Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isztarek

Ile miałyscie lat jak się zaręczyłyscie i wyszłyszcie za mąż?

Polecane posty

Gość młoda mama...
20, w ciąże zaszłam tydzień po ślubie:))

Gość a ja ja ja
Ja miałam 20 lat jak się zareczyliśmy, 3 miesiące po zaręczynach zaszłam w ciąże i wkrótce odbył się ślub:) Teraz jestem szczęśliwą mamusią...

21 jak sie zareczylam ( po 3 latach znajomosci ) 23 jak wyszlam za maz, po roku zaszlam w ciaze 25 jak urodze :)

Gość a ja a ja
18 ja poznałam meza 24 jak wyszłam za mąż jeszcze nie jestem w ciazy

Gość
16 - poznałam męża 19 - zaręczyny 22- ślub kiedy dziecko??? nie wiem... kiedy lekarz pozwoli. Na razie muszę się uporać ze stratą mmojego aniołka...

15-jak go poznałam 21- zreczyny 22-ślub po 9 miesiącach zaszłam w ciąze 23-jak urodzę maleństwo

Gość massakra
Zaręczyłam się, jak miałam 29, na szczęście do ślubu nie doszło, a mi został pierścionek z brylantem, bo go nie chciał z powrotem:D

21- poznałam męża 26- ślub teraz czekamy kiedy uda nas się miec dziecko....jak na razie nie wychodzi ..a mam juz 30 lat

Gość tukasa
22 jak się poznaliśmy 23 - zaręczyny 24- ślub dziecko planujemy na przyszły rok, jak się uda, to będę miała 27 lat jak urodzę.

Gość doti252
niepełne 21 ja sie poznalismy- po 2 miesiacach sie zareczylismy- po 2 miesiacach od zareczyn zamieszkalismy ze soba- po kolejnych 2 kupilismy wspolne nasze mieszkanie. Od zaręczyn 18 miesięcy ja się pobraliśmy. prawie dwa lata od ślubu udało nam sie stworzyc dzdziusia i teraz ze zniecierpliwieniem na niego czekamy- jeszcze mamy 2 miesiące oczekiwań. Pozdrawiam.

Gość do agula
20 - jak się poznaliśmy 28 - zaręczyny 29 - ślub dzieci - nie planujemy

19-jak sie zareczylismy- akurat po zareczynach zaszlam w ciaze i slub przyspieszylismy o rok za maz wyszlam 8 dni po 20-tych urodzinach

a meza poznalam w wieku 14 lat, a nasza znajomosc zacislila sie w wieku 15 lat :-P

Evi, sliczna dziewczyna z Ciebie i gratuluję PIEKNEGO synka:):) Mam pytanko, widze, ze masz wózek mutsy, jak sie sparwuje jesteś z niegozadowolona? Gondolka nie przekszywiała Ci sie i nie leciała w dół?

isztarek -dzieki 👄 gondola faktycznie \"leciala\" troche w dol, ale wg mnie tak bylo lepiej, bo jak maly byl wiekszy to lepiej mnie widzial-nie musial sie podnosic,zreszta jak dobrze ustawi sie ta nakladke metalowa i dobrze zaczepi to nie przekrzywi sie-pod koniec doszlam do wprawy :) ogolnie z wozka jestem b zadowolona :) porazka jedynie jest maly \"bagaznik\" pozdrawiam :)

Gość a ja jestem sobie kobietką
21 lat jak poznałam męża, 23 lata zaręczyny, niecałe 24 lata ślub. W ciąży nie jestem, choć może teraz akurat jestem i nie wiem o tym?? Przed ślubem bardzo pilnowaliśmy antykoncepcji, więc w ciążę nie zaszłam przed ślubem, z resztą tak właśnie chciałam. Pozdro

Gość MartaAaA00
15 - jaK sie poznalismy i zaczelismy ze soba byc 22 - zareczyny Slub za 2-3 lata :-) jak dobrze pojdzie ;-)

17 lat- poznałam mojego przyszłego męża 20 lat-zaręczyny, ale to nie były oficjalne zaręczyny przy rodzicach, tylko wyjechaliśmy na wakacje, dostałam pierścionek i mówiłam, że jesteśmy narzeczeństwem. 22 lata-ślub 28 lat-pierwsze dziecko.

5 lat - jak sie poznalismy, w przedszkolu:P 19 lat - jak sie zareczylismy:D 23 lata - wzielismy slub😘 24,5 - urodzilam coreczke❤️Maye bedzie prawie 26 jak urodze synka❤️Antosia

Gość EwaB
mamaya ale posząs z tym rodzeniem jak burza w takim tepie dorobisz sie druzyny piłkarskiej kurna ale ci sie musiało chciec

Zazdroszcze wam :) 22 jak sie poznalismy 28 zarecznyny 29 slub 30 - nadal nie jestem w ciazy :(

EwaB - druzyny pilkarskiej to raczej nie chce sie dorobic,a bardzo chcialam miec dzieci rok po roku:D no i udalo sie:) w dodatku parka:D wiecej dzieci przez nastepne 5 lat w planach nie mam:P