiedziałą wczeasniej, ze ona ma takie urojenia i musi mieć ten zabieg to bym wczesniej to zrobiłą, by ona ani teraz jeszcze muy byśmy nie cierpieli ale ona nam tak zacezełam się męczyc od grudnia. na koniec grudnia dostała cieczki i miała ją jeszcze przez 2 tygodnie stycznia, lniała, wydzielała zapachy, szukała samca, nie jadła, potem dostałą w marcu i znowu to samo, a teraz dostałą na poczatku sierpnia jak zobaczyła mojej siostry szczeniaka, na drugio dzien już ją wzieło i zaczoł się koszmar. teraz bidna ma upławy i to takie niezbyt. lekarz powiedział ze teraz ten zabieg bedzie niebezpieczny, bo narkoza a ona taki ma krótki pysk, ale jak by doszło do ropomacicza, a ona juz ma pierwsze oznaki, to juz małe sznase ze by przezyała. dlatego trzeba to zrobić ale cos nas zwodzi ten wet z termionami, więc zobaczymy co będzie i dzisiaj. byle była zdrowa i cała. pozdrawiam buziaki👄 kurde ja Wam piszę o mojej suni a wy macie swoje zmartwienia, a nie Katusi pieska dobra już zmaykam gęboszkę i życze spokojnego dzionka👄

Witam wszystkich moich psychologów tutejszego forum. Chyba jeszcze nigdy nie byłam tu tak wczesnym rankiem. Jestem głupia jak but z lewej nogi bo siedziałam do 3.30 i grałam na kompie, a dziś o 8 przyszła na chwilę moja przyjaciółka no i wcale już nie chce mi się spać. Ale wy bidulki pewnie jesteście zalatane więc pewnie sobie nie pogadam. Trzymam kciuki za wszystkie, dla których dzisiejszy dzień ma takie ogromne znaczenie (włączając w to Katusiu twoją suczkę)

no kochane to ja zmykam, juz macie dobrą strone do pisania, a tam trzeba bedzie sie pomeczyć by przeczytać. sama po swoich wypowiedziach widzę że bardzo duzo wyrazów jest pokasowanych. trudno. czasem cosik nawala. spokojnego dnia smacznych sniadanek, obiadków itp udanych lekkich porodów dla mamulek spokojnego dnia z maluszkami, a dla brzuchatek żadnych bóli 👄