Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytałam pierwszy raz

młoda samotna mama czy ma szanse na nową miłość???

Polecane posty

cześć Wam :) jesli macie ochote popisać i moze doradzic cos, zapraszam :) ja jestem samotną mama juz 10 miesiecy, mam coreczke Marysie ktora ma rok i 7 miesiecy a ja 22 lata i zastanawiam sie czy moje zycie sie jeszcze ulozy?? czy znajde kogos odpowiedniego i odpowiedzialnego...

Gość krakuska malgosia
kochana a czemu mialoby sie nie ulozyc? wszystko jest kwestia czasu i cierpliwosci:-)

Gość ssssssssssss
pewnie ze sie ulozy..coby sie mialo nie ulozyc:)

nie wiem... czasami przychodzą takie chwile gdy staje sie potworna pesymistką... fakt faktem mialam meza... ale nam nie wyszło,teraz jestem sama.. no i ciagle mam ta nadzieje, ale nie kazdy facet jest na tyle odwazny by sprostac takiemu zadaniu czy nawet podjac sie go... wychowywac obce dziecko !!

Gość uzurpator_na_maxa
Bede szczery. Jesli jestes naprawde ladna to oczywiscie masz szanse. Rzadko ktory facet decyduje sie na zwiazek z kobieta z dzieckiem. Te ladniejsze maja jednak wieksze szanse.

Gość ssssssssssss
kochana..ja przezylam taka sytuacje...i jest ok.. ulozylo sie:)..wiec glowa do gory..nic na sile... :)

każdy ma swoj indywidualny gust.. dla jednych jestem ladna a dla niektorych nie. napisze tak, z tego co mi wiem bo uslyszalam osobiscie ładna jestem, ale... "pare kilo mniej i bede zajebista dupcia" :)

Gość krakuska malgosia
a jezeli on bylby samotnym z dzieckiem to przeszkadzaloby Ci to? dziecko nie jest problemem moim zdaniem a wrecz przeciwnie

Gość ssssssssssss
zgadzam sie z krakuską...ja mam coreczke.. i napisze nieskromnie ale dosc sporo adoratorow ktorym Ona nie przeszkadza...i wrecz przeciwnie:)..w sumie to nie wiem czy wieksze "branie : mam ja czy moja coreczka;)

do ssssssssssss długo byłas sama?? ja jestem osoba troche niecierpliwa i wszystko lubie wiedizec dokladnie, chcialabym zaplanowac swoje zycie.. ale przekonalam sie ze tak sie nie da... jedyne o czym marze to, to by miec wlasny dom... czy mieszkanie no faceta... ktory naprawde pokocha i zaakceptuje mnie i moją corke

Gość ssssssssssss
czy dlugo bylam sama.. hm wystarczająco..ale podonbie jak Ty jestem osoba niecierpliwa..tylko ze w tym przypadku ma to zly skutek bo mozna sie wladowac w cos na sile calkiem niepotrzebnie..musisz rozwaznie podejsc do tego.. powoli.. na wszystko przyjdzie czas...jestes mlodziutka...zycie przed Toba..a i milosc Cie znajdzie:)

pewnie ze mi to nie przeszkadza, tym bardziej ze ja teraz jestem w takiej sytuacji... a nawet ja osobiscie zaczelam zwracac wieksza uwage na takich facetow... i rezultaty calkiem niezle :)

przeraza mnie czasami perspektywa bycia "samej"... ciezko jest w zyciu... teraz siedze w domu i wychowuje moja coreczke, juz niedlugo mysle ze pojde do pracy, w tym roku pisze prace licencjacką... no i licze na poznanie "kogoś ciekawego" i ulozenie sobie zycia... ja nie umie byc sama !!

Gość uzurpator_na_maxa
ssssssssss widocznie jestes bardzo atrakcyjna i przebojowa, to na facetow dziala. Poza tym kwestia tego czy ci adoratorzy to faceci chetni na powazny zwiazek, czy moze tylko przygode, albo sponsorzy ;)

Gość wiktoriusz
No ja bym nie związał sie z kobietą z dzieckiem choćby nawet była miss świata. Już nawet nie chodzi o to, że to obowiązki poważniejsze, ale sam fakt że musisz wychowywać nie swoje własne dziecko. Ja bym tak nie umiał, no ale wiem że są faceci którzy na coś takiego pójdą. Co innego sponsorzy, takiemu to pewnie dziecko by nie przeszkadzało, no ale Tobie pewnie nie o to chodzi.

Gość ssssssssssss
haha no bez przesady.. atrakcyjna pojecie wzgledne..przebojowa..hm owszem..ale jestem duzą i sapającą twardo po ziemi dziewczynka.i widze komu o co w zyciu chodzi.. spokojnie ze mna nie tak latwo..a sponsora nie potrzebuje:)

Gość ssssssssssss
generalnie to juz nikogo nie potrzebuje bo juz mam...ale rzeczywiscie rozne typki chodza po ziemi:)

Gość dżony_paroowa
a jak wygląda sapanie po ziemi?

uwazam ze nie mozna tak na to patrzec!! my tez kiedys bylismy dziecmi!! czasami mysle ze kobieta z dzieckiem to jakas choroba... jakby była "trędowata"... kazdemu moglo przytrafic sie cos takiego... troche zrozumienia. A wydaje mi sie ze coraz wiecej takich kobiet bedzie...

Gość ssssssssssss
oj tam lapiesz za slowka..ma byc stąpanie:)

a jeśli by ktoś był ciekawy jak wygladam to mam swoje strony załozone...

Gość ssssssssssss
haha ojej ale jestes zdesperowana:) tak to Ty nałapiesz roznych dziwnych typków:)

wiesz własnie ostatnio poznalam jednego faceta... wydaje sie byc calkiem ciekawą osobą i powaznie myslacą o zyciu.. po rozwodzie, ma dziecko... duzo "rozmawiamy" ze sobą na gg... poznajemy

Gość ssssssssssss
no to moze cos wyjdzie:)

Gość Autorko topiku
Jestes wolna i masz dziecko, czego Ci wiecej potrzeba? Ciesz sie swoim szczesciem i nie szukaj niepotrzebnych problemow.

Gość ssssssssssss
autorko____ madrze gadasz:)

madrze... chwilowo, brakuje bliskosci kochajacej osoby... sama moze jakos uloze sobie zycie, pojde do pracy wynajme mieszkanie (bo teraz mieszkam z rodzicami)... ale zycie samemu jest smutne... wieczory samotnie spedzone...

Gość na pewno
masz szansę, ale jest duzo trudniej. Masz dziecko, a więc jesteś w pewien sposób ograniczona. Trudniej kogoś poznać, trudniej się umawiać, bo co w tym czasie zrobisz z dzieckiem. Nie każdy facet chce wychowywac obce dziecko, bo to rodzi mnóstwo problemów. Poza tym starsze dziecko często widzi w facecie rywala i jest zazdrosne. Musisz byc świadoma tych wszystkich problemów i nie traktować swego życia jako oczekiwanie na kolejną miłość.

Gość Autorko topiku
SSSSSSSSSSSSSSSSS milo mi ;), nie zebym odradzala zwiazek, jednak sadzac po moich obserwacjach kobietek, jak znajda faceta, to juz swiata poza nim nie widza, jednak z drugiej strony to 'reszta swiata' jest czesto na pierwszym miejscu a kobitka na szarym koncu. I potem jest placz i zgrzytanie zabkami ;)

na pewno dobrze wiem o tym... i dlatego jest mi ciezko! ale mam z tym dobrze ze moi rodzice są przy mnie i mi pomagają, wiec mam ta mozliwosc wyjscia czasami, a poza tym to studiuje zaocznie w Warszawie wiec na weekendy wyjezdzam sama i wtedy mam mozliwosc umowienia sie z kims... ale z kim ??