Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeżo zaręczona

jakie dania na oficjlane zareczyny??

Polecane posty

Gość świeżo zaręczona

nie ukrywam ze moja przyszła tesciowa jest kobietą wymagającą... juz za niespełna 1,5 tygodnia oficjalne zareczyny ale nie mam pojecia co mamy przyszykowac z mamą... POMOCY!!

Gość wymagająca
jeśli wymagająca, to niech lepiej mama zrobi to w czym jest najlepsza. Lepsze pyszna danie, nawet bardziej pospolite niż wyszukane nie wiadomo co o wątpliwej jakości. I tak będziecie stresa miały, wiec niech mama robi to co umie najlepiej i nie zastanawia się czy "wyszukane nie wiadomo co" wogóle sie uda.. Do tego pyszny deser i pozytywne nastawienie. głowa do góry :classic_cool:

Gość platinet
Hej! Ja swoje oficjalne zaręczyny miałam tydzień przed świętami i też miałam ogromnego stresa ale głowa do góry- będzie dobrze. :) Z własnego doświadczenia wiem, że ważne jest pierwsze wrażenie- np. ciekawie złożone serwetki przy nakryciach dobrane kolorystycznie do zastawy dodają elegancji całemu stołowi. Dań wcale nie miałam wymyślnych, raczej sprawdzone i proste. Podałyśmy z mamą 3 dania gorące, na stole stały 2 sałatki, jaja faszerowane, 2 rodzaje śledzi, wędliny itp. Pozdrawiam :)

Gość ze wam się chce
w takie pierdoły bawić, zdrowia szkoda.....

My razem z narzeczonm robiliśmy obiad chociaż więcej on bo zrobił placek po węgiersku i był po prostu rewelacyjny wsystkim smakowało. poza tym były dwa inne dania gorące dwie sałatki śledzie...było dobrze:)u Ciebie też będzie:)nie martw się ja miałam lekkiego stresa ale było dobrze ....gorszy stres jeszcze przed nami...ślub:)

Gość dfcwV
A DLACZEGO to Ty masz miec wszystko na glowie ? niech szanowna tesciowa sie udzieli w przygotowaniach.. chyba ze to Ty sie oswiadczasz facetowi a nie odwrotnie :)

U mnie więkoszość rzeczy robiła mama, bo ja studiuję i mogłam przyjechać dopiero w przedzień wieczorem. U nas był rosól, specalność mojej mamy drobiowe kotlety z pieczarkami, a potem mnostwo ciast i salatka owocowa. Moi przyszli tesciowe sa skormnymi i prostymi ludzmi, bardzo im się podobało.

Gość dfcwV
ale jaja, przeciez to wystarczy piekny bukiet kwiatow dla Matki wybranki, przyprawionych lzami wzruszenia i juz po sprawie :)

Gość boże jakie
to strasznie pospolite, że wam się chce bawić w takie pierdoly .Zaraz powstanie topik - ślub w 2010...