Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

29latek

Sex z dziewicą, jak to jest, moja narzeczona niestetu już nią nie była

Polecane posty

Gość niesamowite przeżycie
Nie chciałbym aby ominęło mnie to w życiu:D

Gość niesamowite przeżycie
Fakt że kobieta była dziewcica dobrze wpływa na trwałość związku:D więc współczuje:(

Gość nic przyjemnego
tylko cioty sie cieszą ze pozbyli jakieś dziewuszki cnoty

Gość jak bedziecie tak z kazda
a dlaczego facet , ktory pozbawil dziewictwa dziewczyne , zostawia ja i szuka nastepnej? no dlaczego to dla was takie wazne? a moze swiadomosc bycia jej pierwszym podbudowuje wasze ego? bo przeciez taka nie przyrowna cie do poprzedniego kochanka bo byles jej pierwszym , a tak jakbys byl drugim to masz chyba watpliwosci czy jestes lepszy od tego pierwszego

Wolałbym zeby straciła ze mnš , póxniej miała innych a nie najpierw innych na końcu mnie

Gość a co to jest dziewictwo
jakiś istotny symbol narodowy:D to etap, który trzeba przejść zwykła inicjacja tak jak przejście prawiczka w mężczyznę---ciekawe dla czego kobiety tak sie nie spuszczają przy prawiczkach tak jak wy przy dziewicach-PEWNIE DLA TEGO ZE SEX NIE JEST DLANICH ZDOBYCIEM RZECZY W PUDEŁKU NA WŁASNY UZYTEK ciniczne cioty

czyli chodzi o twoje ego , a nie o to jaka ona jest boli cie , ze miala kogos innego przed toba , typowy samiec faceci moga wszystko , a kobiety to juz nie bo to zaraz qwa i puszczalska ludzie my mamy 21 wiek a nie sredniowiecze

Gość i czym wy sie tak rajcujecie
tym ze dziewczynę może boleć, że trzeba być ostrożnym ,wrażliwym ,robić to powolutku tez mi sex raczej katorga:o

Gość powyzsza wypowiedz
bardzo mi sie podoba :)

Gość powyzsza wypowiedz
tzn ta z 13.40

tu chodzi o to , zeby taki cwaniaczek mial sie czym przed kolegami pochwalic bo lepiej dla niego rozdziewiczyc dziewczyne , bo taka to ciemna jest jeszcze i nie wie jak i co a taka co juz miala partnerow moze mu dac kosza bo cienki Bolek byl w lozku

a ty ile panienek zaliczyles przed nia? a jak ci to tak przeszkadza to szukaj zony dziewicy i psychike swoja wyleczysz ( moze)

Gość przynajmiej wiadomo
jak jest dziewicš że żaden czarnuch HIVEM jej nie zaraził...

taaak , jak nie dziewica to napewno z murzynem spala hahahahaha prostaki z was

wypraszam sobie ja straciłam dziewictwo z osoba dla mnie w tedy ważną - i nie czuje sie szmatą a puszczalska nie jestem

Gość przynajmiej wiadomo
takie czasy nic nie wiadomo co robiła a jak dziewica to nie trzeba się martwić...że nie doœć że używana to jeszcze zasyfiona

no to idz do podstawowki , wybierz sobie jakas panne i czekaj na nia , ale dobrze jej strzez bo moze sie zdarzyc , ze czeka na nia 10 takich jak ty

trzeba być pustakiem aby łazik z byle kim do wyra-wiec przykład tego murzyna jest nie na miejscu

Gość Ukraineczkę mozna sobie
sprowadzić tam wcišż wiele porzšdnych dziewczyn

no to lepiej juz z Tajwanu albo Tajlandii , bo to jeszcze podobno dobrze na interesy wrozy jak sie dziewice rozdziewiczy

boziuu dziękuję ci za to ze mój mąż nie jest kretynem i nie mierzy mnie długością swojego penisa każdy dojrzały facet wie ,że żeby w życiu kogoś poznać i być na stałe -to trzeba pierw przejść parę związków zanim znajdzie sie te odpowiednia osobę rzadko spotyka sie pary które straciły ze sobą dziewictwo i stały sie od razu małżeństwem

samce tak wielbią dziewice bo te biedaczki nie ocenią jeszcze ich umiejętności hehehe każdy samiec chcący dziewicy - ciańki w łóżku, boi się zdemaskowania :D:D:D

Gość ej debillllllleeeee
przestańcie gadać, że mało dziewic. Mnie się wydaję, że wśród obecnych gimnazjalistek jest ich mniej niż wśród studentek :O> Takie czasy. Mam 21 lat i jestem dziewicą, mimo związków. Nie jestem brzydka, ani nadto tępa :P, moje przyjaciólki też nimi są 🖐️. Tylko trzeba się dokładnie rozglądać i przestać szerzyć tą famę, że teraz dziewice to już tylko w przedszkolu :O

ale ona miała innych partnerów i ze mnš chce się ożenić (to nie w tym problem)