Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tilcia

Zasuszony slubny bukiet nie moja na strychu

Polecane posty

Gość Tilcia

Na strychu znalazlam zasuszony slubny bukiet...w domu w ktorym obecnie mieszkam. Zupelny przypadek...postanowilam zamontowac dodatkowe swiatlo w suficie (nie sama oczywiscie) i mimo,ze w domu mieszkam od lat kilku nigdy na strych nie zagladalam tym bardziej,ze jest dosc niski a wejscie utrudnione. Na strychu znalazlam 3 pudla - jedno z zasuszonym bukietem slubnym, drugie z wiankiem z kwiatow z wstazkami cos ala welon, 3-ie to kartki z zyczeniami slubnymi. Na pewno nie nalezaly do poprzednich wlascicieli, ktorych imiona znam (poza tym sprzedajacy nie byli malzenstwem). Stanowily chyba wlasnosc pierwszych wlascicieli domu, ktorych nazwisk nie znam a ktorzy wyprowadzili sie stamtad jakies 15 lat temu. Jako,ze jestem ooba sentymentalna jakos nie bardzo umiem to wyrzucic. Adresu wlascicieli tych "pamiatek" nie jestem w stanie odnalezc, zwlaszcza ze znam tylko imiona, nazwiska juz nie...Co w takim razie powinnam zrobic z takim znaleziskiem ?

Gość wypierdolić...
Ja po ślubie też zasuszyłam sobie bukiet, ale sypał się straszliwie i tylko denerwował i bez żadnego żalu go w końcu wywaliłam. A chyba 3 lata się do tego przymierzałam.... :D:D:D

Gość chloee
a po ca masz wysyłac?? przeciez gdyby im na tych pamiatkach zalezalo to by je zabrali wyprowadzajc sie ??

Gość ja bym wywaliła

a znalazłaś na kartkach jakąś datę? Oceń jaką mają wartość, ja pewnie kilka bym zostawiła a resztę spaliła.