Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielszczanka123

DOBRY ginekolog- BIELSKO-BIAŁA!

Polecane posty

Gość 12a12a12
Czy mogłaby któraś podać numer gdzie można zapisać się na wizytę u dr Waluś na NFZ?

Gość na komorowickiej
jeśli to pierwsza wizyta to niestety trzeba się osobiście pofatygować- takie tam panują zasady i wtedy zapisują na termin (wiadomo trzeba czekac) nie pamiętam numeru ale w necie pewnie będzie to dośc znana przychodnia w B-B

Gość a12a12a12
tak pierwsza, a czy wystraczy tylko karta NFZ? czy tak jak w beskidzkim centrum medycznym, zaswiadczenie o ubezpieczeniu itp?

Gość Madzia1979
Chciałabym tylko prosić o informację, czy Pani dr Wojnowska - uczestniczy w porodzie? Czy w momencie jak się zacznie - czy można liczyć na to, że przyjedzie do szpitala. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość D30
a ja szukam dobrego ginekologa który przy przepisywaniu tabletek antykoncepcyjnych nie przepisze pierwszych lepszych, tylko zleci jakieś badania, przyłoży się do tego a nie tylko od razu da mi receptę i do widzenia.

Gość jakie ceny u dr waluś
jakie ceny u dr waluś?

Gość forumowiczka z kafe
podbijam pytanie D30

czesc dziewczyny. mam 18 lat prawdopodobnie jestem w ciazy , poszukuje jakiegos milego ale i profesjonalnego lekarza w bielsku. i takiego ktory przyjmuje prywatnie a nie na nfz. mozecie mi kogos polecic?

Gość taka jednnaa
Mam pytanie czy jak robicie wymaz z pochwy na wizycie, to później idziecie 2 raz na wizyte, czy już tylko wchodzicie między pacjentkami i doktorka przepisuje Wam lekarstwa.. Chodzi mi o wizyty prywatne a dokładniej o panią dr Wojnowską

Do dooorka11 Polecam Niemcewicza. Niestety nie wiem czy można go nazwać miłym lekarzem ale bardzo kompetentnym i ma świetny sprzęt do USG, które w ciąży wykonuje przy każdej wizycie. Ja jestem właśnie na finiszu drugiej ciąży prowadzonej przez niego i nie zamieniłabym go na innego. Wizyta kosztuje 60zł. Za USG nie pobiera dodatkowych opłat.

wlasnie czytalam o nim ze jest dobrym specjalista ... wizyta nawet nie droga, wybiore sie do niego w przyszlym tygodniu w czwartek . mysle ze juz powinien potwierdzic ciaze po pierwszej wizycie.

Gość dyzioolka
Witam A czy któraś z Was robiła w Bielsku usg genetyczne pomiędzy 11 a 14 tygodniem ? Możecie polecić jakiegoś lekarza lub przychodnię ?

Gość dorra81
Cześć dziewczyny! Pierwszy raz jestem w ciąży i czuje się trochę zagubiona, szukam dobrego i niedrogiego ginekologa z bielska. Czy możecie kogoś polecić?? Z góry dziękuję :-)

Gość ksu
Mam pytanie dotyczące doktora Niemcewicza, o którym słyszałam wiele pozytywnych opinii. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z tym lekarzem, jeśli chodzi o wybór tabletek antykoncepcyjnych? Zależy mi przede wszystkim na informacji, czy za każdą wizytę w celu uzyskania nowej recepty trzeba płacić, a jeśli tak, to ile. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomocną odpowiedź. :)

planuję dziecko i szukam ginekologa, dobrego i uprzejmego fachowca. nie chcę rodzić naturalnie. jeden poród mam już za sobą. sam poród był od, ale bardzo ciężko zniosłam połóg. rozważam poród w esculapie, lub w szpitalu na Wyspiańskiego (tylko te dwa miejsca wchodzą w grę). chciałabym aby ginekolog, który poprowadzi moją ciążę był obecny także przy porodzie. możecie mi polecić kogoś, kto pracuje w którejś z tych placówek i dodatkowo prowadzi własną praktykę (lub pracuje w przychodni)?

Gość xsarunia
agrest84 Bardzo dobrym ginekologiem , który przyjmuje prywatnie i pracuje na Wyspiańskiego jest dr Lasatowicz. Nie jest drogi za wizytę z usg bierze 70 zł. Przyjmuje na os. karpackim- prywatnie w środy i piątki. Od początku prowadzi moja ciąże, a jak trafiłam do szpitala ( na wyspiańskiego) to w 100% wypełnił obowiązki lekarza prowadzącego. Polecam.

słyszałam, że Lasatowicz jest super. dlatego ma tyle pacjentek, że trzeba się zapisywać 3 miesiące do przodu. a jak to jest, kiedy prowadzi ciążę? wizyty są co miesiąc, czy nie ma szans? chciałam też spytać czy wiecie jak ma się sprawa ze znieczuleniem zewnątrz-oponowym do porodu na Wyspiańskiego (trzeba za to dodatkowo płacić) i porodem rodzinnym (nie wyobrażam sobie innej możliwości). myślałam też nad cc na życzenie w esculapie, ponieważ, jak już wcześniej pisałam, bardzo źle zniosłam połóg i boję się przechodzić przez ten koszmar drugi raz.

Gość xsarunia
Ja chodzę do drLasatowicza prywatnie i wizyty mam co miesiąc, ale nie wiem jak jest na kasę chorych. Co do porodu ze znieczuleniem to na wyspiańskiego, ani w wojewódzkim nie ma szans -0 bo nie ma anestezjologa na etacie. Jedynie w esculapie jest to możliwe na życzenie.

ja tego nie rozumiem. w XXI wieku, żeby takie rzeczy jak znieczulenie nie były ogólnodostępne!!! to chyba tylko w polsce jest możliwe. hańba.

Gość ania anitka
Witam, Wie któraś z Was ile kosztuje wizyta u dr Wojnowskiej? Ktoś powyżej napisał, że jest drogo. Czyli?

ksu co do tabletek to mnie dobrał bardzo dobrze. A za wypisanie recepty w cenniku ma napisane 20zł, ale ja nigdy nic nie płaciłam. Zresztą on od stałych pacjentek często bierze mniej za wizytę.

Wizyta u dr Wojnowskiej z USG kosztowała 120 zł ale do listopada pani doktor nie przyjmuje:(

Gość dyzioolka
Do dr Maczyńskiej wystarczy zadzwonić parę dni wcześniej i zawsze znajdzie jakiś termin. Osobiście polecam .

Gość mikilo
A czy ktoś zna dr Sieradzką chodziła któraś z was?

Gość mikilo
jest w B-B jakiś dobry lekarz od niepłodności??

mikilo jeżeli masz problem z zajściem w ciążę to polecam Niemcewicza. Jest dociekliwy i mnie pomógł. A jeżeli sam nie może pomóc to nie ciągnie leczenia w nieskończoność, tylko kieruje do kogoś kto może pomóc. Mnie po wyczerpaniu wszystkich możliwości skierował do kliniki leczenia niepłodności. Na szczęście nie była potrzebna po wstępnych wizytach okazało się, że jestem w ciąży. Działania Niemcewicza dały skutek. A jeżeli masz stwierdzoną niepłodność to polecam Provitę w Katowicach. Nie wiem czy w Bielsku jest ktoś godny polecenia. Jak ja się orientowałam to nie było, ale to było cztery lata temu. Życzę powodzenia ;)

Gość ellemelek
Witam,ja z pytaniem czy może orientujecie się jak można zapisać się na wizytę prywatną do dr Niemcewicza. Od kilku dni próbuję się dodzwonić i nic z tego nie wynika. Może numer zmieniony?? Jeśli ktoś by miał jakiś bezpośredni namiar była bym wdzięczna.Pozdrawiam

ellemelek dr Niemcewicz do końca miesiąca jest na urlopie. A na wizytę nie trzeba się zapisywać tylko przyjść w godzinach przyjęć (tzn. pn, śr, cz 16-18). Często dr jest już o 15 i wtedy jest najmniej pacjentek.

Gość ellemelek
Dziękuję za informacje :) Pozdrawiam