Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BounceYa

WYSOKIE KOBIETKI - dlaczego macie kompleksy?

Polecane posty

Gość BounceYa ja jakoś
w twoją laskę nie wierzę, znalazła ten topik na kafe i nawet się nie odezwała hahahaha a niby też jest wysoka i wie , że ty tu piszesz. Nie rozśmieszaj mnie. Po prostu lubisz wysokie i myślisz że sobie tu jakąś laskę poderwiesz. A niektóre idiotki jeszcze debatują z tobą na temat swojej bielizny--- DNO :o

Ależ nikt Ci nie każe, ani nawet nie prosi Cię żebyś komukolwiek w cokolwiek wierzył(a) kimkolwiek jesteś :P Z Bogiem :P

Witam wszystkich i proponuję, aby wszelkie tego typu zaczepki radośnie olewać ;)

Gość poooodddnosssze

No to ja dorzucę coś od siebie:) mam 175(bez obcasów) i wcale nie uważam się za wysoką (statystycznie do wysokich się zaliczam), po drugie nie mam z tym najmniejszego problemu, a po trzecie.....:)facetów kręcą wyższe kobietki:D (to tak z autopsji) żyć nie umierać:D

Hehe :) A masz kogoś? Bo jeśli nie to wyłamiesz się z dotychczas ustalonego tu modelu :P

Gość JA TEZ NIE MAM KOMPLEKSOW
:D...za to mam sporo cm. 178 :) wzrostu...i jakos dobrze mi z tym.

Gość Kachnad
Witam, tez dorzucę przysłowiowe 3 grosze. Mam 181 cm wzrostu --> "wielkoludek" :). Jakoś wytrzymuję. Spodnie zaczęłam kupować w Divers'ie, bo tylko tam o nas pomyśleli, chłopaka mam niższego, jestem strasznie niezgrabna (zawsze się w jakiś kant uderzę, w dziurę wejdę), chodzę na obcasach, ale moich centymetrów nie oddałabym za nic w świecie :). Pozdrawiam

Ależ proszę bardzo ;) Otóż okazało się, że wbrew powszechnemu wśród obecnych tu Pań przeświadczeniu wszystkie wypowiadające się tu wysokie dziewczyny mają facetów ;) Poza tym wyszło na jaw, że również wbrew ogólnym przekonaniom wszystkie mają duże biusty :P ;) Powaga tych \"badań\" jest jednak... no sama chyba widzisz jaka :)

Gość rowniez wysoka
a jakie to sa wg was duze co?

Gość Kachnad
A ja o biuście nie pisałam :)... Mam średni (75B), ale jak chyba wiecie, że przy naszym wzroście wydaje się on mniejszy... Mój na szczęście nie narzeka... Pozdrawiam wszystkie wysokie :)

BounceYa------------->:D w sumie, to ja sama łod niedawna:) a i biuścik też mam niemały:D więc chyba jednak wszystko się zgadadza:D