Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jackie*

czy ktos mial kiedys problem z samsungami i bateriami???

Polecane posty

Gość jackie*

chodzi o to ze rozladowala mi sie bateria tzn trzyma tylko jakies 8 godzin po calonocnym ladowaniu a bateria nie jest taka stara ma pol roku w naprawie powiedzieli ze wszystko ok wymienili mi nawet ladowarke wiec powinno byc ok ale dalej sie rozladowuje kupilam nowa baterie na allegro i ta tez sie rozladowuje wiecie moze co sie dzieje i co zrobic?

Gość jackie*
to jest samsung X640 tak poza tym

Gość cocakarola
Wiesz,..mam podobny albo i gorszy problem ze swoją baterią, ale w Sonny Ericsonie chociaż ma dopiero 1 rok. Moja po całonocnym ładowaniu trzyma do pierwszego sygnału :( jeśli nie jestem podłączona pod ładwoarkę to nie ma szans zebym z kims pogadała :( poza tym tel, sam pada a po chwili sam się włącza, bateria jest pełna a za chwile pusta. Myślę,ze stan baterii nie zalezy wylacznie od tel.Oczywiscie sa takie tel, ktore maja b. dobre baterie,ale czasami moze tez byc uszkodzona juz przy kupnie.Coz...:(

Gość jackie*
no ale ja sie obawiam ze to moze wina telefonu bo kupilam nowa baterie i ona tez nie trzyma ! :(

Gość cwqfeqwfd
nie wiem czego to wina ale w moim samsungu też bateria nie trzyma, niestety ponieważ nie jest to samsung nowy, mam go z drugiej ręki, to nie umiem się zorientować z czego wynika problem

Gość ja ja ja
Mialam kiedys Samsunga i od razu byly 2 baterie... paranoja!! Nie gadalam duzo, a trzymaly 1 dzisn, 1.5 dnia... masakra!! Powiedzialam, ze nigdy wiecej Samsunga!! Mialam Nokie orzne i byly OK, teraz mam SE i jestem bardzo zadowolona.

Gość jackie*
no te samsungi ogolnie nie maja dobrych baterii ale ta moja to juz masakra trzyma doslownie pare godzin bede musiala dac do naprawy a najgorsze jest to ze nie mam tel na zastepstwo :/

Gość frankfuterek
ja mam problem z bateriami ,bonie wiem jak dlugo je gotowac aby byly smaczne :)

Gość jackie*
bo to trzeba dlugo gotowac