Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1269

gdzie na romantyczny wyjazd z mezem

Polecane posty

Wiem, ja tylko ostrzegłem przed oscypkowymi falsyfikatami:) A co do pisowni i pewnych słowno-fonetycznych zwyczajów to nadmieniam, że istnieje coś takiego jak \"Licencia Poetica\" Poezja międzywojnia polskiego poruszała to zagadnienie, no ale ja sie nie znam bo jestem analfabetą przecież.

Taa, kulki są ok! Kurde, ja tu gadu-gadu o jedzonku a od dzisiaj zaczynam dietkę, bo za 29 dni wraca M. i wypadałoby te 5 kg pożegnać, tak dla lepszego zamopoczucia :)

Mistrzu... Wydaje mi się że to co powiedziała Ewa 33 to była riposta właśnie, a ty sie już w tym momencie zaczynasz czepiać! A kto jak kto ale Ty chyba wiesz coś o \"ripostowaniu\" przynajmniej się z tym obnosisz.. ;)

ok, kończę temat ciętej czy cientej, bo na poezji sie nie znam i chyba nie chcę poznawać, chyba, ze odd strony czytacza od czasu do czasu, to owszem. To jednak nie jest temat naszego topiku, więc nie rozwijam. ---> pogoda, ja też miałam zamiar zająć sie kilogramami, ale poszłam do koleżanki, zważyłam sie na jej superwadze i okazało sie, że moja przekłamywała na prawie 3 kg :) :) :) Czyli, na razie nie musze się zastanawiać nad (nie)jedzeniem, bardziej martwi mnie moja forma fiz. , jako, ze góry zimą wymagają niezłej krzepy, kiedy śnieg po pachy (chociaż obecnej zimy to juz chyba nam nie grozi), ale jakby jednak... Mam miesiąc, to jeszcze cos niecoś da się podreperować :)

Gość dlaczego juz
nikt tu nie pisze!

Gość zenek_D
Latem proponuję pobyt w Leśnej. Mieszkam w okolicy. Jak się zrobi cieplej to przesiadujemy z dzieciakami w restauracji Zielony Piec. Świetnie mają zorganizowane patio. Obiad jest przygotowywany od absolutnych podstaw, z umiarkowanym czasem oczekiwania. Pstrąg obowiązkowo. Potrawy wyglądają przepięknie, a smakują jeszcze lepiej.

Gość honorata212
Na romantyczny weekend mogę polecić Malbork. Jeździmy z narzeczonym dość często do Malborka, spacerujemy po okolicach zamku, wieczorem widok jest bajeczny, przejdźcie na drugą stronę mostu i zobaczcie jak ładnie odbijają się światła w rzece :) Na jedzonko polecam iść do Karczmy Zamczysko, widać tą restauracje na wzgórzu w okolicy zamku. Podają tam genialną pierś z szynką i serem :)

Gość gość
z mężem w tym roku wybraliśmy się do Pobierowa zarezerwowaliśmy dość tani nocleg - Pokoje Aga Piastowska i tam właśnie nocowaliśmy było przyjemnie. polecam!!