Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja33

PORAżENIE MóZGOWE- POTRZEBNA POMOC !!!!

Polecane posty

Witam! Ostatnio zapracowany jestem strasznie i troszkę moja frekwencja spadła niestety-zmieniłem pracę i trzeba się wykazać :-) pozdrawiam wszystkich :-)

Hej kochani. Ledwo zyje.:) Tak poważne to gonie cały tydzien. Alicja w domu jutro do dermatolaga i na rehabilitacje po południu. Buziaki przesyłamy:) Dobranoc.

Zakładaja nam nowe ogrzewanie:) Buzka- okropny bałagan mam:)

Witam Wszystki ciepło i słonecznie:) Ogrzewanie gotowe. Alicja juz dzisiaj w szkole. W środe do opery idziemy na królową śniegu:D Jutro rozbieramy piec i burzymy scianke:D Miłego Dnia🌼

witajcie kochane dziewczynki.... dzień za dniem ucieka jak szalony.... syn zdał sesję i spoko....do czerwca..hihi , córcia egzamin na prawko tez zdała...ale się cieszę..czytam Aju ze i u ciebie remonty...to tak jak u mnie...mam dosyc tego brudu..ale siła wyższa. Słonko świeci, ptaszki śpiewają...czyli chyba wiosna. Pa

Hej:) Piec rozebrany, ale scianka jutro:O Nie dało rady w jeden dzień. Dobranoc:)

dzien dobry Prace trwaja u nas non stop:) Zmeczona jestem, ale Alicja szczesliwa:D ma wiecej miejsca. W niedziele bedziemy juz w Warszawie. Dzisiaj była w operze- było pieknie:) Miłego popołudnia🌼

Witam:) Jutro wyjezdzamy do stolicy. Remont sie nie skonczył, ale najgorsze juz za nami. Teraz poradza sobie bezemnie:) Wiedza co trzeba zrobic. alicja tez sie cieszy , ze jedzie. Meczy ja bardzo ta sytuacja i brak czasu dla niej:O Rozumie jednak , ze remont taki duzy jest tylko po to by sie jej lepiej mieszkało i żyło:DJest kochana❤️ Dobranoc i zagladajcie tutaj czasem. Wracamy 28 marca:)

Witam:) Udało mi sie połaczyc z internetem w hotelu. Nie zaglada duzo osób. Heh w piatek juz wracamy do domu. Pozdrawiam wszystkich. Dodam , ze Alicja cwiczy dzielnie i nawet udało sie jej postac w kombinezonie przez kilka sekund:D Sama stała:) To było niesamowite uczucia dla mnie❤️ Tak ogólnie jest fajnie. Zakochało sie dziecko w Krakowskim Przedmiesciu:) Te kamienice i to miejsce maja swój urok. Dzisiaj Lany Poniedziałek:) Nie miałam okazji wam zyczen złozyc. Wiec Wszystkiego co najlepsze i duzo nadzieji, takiej jaka mam ja:)

Ogórek jak miło, ze wpadasz. Tutaj w hotelu sie leja:D Alicja oglada Puchatka na polsacie. I pada snieg:O niestety...

...Święta święta i po świętach...wszystko co miłe szybko się kończy... cieszę się z wami że Alusia tak dzielnie sobie radzi. Pozdrawiam....

To znowu my:) Czego sie nie robi dla Ali. Chce pograc wiec znowu łacze sie z netem. i wpadłam sie przywitac. Tesknimy juz za domkiem. jeszcze tylko trzy dni. Jutro idziemy do teatru Ochoty na przedstawienie:D Buziki dla Was🌼

Witam:) Dojechałysmy szczesliwie. Były łzy i pozegnanie z dyplomem. heh bedzie co wspominac i zdjecia beda jak na kompa wrzuce. Padam z nóg a jutro do szkoły i egzamin z polskiego:O Lubie ten przedmiot. Uciekam spac zeby mój umysł choc troche odpoczał. Pozdrawiam🌼

Witam:) wlasnie wróciłam ze szpitala z synowa. Fałszywy alarm.:) Wiemy tylko ,ze bedzie ciecie miała- nie urodzi siłami natury. Ma za wąska miednice:O Alicja sie cieszy bardzo. Z dzieckiem wszystko ok:D Pozdrawiamy🌼

Hejka:) a jednak nie był fałszywy alarm:) O pierwszej w nocy wiozłam Synowa na porodówke. Jestem BABCIA:D Mam wnuka hurra.!!!!!! Alicja sie obudziła w nocy i czekała az ze szpitala wróce:) dopiero potem zasneła.:)

Babciu nasza ukochana, nie bądź nigdy zatroskana, niechaj wdzięcznych wnucząt koło, zawsze widzi Cię wesołą! Niechaj w zdrowiu długie lata dni Twe płyną w pomyślności, niech Twe chwile radość splata pośród wnucząt swych miłości! ...... hihi i całuski dla cioci Alutki...

Witam w kolejny piekny poranek:) Do nas sie teraz wszystko smieje:D Alicja jak wróciła ze szkoły wczoraj,to rzuciła sie w objecia brata i płakała ze szczescia❤️. Tak bardzo sie cieszy. Jedziemy dzisiaj po pietnastej do szpitala, to zobaczy bratanka:) Miłego Dnia🌼