Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość włosomaniaczka

dobry fryzjer warszawa

Polecane posty

Gość Małgorzata M
Witam wszystkie Panie. Przypadkowo trafiłam na Panią Natalie Kołodziejczyk z Atelier Magda Jakubowska które, mieści się na Mokotowie Magazynowa 9 lok.87. Zainteresowała mnie reklama na facebook. Pełen profesjonalizm, cięcie oraz kolor nie ziemskie, osoba otwarta uśmiechnięta. Widać że robi to z pasji i przede wszystkim szczera w tym co robi. Polecam. MM

Gość elwiratomczyk
Ja tak jak koleżanka wyżej polecam Magię blondu na Wilanowie. Do końca lutego mają promocję, że do każdej koloryzacji dorzucają odżywkę lub szampon Intercosmo, nawilżająco-odżywcze, bardzo dobre produkty.

Witam wszystkie Panie. Śmiało i z czystym sumieniem polecam moją fryzjerkę, fantastyczna i profesjonalna osoba. Kolor i strzyżenie fenomenalne (ciężko mnie zadowolić), Pani Natalia bardzo otwarta i pewna siebie kobieta. Można paplać o wszystkim i wyjść w świetnym nastroju nie tylko ze względu na fryzurę :) Oto namiary: https://www.facebook.com/fryzjerwarszawa/ Natalia Kołodziejczyk Atelier Magda Jakubowska Mokotów Magazynowa 9 Pozdrawiam Julia Rajewska

Gość melania89
Polecam Wam JC Atelier! Ja natrafiłam na ten salon bo mam kartę Biznes Benefit i zaciekawiła mnie zniżka -50%. Świetne miejsce, a swoją drogą ta karta to też super sprawa, można z nią duużo zaoszczędzić.

Witam wszystkie Panie. Śmiało i z czystym sumieniem polecam moją fryzjerkę, fantastyczna i profesjonalna osoba. Kolor i strzyżenie fenomenalne (ciężko mnie zadowolić), Pani Natalia bardzo otwarta kobieta. Można paplać o wszystkim i wyjść w świetnym nastroju nie tylko ze względu na fryzurę :) Oto namiary: Natalia Kołodziejczyk Atelier Magda Jakubowska Mokotów Magazynowa 9 Pozdrawiam Julia

Gość Koralgola666
To ja z kolei polecę Magię Blondu na warszawskim wilanowie. Korzystam i jestem zadowolona z tego, co robią na mojej głowie ;) w dodatku do końca lutego mają promocję, do koloryzacji szampon lub odzywka gratis, warto ;)

Gość Ewk
Tyle tu opinii... Przeszłam różne salony z różnymi efektami i w końcu znalazłam; Bardzo dobrze dobrany kolor, dobre farby u Patryka Zawadzkiego. Facet może trochę cichy, ale ważne że dobrze kolory łączy i efekt jest rewelka.

Gość gość
Ja lubię salon Corte Del Sole http://cortedelsole.pl/ na Ursynowie. Znają się na rzeczy, na cięciu, na farbowaniu jak nigdzie. Zawsze po wyjściu od nich mam idealny kolor i fryzurę. Do tego jest tam miła obsługa, fajny klimat. Dla mnie salon nr 1 zdecydowanie.

Gość yłąka
Pani Danuta Cyboroń, magia blondu, zawsze jestem zachwycona :) Czasami też załapię się na jakies gratisy, jak ostatnio szampon czy odżywka :)

Gość matrianna
Ja też byłam ostatnio w Magii Blondu, bo mam niedaleko i jestem zadowolona z efektu końcowego, polecam.

Dziewczyny, ja ostatnio z polecenia koleżanki wypróbowałam salon IN HARMONY na Ochocie. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, wreszcie natrafiłam na kompetentnych fryzjerów. Robiłam tam koloryzację 3D i wyszło naprawdę świetnie, efekt bardzo naturalny

Gość verenica
Pani Danuta Cyboroń jak dla mnie najlepsza. Ma swój salon Magia Blondu na Wilanowie. Świetna specjalistka od koloryzacji i nie tylko.

Gość mumaaa
Ja też byłam w Magii Blondu kilka temu i uważam, że to bardzo dobry salon. Pani Danusia świetna.

Gość BuraBunia
Proponuję odwiedzenie strony topfryzura.com.pl Mnie w każdym razie Pani Magda jeszcze mnie nie zawiodła

Gość gość
Nie wiem, ale wszyscy moi znajomi leja z maniewskiego i Hairlab oraz FM Group. Piramida śmierdzi. Hehehehehe

Gość gość
Nie wiem, ale wszyscy moi znajomi leja z maniewskiego i Hairlab oraz FM Group. Piramida śmierdzi. Hehehehehe

Gość gość
ja chodzę na Grochowską do Atelier Creative, fajne fryzjerki, profesjonalizm i w dodatku pracują na farbach revlona. Tylko nie kupionych po taniości w internecie a z hologramem.

Gość sykoria
Magia Blondu zdecydowanie, pani Danusia to czarodziejka :) No i ceny ma naprawdę dobre, jak za taką jakość usług.

Gość patusiakk
sykoria, ja też byłam w Magii Blondu ostatnio, to moja pierwsza, ale na pewno nie ostatnia wizyta. Rzeczywiście ceny dobre, pani Danusia super i efekt co najważniejsze świetny.

Gość sykoria
Ja jetem wierną klientką, jeszcze z poprzedniego salonu. Nie wyobrażam sobie, że moimi włosami mógłby się zająć ktoś inny.

Gość gość
Chodzę od trzech lat do Patryka Zawadzkiego i nie wyobrażam sobie zmienić fryzjera. Od tych trzech lat w końcu mam upragniony kolor.

Gość marzenamarzenka
Też robiłam w In Harmony w Warszawie, ombre - bardzo ładnie wyszło :) Polecam salon, profesjonalne fryzjerki, wiedzą jak trafnie doradzić i zadowolić klienta ;)

Gość ronnieka
Polecam Wam Salon Fryzur "Włosów Kępa", ja jestem bardzo zadowolona i często się u nich pojawiam. Dodatkowo są włączeni do programu Biznes benefit dzięki czemu można dostać bardzo fajne zniżki.

Gość Barrbarara
Pani Danuta Cyboroń, mam nadzieję, ze nie pokręciłam nazwiska. Świetna fryzjerka, ma swój salon na Wilanowie, nazywa się Magia Blondu.

Gość petuniaaaa
Też byłam w Magii Blondu i Pani Danusia świetnie poradziła sobie z moimi niesfornymi włosami ;)

Gość gość
Dobry jest salon Corte Del Sole Ursynowie. Tu namiary http://cortedelsole.pl/ Kilka razy już u nich byłam i zawsze wychodzę zadowolona, a jestem dość wybredną klientką. Chodzę tam do pani Beaty Potocznej (to jej salon), jak chcecie mieć pewność, że będzie dobrze to najlepiej iść do niej.

Gość potworka88
Ja też polecam Magię Blondu. Pani Danusia jest doskonała jeśli chodzi o koloryzację, ale nie tylko :)

Gość gość
Moim odkryciem jest Akademia Perfect Hair! Powiem szczerze - jak sama nazwa mówi, perfekcyjne włosy i to prawda. Zrobiłam delikatnie rozjaśnienie, ładne, naturalne pasemka wyszły ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się