Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość połamane poszarpane

to wciąż za mało moje serce aby żyć

Polecane posty

Gość połamane poszarpane

Gość siedzę i piję1
a cóż się stało?

Gość połamane poszarpane
porzebuje czułości, nie ma kto jej dać

Gość siedzę i piję1
Nic na siłę. Na pewno kiedyś ją dostaniesz :)

Gość sklejone serducho
usmiechnij sie i glowka do gory :) Raz pod wozem, raz na wozie :) Ja poki co znalazlam kogos na kogo czekalam mozna powiedziec cale zycie, a tak intensywnie, to ostatnie 3latka. I cio okazalo sie , ze przyjdzie nam byc razem, na odleglosc, ale i tak mysle, ze warto. Dodam, ze wczesniem moje serduszko rozpadlo sie na tysiace kawalkow...ale to dl;uga historia. Zobaczysz, ze Tobie tez sie ulozy :)

Gość połamane poszarpane
czekam juz 27 lat, juz nie mam sil, jest coraz gorzej

Gość siedzę i piję1
jeżeli jest źle to przecież w końcu musi być lepiej. Uśmiech dla Ciebie :)

Gość połamane poszarpane
:)

Gość vfaaa
Wiesz co, oby ci tylko w życiu brakowało tylko czułości. Ludziom brakuje wielu rzeczy bardziej potrzebnych. Bosh, jak ja kocham takie topiki rozmełenanych niuń.

Gość sklejone serducho
do vfa -m jak Ci nie pasuja te topici to na nie nie wchodz, poza tym jaka masz pewnosc ze ktos jej rozmemlana niunia??? Polamane poszarpane, ja mam 24, a i tak nie mam pewnosci, ze to bedzie ten "na zawsze". Trzymaj sie :)

Gość vfaaa
Wchodzę tam gdzie mam ochotę. Poraża mnie to biadolenie sennych idiotek, na sądiednim topika druga upija się w trupa z samotności.

Gość połamane poszarpane
wole biadolic niz byc upierdliwa niz jakis wrzod gdzies tam, ale dziekujemy za blysktliwe uwagi

Gość sklejone serducho
przeciez tu wiekszosc ludzi wylewa swoje zale i smutki, albo wypisuje glupoty lub zadaje bezsensowne pytania. Ja z tych wszystkich opcji wybieram wylewanie smutkow i zali, no chyba ze dla odmiany ktos napisze o szczesciu :) Mnie sie ostatnio przytrafilo, wiec innym tez z pewnoscia sie przytrafi :) Polamane poszarpane>>> Tobie tez sie ulozy i ja juz to wiem :)

Gość połamane poszarpane
dzieki bardzo:D niby mam jeszcze jakies ziarenko nadziei ale... czasem nie widze juz szans, ze cos bedzie... wątpic to takie ludzkie

Gość seweryn krajewski
dziewczyno jakas ty sentymentalna. nie ma w tobie za grosz meskiego pierwiastka. nudna jestes. :classic_cool: :P

Gość sklejone serducho
kazdy czasem watpi :) a pozniej przytrafia sie cos, co sprawia, ze wiara powraca :) Najlepiej zyc z nastawieniem, ze co ma byc to bedzie. Jak sie czegos bardzo pragnie, to wlasnie wtedy sie na to najdluzej czeka:) seweryn krajewski>>> a po co kobiecie meski pierwiastek??? ja mam go w sobie nieco i nic mi po nim, moze czasem mniej cierpie i mam wiecej kolegow niz kolezanek :)

Gość sklejone serducho
kazdy czasem watpi :) a pozniej przytrafia sie cos, co sprawia, ze wiara powraca :) Najlepiej zyc z nastawieniem, ze co ma byc to bedzie. Jak sie czegos bardzo pragnie, to wlasnie wtedy sie na to najdluzej czeka:) seweryn krajewski>>> a po co kobiecie meski pierwiastek??? ja mam go w sobie nieco i nic mi po nim, moze czasem mniej cierpie i mam wiecej kolegow niz kolezanek :)