Gość gramolina Napisano Styczeń 29, 2018 Co do Magii Blondu rezerwacji możesz dokonać pisząc na maila: salon@magiablondu.pl albo prywatną wiadomość na fb: https://www.facebook.com/danutacyboronmagiablondu/, odpowiadają sprawnie i szybko :) Ewentualnie nr: 730 999 544 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgorzata M Napisano Luty 5, 2018 Witam wszystkie Panie. Przypadkowo trafiłam na Panią Natalie Kołodziejczyk z Atelier Magda Jakubowska które, mieści się na Mokotowie Magazynowa 9 lok.87. Zainteresowała mnie reklama na facebook. Pełen profesjonalizm, cięcie oraz kolor nie ziemskie, osoba otwarta uśmiechnięta. Widać że robi to z pasji i przede wszystkim szczera w tym co robi. Polecam. MM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elwiratomczyk Napisano Luty 7, 2018 Ja tak jak koleżanka wyżej polecam Magię blondu na Wilanowie. Do końca lutego mają promocję, że do każdej koloryzacji dorzucają odżywkę lub szampon Intercosmo, nawilżająco-odżywcze, bardzo dobre produkty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarajewska 0 Napisano Luty 14, 2018 Witam wszystkie Panie. Śmiało i z czystym sumieniem polecam moją fryzjerkę, fantastyczna i profesjonalna osoba. Kolor i strzyżenie fenomenalne (ciężko mnie zadowolić), Pani Natalia bardzo otwarta i pewna siebie kobieta. Można paplać o wszystkim i wyjść w świetnym nastroju nie tylko ze względu na fryzurę :) Oto namiary: https://www.facebook.com/fryzjerwarszawa/ Natalia Kołodziejczyk Atelier Magda Jakubowska Mokotów Magazynowa 9 Pozdrawiam Julia Rajewska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość melania89 Napisano Luty 15, 2018 Polecam Wam JC Atelier! Ja natrafiłam na ten salon bo mam kartę Biznes Benefit i zaciekawiła mnie zniżka -50%. Świetne miejsce, a swoją drogą ta karta to też super sprawa, można z nią duużo zaoszczędzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarajewska 0 Napisano Luty 18, 2018 Witam wszystkie Panie. Śmiało i z czystym sumieniem polecam moją fryzjerkę, fantastyczna i profesjonalna osoba. Kolor i strzyżenie fenomenalne (ciężko mnie zadowolić), Pani Natalia bardzo otwarta kobieta. Można paplać o wszystkim i wyjść w świetnym nastroju nie tylko ze względu na fryzurę :) Oto namiary: Natalia Kołodziejczyk Atelier Magda Jakubowska Mokotów Magazynowa 9 Pozdrawiam Julia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koralgola666 Napisano Luty 19, 2018 To ja z kolei polecę Magię Blondu na warszawskim wilanowie. Korzystam i jestem zadowolona z tego, co robią na mojej głowie ;) w dodatku do końca lutego mają promocję, do koloryzacji szampon lub odzywka gratis, warto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewk Napisano Luty 22, 2018 Tyle tu opinii... Przeszłam różne salony z różnymi efektami i w końcu znalazłam; Bardzo dobrze dobrany kolor, dobre farby u Patryka Zawadzkiego. Facet może trochę cichy, ale ważne że dobrze kolory łączy i efekt jest rewelka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2018 Ja lubię salon Corte Del Sole http://cortedelsole.pl/ na Ursynowie. Znają się na rzeczy, na cięciu, na farbowaniu jak nigdzie. Zawsze po wyjściu od nich mam idealny kolor i fryzurę. Do tego jest tam miła obsługa, fajny klimat. Dla mnie salon nr 1 zdecydowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yłąka Napisano Luty 28, 2018 Pani Danuta Cyboroń, magia blondu, zawsze jestem zachwycona :) Czasami też załapię się na jakies gratisy, jak ostatnio szampon czy odżywka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matrianna Napisano Marzec 7, 2018 Ja też byłam ostatnio w Magii Blondu, bo mam niedaleko i jestem zadowolona z efektu końcowego, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martynamus 0 Napisano Marzec 12, 2018 Dziewczyny, ja ostatnio z polecenia koleżanki wypróbowałam salon IN HARMONY na Ochocie. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, wreszcie natrafiłam na kompetentnych fryzjerów. Robiłam tam koloryzację 3D i wyszło naprawdę świetnie, efekt bardzo naturalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość verenica Napisano Marzec 12, 2018 Pani Danuta Cyboroń jak dla mnie najlepsza. Ma swój salon Magia Blondu na Wilanowie. Świetna specjalistka od koloryzacji i nie tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mumaaa Napisano Marzec 15, 2018 Ja też byłam w Magii Blondu kilka temu i uważam, że to bardzo dobry salon. Pani Danusia świetna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BuraBunia Napisano Marzec 16, 2018 Proponuję odwiedzenie strony topfryzura.com.pl Mnie w każdym razie Pani Magda jeszcze mnie nie zawiodła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2018 Nie wiem, ale wszyscy moi znajomi leja z maniewskiego i Hairlab oraz FM Group. Piramida śmierdzi. Hehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2018 Nie wiem, ale wszyscy moi znajomi leja z maniewskiego i Hairlab oraz FM Group. Piramida śmierdzi. Hehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2018 ja chodzę na Grochowską do Atelier Creative, fajne fryzjerki, profesjonalizm i w dodatku pracują na farbach revlona. Tylko nie kupionych po taniości w internecie a z hologramem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sykoria Napisano Marzec 25, 2018 Magia Blondu zdecydowanie, pani Danusia to czarodziejka :) No i ceny ma naprawdę dobre, jak za taką jakość usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patusiakk Napisano Marzec 26, 2018 sykoria, ja też byłam w Magii Blondu ostatnio, to moja pierwsza, ale na pewno nie ostatnia wizyta. Rzeczywiście ceny dobre, pani Danusia super i efekt co najważniejsze świetny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sykoria Napisano Marzec 26, 2018 Ja jetem wierną klientką, jeszcze z poprzedniego salonu. Nie wyobrażam sobie, że moimi włosami mógłby się zająć ktoś inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 Chodzę od trzech lat do Patryka Zawadzkiego i nie wyobrażam sobie zmienić fryzjera. Od tych trzech lat w końcu mam upragniony kolor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenamarzenka Napisano Kwiecień 5, 2018 Też robiłam w In Harmony w Warszawie, ombre - bardzo ładnie wyszło :) Polecam salon, profesjonalne fryzjerki, wiedzą jak trafnie doradzić i zadowolić klienta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ronnieka Napisano Kwiecień 12, 2018 Polecam Wam Salon Fryzur "Włosów Kępa", ja jestem bardzo zadowolona i często się u nich pojawiam. Dodatkowo są włączeni do programu Biznes benefit dzięki czemu można dostać bardzo fajne zniżki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Barrbarara Napisano Kwiecień 24, 2018 Pani Danuta Cyboroń, mam nadzieję, ze nie pokręciłam nazwiska. Świetna fryzjerka, ma swój salon na Wilanowie, nazywa się Magia Blondu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość petuniaaaa Napisano Kwiecień 24, 2018 Też byłam w Magii Blondu i Pani Danusia świetnie poradziła sobie z moimi niesfornymi włosami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2018 Dobry jest salon Corte Del Sole Ursynowie. Tu namiary http://cortedelsole.pl/ Kilka razy już u nich byłam i zawsze wychodzę zadowolona, a jestem dość wybredną klientką. Chodzę tam do pani Beaty Potocznej (to jej salon), jak chcecie mieć pewność, że będzie dobrze to najlepiej iść do niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość potworka88 Napisano Maj 9, 2018 Ja też polecam Magię Blondu. Pani Danusia jest doskonała jeśli chodzi o koloryzację, ale nie tylko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2018 Moim odkryciem jest Akademia Perfect Hair! Powiem szczerze - jak sama nazwa mówi, perfekcyjne włosy i to prawda. Zrobiłam delikatnie rozjaśnienie, ładne, naturalne pasemka wyszły ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylka wawa Napisano Maj 20, 2018 Magia Blondu popieram, mój naj naj w całej Warszawie :) https://www.facebook.com/danutacyboronmagiablondu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach