Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęściara28

Rodzimy we wrześniu 2007r.

Polecane posty

mysza3 dzieki za opis. Troszke i przerażający, ale ważne że sa jeszcze dobrzy ludize na świecie:) I gratulacje jeszcze raz. Zdrowia dla Ciebie i Majki

wiesz ksemma najgorsze dla mnie to bylo to zachowanie mojego lekarza ...czlowiek chodzi do niego przez 9 miesiecy placi mu po 80 zeta za wizyte, mieszkamy tez blisko siebie , prosilam go wiele razy ze chcialabym urodzic na jego dyzurze a on mnie tak potraktowal ...na poczatku to powiem szczerze nie moglam sobie z tym dac rady ... a teraz to mam go w du....

mysza3 przynajmniej wiesz, że następnym razem do niego nie będizesz chodziła. Bo i po co ? do takiego osła:)

mysza zeczywiscie ,koszmar przezylas;-( i kto sie moze spodziewac takiego traktowania po swoim lekarzu? nic dodac nic ujac

No to lecimy dalej:)) Mamusie tulące już swoje maleństwa 1. Magda7184.........chłopiec............22.08......SN.......Mi chałek 2. Wiśniowa...........dziewczynka.......24.08.....CC.......Zuzi a 3. Szczęściara28.....dziewczynka.......26.08.....CC.......Patry cja 4. Aniołekjg............dziewczynka......27.08...CC.......Basia 5. Azalia................chłopiec............27.08...SN..... ..Karolek 6. Daria123............chłopiec............30.08...SN....... Marcel 7. dzidzia1975........dziewczynka.......30.08...CC.......Joasia 8. Diana24............chłopiec.............31.08...CC....... Dawidek 9. balbi72.............chłopiec.............31.08...SN........ Hubert 10. Justme..............chłopiec..............1.09...CC.......Ko nrad 11. kamyczek80.......chłopiec..............1.09...SN.......Karol ek 12.syska................dziewczynka.........2.09...???.. .....Natalia 13. Eve81..............chłopiec...............3.09...CC.......Sz ymon 14. Peepetti...........chłopiec...............3.09...CC.......Mi chałek 15. Pola40..............chłopiec...............4.09...SN....... ????? 16. Konwalia10........chłopiec...............5.09...SN........Pi otruś 17. Natalia_-...........dziewczynka.........?????...???........L uiza 18. Lukrecja..........dziewczynka..........5.09...CC.......Yasmi na 19. Tristeza...........dziewczynka..........5.09...CC.......Zosi a 20. koffi...............dziewczynka..........6.09...SN. .......??????? 21. Kasiak.............chłopiec...............7.09...SN ........Kubuś 22. Laura28...........dziewczynka.........8.09...CC..... ..Oliwia 23. Anja2525.........chłopiec..............10.09...CC....... Maksymilian 24. Miśka26...........chłopiec..............10.09...CC........Ma teuszek 25. Ziarnko_piasku.dziewczynka.........10.09...SN........Julka 26. jolla25 ............dziewczynka........10.09...SN.........Natalka 27.soophiee..........dziewczynka.........10.09..CC...... Marysia 28. Azazella...........dziewczynka........11.09...SN..... ...Hania 29. Mysza3............dziewczynka........11.09...SN.............Maja 30. Irysek.............dziewczynka.........12.09...CC............?????? 31. Małagocha333....dziewczynka.......13.09...SN.........Wiktori a 32. Tofikowa..........dziewczynka.......13.09...CC........Domini czka 33. _Justys_...........chłopiec.............13.09..CC.......Mate uszek 34. Vanilam.............chłopiec............14.09...CC........Sz ymonek 35. To-tylko-ja.........chłopiec............15.09...???. .......???????????? 36. Aneta76............chłopiec.............17.09...CC........An tek Irysku G R A T U L A C J E:))

jak u Was? u mnie od 15 tej skurcze dosyc dosyc ale nieregularne... brzuch mnie ciagle boli jak na @ ale juz to przerabialam 2-3 tyg. temu wiec się nie napalam... wydaje mi sie ze juz blizej niz dalej... no ale znowu moze mnie cos zaskoczyc i wszystko zniknie... :( mysza, ale miałas hardcore w tym szpitalu... fajnie ze juz po wszystkim i Majeczka z Tobą. Gratuluje!

Gość anka 32
witam, pisałam niedawno na Waszym topiku o poradę ale dalej jestem 2 w 1, objawy mam podobne do wrześniówki, termin na 22, też chodzę podminowana , to tyle dla pocieszenia

czesc dziweczynki! widze ze tu grasuja jzu tylko nasze 2w1! szkoda! niech mamusie z maluszkami znajda troszke czasu i cos napisza....podziela sie jakie sa ich maleństwa! moja niunia to...charakterna dziewczynka, albo je(i ciagle jest glodna) albo jak juz sie powkurza ze nie moze zasnac i pomarudzi i popluje i poszarpie mi juz i tak poszarpane z strupami cycki to wkoncu zaśnie ale mruczy przeciaga sie przez sen nadal, no nie wspomne o kupkach ktore robi non stop az sie juz troszke denerwuje czy to normalne(wodniste z zółta mazia) a jak ma zrobic kupke albo piernac to prezy sie i marudzi... ech duzo by mozna pisac, zastanawiam sie juz czy z moim mlekiem jest cos nie tak bo wydaja mi sie ze mała jest wiecej glodna niz najedzna, ciagle by gryzła swoje piastki issała wszytko co wsadzi do buzi... niech mausie napisza czy u nich podobnie jest, bo jajuz trace czasmi cierpliwoas bo chciałabym jej dać wszytko co naj ale nie wiem o co jej chodzi! poza tym to kochana jest śliczna i cudowna! a jajej mam nadal płacze na zawołanie nawet jak moj maz idzie do pracy...kiedy mi sie to unormuje?moje hormony szaleja! pomarudziłam troszke i zmykam pozdrawiam was goraco! i trzyma kciuki za rychłe rozpakowywanie pozostałych pa

dzidzia, ale masz fajowo z malutką :) tez bym tak już chciała... nic Ci nie poradzę bo sie na tym nie znam, ale myslę że wszystko masz pod kontrolą i za chwilke Ty bedziesz udzielała porad mi i tym co jeszcze dziś są 2 w1 :) trzymaj się cieplutko :)

wrzesniowka2007 to ja wiem o którego lekarza chodzi. Też o nim słyszałam same złe rzeczy. Mam nadzieję że to już to. Będę trzymać kciuki. Pozdrawiam

Mam pytanko do mamuś które już mają swoje maleństwa. Dziewczynki czy wasze dzieci mają też suchą skórę? Bo moja mała ma i nie wiem co robić czy czymś smarować? A poza tym mam kupione tyle pieluszek PAMPERS a okazało się ze moja Wiki jest uczulona na ten pasek i może tylko mieć pieluszi DADA.

malagocha moze i ja niedługo bede z dzidzisiem, brzuch mnie boli nawet bardzo i skurcze mam spore ale niergularne, mam nadzieje ze nie znikna:) wrazie co dzwonie do tej kuzynki (chyba mi z nieba spadła), a jak wytrzymam to w pt jade do opoczna... mam nadzieje ze wracasz do formy i mała Wiktoria jest grzeczna :)

dzidzia1975 u mojej małej jest tak samo. Kupki wodniste z żółtą mazią też przechodziłyśmy nawet była kupka zielona. Moja położna na to że to normalne i są to kupki przejściowe. Niepokojąca kupka to zgniła zieleń ze śluzami.

fabia22- tak kochana bedzie u mnie cc cały czas boli mnie krocze, teraz nawet dostałam rozwolnienia, bo w piatek lekarz chciał się upewnić co do mojej popierd..... szyjki macicy i miałam jeszcze masaż bleee- koszmar, ból. mały cały czas celuje głową juz w krocze, wiec chodze juz bardzo obolała. nie chce nawet o tym gadać, bo teraz mam tel. za tel. od rodziny zanjomych i kazdy co i po co i dlaczego, a moze tak zrób, a moze to powiedz, a moze srak pierdziak, tylko że ja musze to wszystko przejść, no ale nie wazne kochane kobietki moje kolezanki z forum wrzesień2007! postaram się jutro tu jeszcze zaglądnąć :), ale nie obiecuję. o 10.00 przyjezdza po mnie mama i mam między 11a 12 wstawić się w szpitalu. bede z Wami w kontakcie przez Anja2525, bidulke musze pomeczyć, mimo iz juz jest mamulka :). serdecznie was pozdrawiam i dam znac jak tylko mały się urodzi teraz nie mam co gadać, bo nie ma co zapeszać, a wmoim szpitalu to już we wszystkie cuda uwierzę i we wszystkie terminy. bardzo goraco was pozdrawiam idę znowu jeść dziś przebijam sama siebie, męża i sunie która nie chce jeśc. dziś dostałą bidulka nagrodę- NOWE WYRO! ale ma rozmiary jak dla doga, ale wkońcu moze sie wyciągnąć nie wychodząc na podłogę. kiedyś przesle fotke :> bardzo wielkie buziaki👄

malagocha333 ja jeszcze nie mam dzidzi ale ze szkoły rodzenia i od wielu znajomych słyszałam o zbawiennym dla skóry balsamie- oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia sama juz mam słoiczek przygotowany juz do szpitala to nie uczula i ponoc skóra dziecka jest suppppppppppeeeeeeeerrrrr zadbana to tylko rada, którą samam dostałam buziaki 👄

wrzesniowka2007 moja Wiktoria jest taka grzeczna że jest tak jakby dziecka nie było w domu. Tylko je i śpi. W nocy wstaję do niej 1-2 razy. Jeszcze nie słyszałam jak płacze. W szpitalu wszystkie dzieci płakały a ona spała jak suseł. Śmiać mi się chciało.

wrzesniowka2007 położna była u mnie w poniedziałek. Wybrałam przychodnię na Niecałej a położna z prawdziwego zdarzenia. Siedziała u nas 3 godziny i ciągle mówiła. Na początku obejrzała mnie to znaczy moje piersi i krocze nawet zaczęła zdejmować szwy. Później zajęła się Wiktorią. pokazała jak trzymać, kąpać, uspokajać i karmić(najpierw mężowi a później mnie). A jeśli chodzi o pediatrę to dr Ejsmont. Ja jestem bardzo zadowolona z położnej jakbyś chciała nr tel. do nie to daj znać. Katusia właśnie się zastanawiałam czy do 14 wytrzymałaś. Pozdrawiam

ja ostatnio spotkałam sie z bardzo dobra opinia o dr smietance z niskiej (ma tez wizyty domowe) i połozne z tej pszychodni tez sa ok. wiec juz sama nie wiem :) na niska i na strzelecka ta sama droga :) ale jak bym miała w przyszłosci problem to bede pamietac o tym nr od Ciebie... super ze dzidzius jest grzeczniutki, jak prawdziwy aniołek :) moj M ostatnio stwierdził, że zosia moze nawet płakac i marudzic całe noce - niech no tylko w domciu z nami bedzie :)

Kochane nie było mnie długo,a dziś nie mam czasu na czytanie zaległości.....Zatem w wilekim skrócie- wyladowałam w szpitalu z powodu wysokiego ciśnienia, byłam tam od 5 wrzesnia w nocy Tego samego dnia byłam u mojego gona i powiedział ze jak mi cienienie nie spadnei przez dwie godziny to mam jechac do szpitala.PO długim oczekiwaniu( dni w spzitalu dłużą się niemiłosiernie) urodziłam 14 września syna, Kacperka, siłami natury( o porodzie napisze szeszejinnym razem) Na szeczęscie jestesmy już domu.Mały ważył 3300 i ma 54 cm.Jest cudowny, teraz słodko śpi w łożeczku.Pozdrawiam i nadrobie zlaegłości.Buziaki dla wszytkich wrzesniówek które juz urodzi ły i tych które jeszcze czekaja na rozwiązanie .Najczęsliwsza mama na świecie:):):):)

Mamusie tulące już swoje maleństwa 1. Magda7184.........chłopiec............22.08......SN.......Mi chałek 2. Wiśniowa...........dziewczynka.......24.08.....CC.......Zuzi a 3. Szczęściara28.....dziewczynka.......26.08.....CC.......Patry cja 4. Aniołekjg............dziewczynka......27.08...CC.......Basia 5. Azalia................chłopiec............27.08...SN..... ..Karolek 6. Daria123............chłopiec............30.08...SN....... Marcel 7. dzidzia1975........dziewczynka.......30.08...CC.......Joasia 8. Diana24............chłopiec.............31.08...CC....... Dawidek 9. balbi72.............chłopiec.............31.08...SN........ Hubert 10. Justme..............chłopiec..............1.09...CC.......Ko nrad 11. kamyczek80.......chłopiec..............1.09...SN.......Karol ek 12.syska................dziewczynka.........2.09...???.. .....Natalia 13. Eve81..............chłopiec...............3.09...CC.......Sz ymon 14. Peepetti...........chłopiec...............3.09...CC.......Mi chałek 15. Pola40..............chłopiec...............4.09...SN....... ????? 16. Konwalia10........chłopiec...............5.09...SN........Pi otruś 17. Natalia_-...........dziewczynka.........?????...???........L uiza 18. Lukrecja..........dziewczynka..........5.09...CC.......Yasmi na 19. Tristeza...........dziewczynka..........5.09...CC.......Zosi a 20. koffi...............dziewczynka..........6.09...SN. .......??????? 21. Kasiak.............chłopiec...............7.09...SN ........Kubuś 22. Laura28...........dziewczynka.........8.09...CC..... ..Oliwia 23. Anja2525.........chłopiec..............10.09...CC....... Maksymilian 24. Miśka26...........chłopiec..............10.09...CC........Ma teuszek 25. Ziarnko_piasku.dziewczynka.........10.09...SN........Julka 26. jolla25 ............dziewczynka........10.09...SN.........Natalka 27.soophiee..........dziewczynka.........10.09..CC...... Marysia 28. Azazella...........dziewczynka........11.09...SN..... ...Hania 29. Mysza3............dziewczynka........11.09...SN............. Maja 30. Irysek.............dziewczynka.........12.09...CC........... .?????? 31. Małagocha333....dziewczynka.......13.09...SN.........Wiktori a 32. Tofikowa..........dziewczynka.......13.09...CC........Domini czka 33. _Justys_...........chłopiec.............13.09..CC.......Mate uszek 34. Vanilam.............chłopiec............14.09...CC........Sz ymonek 35. Ania 1978..........chłopiec.............14.09...SN........Kacperek 36. To-tylko-ja.........chłopiec............15.09...???. .......???????????? 37. Aneta76............chłopiec.............17.09...CC........An tek Ania 1978 G R A T U L A C J E :)) no to mamy prawie 40:)) rozpakowanych mamusiek. Ciekawe czy weekend będzie owocny, ale sądząc po ilości dziewczyn, które planują udanie się do szpitala, to tak:))

Hej Dziewczyny, Jestem dzisiaj jak flak... tak ... jak flak, wstretne flaczysko i nie chce nic pisac, zeby na was moj flakowaty nastroj nie przeszedl. Oprocz tego chodze zla jak osa caly dzien i wszystkich naokolo opierniczam. I zle mi z tym, ale co mam zrobic jak w srodku wszystko sie gotuje :( JA CHCE JUZ URODZIC !!!!!!! BUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!! NIE CHCE ZOSTAC JEDYNA NIEROZPAKOWANA TUTAJ !!!!!!

***Dee pewnie skonczy się na tym, że bedziesz przede mną:)) uśmiechnij się, jutro będziesz miała lepszy nastrój:)) 🌼

Ania 1978 G R A T U L A C J E 🌼 Fabia22- kochana a Ty nie mozesz iśc do szpitala? jak już tak bardzo chcesz maluszka, to przecież mogą wywowłać poród, czy nie chcesz chemii, jesli jeszcze nie trzeba? może głupie pyt zadałam, ale widze jak bardzo sie martwisz tym , ze przejdziesz na forum października👄

kochane kobietki to ja już się zegnam ide sie kapac zresztą nie mogę siedzieć, bo ta główka mnie tak boli, tj. krocze koszmar już nospa nic nie pomaga fotel niby mięciutki ale boli wiec buziaki ogromne i lekkich porodów papapa 👄

katusia we wrocku jest tak, ze jak nie jestes 7 dni przeterminowana i nie masz objawów to wynocha do domu:(( poza tym kochana tak jak piszesz, jednak wolalabym zeby samo sie zaczelo... no ale jak do poniedzialku nic sie nie ruszy to jednak się klade do szpitala:( Dobrej nocy:))

NIE JESTES I NIE BEDZIESZ JEDYNA JESZCZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JAAAAAAAAAAAAAAAA:-)