Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazik z wawy

zobaczcie tylko na tą jedną fote i powiedzcie mi czy wy naprawde dążycie do tego

Polecane posty

Gość kazik z wawy

http://www.jessica-alba.pl/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=50 moja laska nonsto pokazuje mi ostatnio tąfotke tej calej idolki od siedmiu bolesci alby i mowi ze zrobi wszystko by wygladac jak ona w pupie.. ostatnio nonstop cwiczy i nic nie je.. postanowilem tu napisac ..baby dl;aczego takei gwiazdeczki powoduja ze wy tracicie smak zycia i radosc i nawet przestajecie z nami facetami jadac normalne kolacje??:(

Gość kazik z wawy
dodam ze moim idealem kobiety(mowie to po cichu by dziewczyna nie wiedziala:) jest monica bellucci z bardziej kobiecym cialkiem:) ale moja narzeczona ciagle przekonuje mnie ze najl;epszą laska swiata jest ta jej zakichana alba!!Boze jak te gwiazdki pseudo potrafią wpływac na psychike prostych ale też pieknych kobiet..

Gość kazik z wawy
ta alba na tej focie chyba gdzies zgubila tylek bo widze zasuszony raczej zamiast okragly i ksztaltny..ale mojej moniczce nic nie przemowi i tak jak mowie robi wszystko by stac sie taka jak alba.. a anemie juz ma przez to:(

Gość smiwech na sali
ODKĄD POJAWILY SIE W MEDIACH NOWE ZDJECIA ALBY Z POBYTUI NA WAKACJACH TO KAZDY ZGŁUPIAL I PODNIECA SIE NIMI NIEZDROWO.. A TO JEDNE CHCA WYPATRZEC U NIEJ CELULIT A TO INNE MOWIĄ ZE JEST ZAJEBISTA ja wiem jedno: ja jej nie zazdroszcze tego plaskiego tyleczka jak u nastolatki na kobiete nie wyglada tylko na dziewczynke i jeszcze piersi nie ma w dodatku:( kazik a ty lepiej powiedz monisi swej zeby brala przyklad z tej bellucci bo sie zaglodzi laska na smierc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dąze nie dąze
co cie to obchodzi zboczencu?

Gość masz racje chlopie
bellucci rzadzi - alba ssie ;)

Gość dąze nie dąze
hahhaa

Gość fajna jest alba
ma tyleczek wystajacy - moze bidora same w sobie za male ale pupka jest fajna. co do piersi tez sa okey - nikt nie lubi chyba wielkich cycorow - ona ma odpowiednie

Gość fanii
no fakt, takie emocje to dla zwyklych, prostych ludzi, ktorzy niewiele znacza i przerzuwajac powszedni chlebek marza i zyja...zyciem innych. Biedne nierozumne istoty...biedne i to twoje dziewcze. Moze naucz ja dystansu do spraw, w gruncie rzeczy, posledniej wagi...

wydaje mi się, że ów kazik z wawy to jakaś zakomleksiona kobieta w rozmiarze 40, która siedzi całymi dniami za kafe i wyzywa wszystkie szczupłe dziewczyny. a to jest marna prowokacja........ alba ma brzydką figurę, heheheheheheh

Jeśli byłaby zakompleksioną kobietą, to nie uważałaby Bellucci za ideał... A ja zgodzę się z Kazikiem. Bellucci jest przepiękna zarówno z twarzy jak i z figury... Ja dążę do takiego ideału, ale nigdy takiej figury nie osiągnę, bo mam inna budowę anatomiczną... A gdybym miała jej figurę to chyba chodziłabym nago po ulicach...

Gość kazik z wawy
niesamowite jaja! chcą ze mnie zrobic kobiete!!ej baby ,baby bellucci jest wg mnie kobieca a alba wyglada jak to moja siora mowi jak dziewczyna z sąsiedztwa..

Gość jamesmk2003
Widzialem ladna laske z mamusia i obudwie mialy takie dupy ze Alba moglaby je pocalowac w te dupy.

Gość jest dużo linków
jak dla mnie z kołka ciosana-jest z wąska w biodrach-też taka jestem i wolę mieć większą pupine , bo tu nie ma ani pupy ani wcięcia w talii. jem , jem i widze powoli efekty. Wg mnie tu nie ma mowy o kobiecych kształtach, bo można być chudziutką a to i owo mieć kobieco zaokrąglone-i u niej i u mnie tego niem niestety.

Gość katarinaaaaaa
no co ty pleciesz?

Gość dfdsfdsf
Alba jest ladna...nie lubie jej osobiscie jako osobe, uwazam iz jest pusta i sztuczna...aale co do urody to niestety sie nie przyczepie:) jest boska... pracuje nad tym aby wygladac jak ona... ale nie siedze nad jej zdjeciem 24 godziny na dobe czekajac az stane sie taka jak ona(podobno od ciaglego od patrzenia na czyjes zdjecia mozna sie doi tej osoby upodobnic, serio)....

Gość dfdsfdsf
ale uwielbiam moja figue. podoba mi si alby odcien karnacji i makijaz oraz fryzury... z reszty jestem zadowolona

Gość Dominikk
Kaziku i nie dziwie sie twojej lasce, Alba wygląda świetnie na tym zdjeciu. Kobiety brac przyklad!! Pomyslcie o przyszlosci bedziecie mialy 40 lat to tłuste bedziecie. A Alba bedzie dalej zgrabna i ładna:)

ja mam figurę jak Belucci i co z tego?mój narzeczony uważa że za gruba jestem i ciągle mi patrzy w usta co, kiedy i gdzie jem...a jak zjem za dużo u jego rodziców albo gdzieś w knajpie to mi potem wymówki robi i się dąsa, że znowu się najadłam...a ja lubię zjeść coś dobrego, tak samo jak lubię sex, ale to że tak ciągle gada, że za gruba, za wielki brzuch, zobacz jak inne wyglądają powoduje, ze nie mam ochoty się z nim kochac bo się wstydzę najnormalniej na świecie, że mnie nie akceptuje...jak mu mówię, że dobrze się ze sobą czuje to mi mówi, ok ale jak byś była chudsza czułabyś się lepiej...lubię swój rozmiar 42, staram się łądnie ubrać, jestem zabana a jemu mało...nigdy nie będę jak Alba, chociaż on tego pewnie by chciał, a ja z zazdrością patrzę na takie laski jak ona... i chociaż podobam się sobie to ciagle mam w głowie, że on chyba jednak woli chudsze... pozdrawiam

Juz wolę figurę Alby niż Bellucci która dla mnie jest grubą świnią, śmieszą mnie chlopcy podniecający sie jej fotami po photoshopie :P A swoją drogą ciekawe czemu nie pokazuja takich prywatnych fot Bellucci w bikini, pewnie nie chcą psuć co niektórym zabawy tzn złudzeń ;)

Gość a Ty jesteś pozbawiona
kultury. Może Ci się jej figura nie podobać, ale na pewno nie jest grubą i to świnią. I coś takiego pisze twór, który uważa się za kobietę. Tak, klasa i dobre wychowanie wychodzą zawsze pierwsze. I chodzi mi tylko o wypowiedź, o gustach nie dyskutuję.

Gość kazik w wawy
wg mnie alba to podlotejk chudy a bellucii to kobieta z klasą i kobieca przedewszystkim sorry ale bellucci wygrywa z albą mimo ze jest dwa razy starsza,..to o czymns swiadczy.. a ja widzialem jej nagie cialo nieraz w filmach i ma zajebiste ..wiec po co twe komntarze baby??

Gość obie sa ladne
ale tyle gustow ile ludzi

Gość de gustibus nonEst disputandum
EE lisia czapa rzuc swego faceta w cholere skoro uwaza zes gruba,znajdz se innego i olej go.do pipy z nim.a Ty se poszukaj takiego dla ktorego Twe cialo swiátyniá sie stanie. i slowo cialem sie stalo...amen

to czy ma klasę można stwierdzić patrząc na fotę? no to ciekawe jaką klasę miała w wieku Alby ;)

kazik z wawy ----> kobiety odczuwają chęć zmiany, udoskonalania własnego ciała, nie ma w tym nic złego. Nic się nie stanie, jeśli dziewczyna nie zje z Tobą kolacji, nie rób z tego tragedii. Figura Alby moim zdaniem jest doskonała, nie jest ani wychudzona, ani nie zaokrąglona- taka w sam raz. Jest tak jak napisałeś: dla Twojej dziewczyny ideałem kobiecego piękna jest Jessica Alba, a dla Ciebie- Monica Belluci. Coś co dla mężczyzn jest proste, kobietom wydaje się być bardziej złożone i tak jest z postrzeganiem urody innych kobiet: Ty lubisz popatrzeć na piękne kobiety, ale tylko popatrzeć, kobiety w potencjalnych rywalkach doszukują się wad, chcą sprostać ideałowi i stąd bezsensowne diety, ćwiczenia itp. lisia czapa ---> obawiam się, że na twojego faceta brak mi słów.

etam---> alba na tym zdjęciu wygląda okropnie!!!widziałam lepsze, naprawdę:) co do narzeczonego to faktycznie pod tym względem to brak słów na niego...znam takiego jednego dla którego moje ciało byłoby świątynią, ale nic z tego nigdy nie będzie, bo kocham mojego....ale jest mi przykro jak tak mówi. a teraz jak wyjechaliśmy i jego kolega stwierdził, że Boże ile wy dziewczyny jecie, a mój się nie odezwał to glupio mi było, ale się wybroniłam, bo to on je tyle co nic, a ja jem normalnie... Ech, faceci to naprawdę potrafią zdołować...

Gość moniczka _*
no ja tez lubie jessike no i tyłeczek to mam taki jak ona hehe