Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo sama juz nie wiem

prosze wejdzcie i poradzcie

Polecane posty

Wiem ze moze Wam sie to wyda blaha sprawa ale mam taki mini problem mianowicie jestem z facetem od 4 lat i planujemy slub (ale tylko cywilny) bo on jest ateista a ja tez zbytnio pobozna nie jestem. Slub koscielny odpada wiec typowe weselisko tez.. zastanawialismy sie nad jakims romantycznym wypadem za granice tylko ze swiadkami i tam wziasc slub i mam takie zapytanie jak potem powiedziec to rodzinie??babciom wujkom ciotkom wiem ze w sumie niech sie wala ale to jednak moja rodzina a oni bardzo katoliccy i nie wyobrazaja sobie slubu bez koscielnego i bez weseliska:/ moze tez jakas impreze zrpobic zeby sie wkrecil moj przyszly maz do mojej rodziny i nawzajem??czy nie wypada robic imprezki jak sie nie robi koscielnbego??nie znam sie na tym wogole..prosze o wszelkie sugestie

tylko sam obiad?? czy imprezka zakrapiana:)??

Gość dddddddddddddd
ej a kto powiedział,ze wesela nie mozna zrobic po slubie koscielnym przeciez to glupota a u nas sie tak przyjelo bo kraj katolicki a slub cywilny to juz grzech i wstyd......ludzie jesli masz ochote to rob weselicho nawet trzydniowe a jak nie to obiadek dla rodzinki przeciez cie kochaja i zrozumieja ale wydaje mi sie ze ciezko im bedzie jesli nie beda z toba w tym dniu bo w koncu to slub najwarzniejszy dzien w zyciu

Gość dddddddddddddd
a ja zrobilabym wesele i to takie zeby wrednym plotkarom opadly szczeny!