Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darek

Z MIŁOŚCI

Polecane posty

Gość raviolii
ja mialam taka zasade :) kochalam sie poraz pierwszy w wieku 19 lat, od tamtej to nie tylko moj pierwszy i jedyny mezczyzna ale i maz :) i choc zrobilismy to przed slubem, ja bylam pewna, ze to wlasnie ten i tak zostalo ;) z czego bardzo sie ciesze, mysle ze coraz mniej dziewczyn ma jakiekolwiek zasady - przykre ale prawdziwe

Gość laski nie maja zasad
puszczaja sie 1 lepszym ktory sie nawinie przeciez to normalne samica jest po to zeby zaspakajac samca?

Gość ja tam zawsze bajeruje laski
i mowie im ze je kocham ( to dziala) wtedy ococza sciagaja ciuszki :) robi tak 95% facetow.

Gość ja tam zawsze bajeruje laski
chociaz to czasochłonne bo taka idotka musi uwierzyc ze to co mowie to prawda ( trzeba miec wycwiczone podejscie psychologiczne i zdolnosc manipulacji)

Gość do ja tam
zawsze bajeruje laski to widocznie gupie c**** posuwasz, nie ma sie czym chwalic :P

Kocham i jestem z tym kimś, a to oznacza, ze nie zdradzam, choćby mi się sam Johnny Depp do łóżka pchał. I wcale nie odczuwam tego, jako wyrzeczenia. Nie jestem już nastolatką, ale On jest moją pierwsza miłością. Wcześniej miałam bardzo \"męskie\" podejście do sprawy. Ceniłam sobie moją niezależność. Było wprawdzie kilku panów, ale od początku wiedzieli, ze się w nich nie zakocham ani się z nimi nie zwiążę. Zresztą patrzyliśmy na te rzeczy dość podobnie. Nie liczyłam an wielką romantyczną miłość, a przyszła i tak. Pozdrawiam.

nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale w \"normalnym\" swiecie (nie wirtualnym) sa ludzie ktory sie nei zdradzaja i sie kochaja, to przeciez normalne. A sadzac, goosia, po twoich wypowiedziach chyba za duzo czasu spedzasz na necie i na tym forum. Bo masz straszne spojrenie an swiat. nie wiem ale jak dla mnie to chyba sie nazywa uzaleznienie. Bo to co tutaj ludzie wypisuja to nie zawsze jest prawda. nie na codzien i nie wszyscy wrzucaja tylko na siebie. co na tym forum jest \"normalne\". ocknij sie dziewczyno i troche wiecej optymizmu ;)

na necie? nic o mnie nie wiesz i kuzwa kolejna idiotka ocenia..na necie jestem raz w tyg jak dobrze pojdzie i to jest uzaleznienie?? ogranij sie;/ a o zyciu wiem tyle co juz rpzezylam ....i wiem tez jak wyglada zycie innych i widze,ze tutaj sa rzeczy ktorze zdarzaja sie w zyciu rzeczywistym.

i widze ze analfabetyzm tez u ciebie wtoruje...naucz sie czytac dziewczyno z nickiem ponizajacym twe marne ego.

Podziwiam takie kobiety:Dszczeze:D Gratuluje ze ci sie taka trafila. Wiadomo kazdy ma swoje zasady,ale czy jestesmy im wierne.......??