Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaJedna26

Pomocy!!Ludzie z Krakowa!Czy ktos moze mi pomoc?

Polecane posty

Czy ktos moze mi podpowiedziec o jaka miejscowosc kolo Krakowa moze chodzic??Szef w pracy kazal mi wyszukac,bo chce jakas dzialke kupic i tylko dal dane ,ze to jest 12 km od centrum Krakowa i znajduje sie tam jakis nowy,nowoczesny osrodek mlodziezowy.A ta dzialka ma kolo 17ha , moze ktos jest z tamtych okolic kto moze mi pomoc?? szukam w necie, ale bez nazwy niewiele moge zdzialac.Nie wiem czy to jeszcze Krakow czy moze okolice.I jezeli by sie ktos znalazl,kto o tym cos wie,to czy ta dzielnica,miejscowosc jest atrakcyjnym miejscem??tzn czy warto w to inwestowac,czy dobrze polozona itd... dzieki z gory!

Gość tlumaczka na gorąco
ale czy szef powiedział Ci chociaz o jaki rodzaj ośrodka chodzi ?

Gość i tak powiem powiem
aj em de czolzen lan-- skad jestes?? bo ja z okolic ktore wymienilas:P

Gość i tak powiem powiem
takajedna26--ja Ci raczej nie pomoge...nie zabardzo sie orientuje gdzi moze byc nowy osrodek mlodziezowy:)

Gość zofijkaaaaaaa
znalazlam taki tylko osrodek: Basen Centrum Sportu i Rekreacji Estacada-- na ulicy szuwarowej 1--moze w tamtych okolicach poszukaj.

Dzeiki wielkie za odpowiedzi,mam nadzieje,ze cos mi pomoze. Mieszkam w Niemczech,wiecf szef tylko podal nazwe po niemiecku tego osrodka \"Jugendzentrum\", czyli to musi jakis osrodek mlodziezowy byc. Moze ktos teraz na to wpadnie??:)

Gość ona w sieci
Może to Zielonki-zarz przy Krakowie-mają ośrodek sportowy...i jest to atrakcyjna okolica:)