Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dududita

czy lubicie grubsze kobiety?

Polecane posty

Go艣膰 zdrowa g膮ska
a ja mysle ze kobiety grubsze sa bardzo mile i mozna z nimi o wszystkim porozmawiac.mam taka kolezanke w pracy Jadzie ona wazy 90 kg tylko ze niska jest i dlatego wydaje sie grubsza niz jest ale mowie wam zlota kobieta,taka zyczliwa i ile ma odoratorow i kolezanek pozdrawiam puszyste:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 uppppppppppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gruba stopa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielbiciel cial
lubie grubsze babki, szczegolnie lubie duze okragle tylki. mialem kiedys taka jedna w lozku i musze wam powiedziec ze jest milo jak sie ja bierze "od tylu". odbijajac sie o jej tylek tak fajnie jest po prostu. nie umiem tego opisac ale taki "falujacy" tylek jest bardzo sexi. zreszta nie tylko tylek jest sexi, bo cala reszta tez. cialo takiej kobiety jest takie miekkie. wspaniale. polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie zryj tyle
ale mily ten topik :) ps. prosze nie sugerowac sie nickiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jak wygladasz
ta babeczka calkiem fajna :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ani anorektyczka ani grubas
jedno mnie uderza jak czytam te posty w wypowiedziach pa艅 puszystych niesutannie przewija si臋 w膮tek licznych przyg贸d seksulanych ze stadami m臋偶czyzn mam 3 teorie: 1. albo panie fantazjuj膮 2. albo co gorsza nie fantazjuj膮 - tylko 偶e wtedy narzuca mi si臋 my艣l 偶e seks z licznymi partnerami to spos贸b na dowarto艣ciowanie si臋, bo ma si臋 niskie poczucie swojej warto艣ci. dziwicie sie czemu faceci s膮 tacy ch臋tni? no c贸偶 - mo偶e widz膮 wasz膮 desperacj臋 i wiedz膮 偶e z tak膮 to 艂atwo p贸jdzie, wystarczy powiedzie膰: "lubi臋 grube, mam do艣膰 tych chudzielc贸w, chc臋 wreszcie dobrego seksu" - i ju偶 panna jest urobiona i gotowa do przelotu. a tak膮 atrakcyjn膮 kobiet臋 - to trzeba by jako艣 do siebie przekona膰, bo zwykle nie trakuje ona przyg贸d seksualnych jako sposobu dowarto艣ciowania. NIe m贸wi膮c ju偶 偶e atrakcyjnych kobiet faceci si臋 boj膮 bo pojawia si臋 ryzyko krytyki i odrzucenia 3. trzecia teoria - to pisz膮 panie z agencji towarzyskich, kt贸re obs艂uguj膮 wielbicieli nadprogramowych kilogram贸w - skoro jedni lubi膮 starsze, inni ci臋偶arne, jeszcze inni ow艂osione - to amatorzy grubas贸w te偶 si臋 znajd膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhhhhhhhhhhhhhh
ble ble bel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no dok艂膮ndie zgadzam si臋 z
tymi teoriami. Bo jako艣 jak 艣wiat 艣wiatem faceci zawsze podziwiali pi臋kne, szcup艂e, zbrabne kobiety, z g臋stymi, zdrowymi w艂osami, regularnymi rysami twarzy, proporcjonalnym cia艂em, kt贸e bez 偶enady mozna wystwia膰 na 艣wiet艂o dzienne i lepiej wygl膮da go艂e niz ubrane. Oczywi艣cie niewlee jest takich kobiet, ale taki jest idea艂. Nikt nie musi i nie ma obowi膮zku tak wygl膮da膰, ale twierdzenie, ze grube to dopiero maj膮 branie, 偶e sa super, ze tylko t艂uszcz u kobiety o偶e da膰 prawdziw膮 przyjemno艣c jest tylko chor膮 fantazj膮 grubych ludzi na sw贸j w艂asny temat...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no dok艂膮ndie zgadzam si臋 z
Tak samo9 jakbym ja powiedzia艂a- a po co mi przystojny, umi臋艣niony, idealnie zbudowany facet, skoro mog臋 mie膰 grubego kurdupla z w艂osami na plecach????:O Nie no, takie wielkie faluj膮ce sad艂o i l艣ni膮c 艂ysina najbardziej mnie podniecaj膮, mniam:o Oczywi艣cie w og贸le interesuje mnie pod wzgl臋dem seksu jedna oosba, i to nie ze wzgl臋du na wyglad. Ale mimo mi艂o艣ci, jaka nas 艂膮czy, nie mog臋 by膰 tak fa艂szywa i powiedzie膰, 偶e jest najpiekniejszy na 艣wiecie. Dla mnie jest pi臋kny. Dla innych niekoniecznie. Ale najgorszy tez nie jest;) Jednak nigdy nie opowiada艂abym takich bajek, ze najlepszy kochanek, to starszy, 艂ysiej膮cy, w艂ochaty z wielkim brzuchem i zwotcza艂ym ty艂kiem...:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbb
:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokladnie zhgadzam sie
z "ani anorektyczna ani grubas" panie przy kosci tutaj ciagle sie chwala ile to facetow mialy i co w lozku potrafia robic:O ze zaden nie narzekal wychodzi na to ze wszystkie grubaski to male kurewki wywolujecie we mnie obrzydzenie fuuujjj zadna kobieta z klasa nie wypisuje takiech rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pyszczka
Jesem jak to mowicie tu "grubasem' mialam i mam jednego, jedynego partnera - i na pewno jestem kurewk膮... Ale jestescie zjebane... Nawet sie nie chce z wami klocic - bo i tak wyjdzie z tego polemika 'szaletowa'.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 t艂u艣ciochy s膮 obrzydliwe

Udost臋pnij ten post

O lol... Sorry, ale te wasze teorie s膮 wyssane z palca. Naprawd臋 my艣licie, 偶e facetom podobaj膮 si臋 tylko wychudzone laseczki? Dlaczego uwa偶acie, 偶e grubsze osoby s膮 na straconej pozycji? Jedni lubi膮 grubsze, drudzy chudsze dziewczyny. Jedni Polki, drudzy Niemki itp. Cho Po co cholera o tym gada膰? Zajmijcie si臋 swoimi sprawami i my艣lcie z kim wy chodzicie do 艂贸偶ka, a nie dyskutujcie o tym na forum. Nara

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Na jednonock臋, zw艂膮szcza po zakrapianej imprezie, mo偶e by膰 i grubsza. W d艂u偶szej perspektywie trzeba bra膰 poprawk臋 na to, 偶e w sta艂ych zwi膮zkach (zw艂aszcza ma艂偶e艅stwach) niemal wszystkie babki przybieraja na wadze i to nie ma艂o... Wi臋c trzeba uwa偶a膰 mocno bo przyjemnie \"cycasta\" i \"dupiasta\" koietka mo偶e si臋 zamieni膰 w istnego tucznika :o...

Udost臋pnij ten post

Do Aposto艂 Nienawi艣ci. 呕al mi Ciebie... Uwa偶aj, 偶eby艣 Ty si臋 nie spas艂 po 艣lubie... Cya.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
A co zabola艂o? Tedy raczej to mi powinno byc ciebie 偶al... Ja tam jako艣 si臋 nie spas艂em :P

Udost臋pnij ten post

Nie zabola艂o, tylko po prostu jeste艣 niesprawiedliwy. Masz prawo nie lubi膰 grubych kobiet, ale nie masz prawa tak si臋 o nich wyra偶a膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga hehehe
No Aposto艂 ma racje... W ma艂偶e艅stwie kobietom przybywa na wadze... A jesli przed slubem byla juz grubsza, to po slubie moze byc mega-gruba... Kobietki nie oszukujmy sie... Taka jest prawda... Uff dobrze,ze ja jestem chuda....hehehe po slubie moze przytyje do "normalnej" wagi :)

Udost臋pnij ten post

Dla mnie akurat waga moich kole偶anek i znajomych jest zupe艂nie bez znaczenia. :) My艣l臋, 偶e autorka kierowa艂a pytanie raczej do m臋偶czyzn. ;)

Udost臋pnij ten post

Nie jest wa偶ne czy gruba czy chuda, wazne aby mila, zadbana, czysta i chetna by艂a haha, a reszt臋 zrobi matka natura........ Kiedys mia艂em taka kolezanke na studiach Wydawa艂a mi sie brzydka gruba i wog贸le odra偶aj膮c.... Ale w pewien 艁yk end zostali艣my sami w akademiku ( na jednym roku byli艣my) i od robienia 膰wicze艅 sie zacz臋艂o, poprzez pare piwek a sko艅czy艂o si臋 na zajebistym ruchaniu, mimo,偶e absolutnie by艂em pewien wcze艣niej ,偶e jest ona dla mnie aseksualna.... Bo偶e co ta kobiita wyprawia艂a.... Brrrrr jak sobie przypomneto mi od razu staje.... Fakt by艂a taka maks 120 kilo, ale ruchala si臋 jakb mia艂a 35........... i to by艂 ajedyna laska kt贸ra bra艂a mi pytona do ust razem z jakami ... potem tak to zajebi艣cie zasysala i cmoka艂a,ze produkcja sz艂a pe艂na par膮, a lubi艂a spust w oczko kakaowe, potem to jakims sobie znanym sposobem wystrzeliwa艂a... nie, no zajebista kobieta to by艂a.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pafnucy ale masz
wyobra藕ni臋!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 orzechowa dupinka
:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniak212
Dlaczego w wi臋kszo艣ci komentarzy pojawia sie tekst, 偶e jak kobieta ma kr膮glejsze kszta艂ty to musi mie膰 umyte w艂osy?! Czy u nas pokutuje stereotyp kobiety przy ko艣ci niezadbanej, brudnej itp.? Czemu nikt si臋 nie martwi higin膮 anorektycznie chudej laski? Ona mo偶e chodzi膰 z t艂ustymi wlosami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gary.
bo grubaski poc膮 si臋 i sapi膮 i 艂atwo si臋 m臋cz膮 a jak s膮 naprawd臋 grube nie mog膮 sobie nawet za艂o偶y膰 but贸w,a po drugie to pewnie naogl膮da艂e艣 si臋 BBW w internecie i tam zobaczy艂e艣 te zadbane grubaski, ale 偶ycie to nie internet,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ogolony wacek
nie podobaj膮 mi si臋 oty艂e kobiety i 偶adne wyja艣nienie ani argumentacja nie jest potrzebna natomiast chude anorektyczne dziewczyny mnie wr臋cz przera偶aj膮 i to nie sama ich chudo艣膰 ale fakt, 偶e aby doprowadzi膰 si臋 do takiego stanu trzeba mie膰 co艣 nie藕le natrzepane we 艂bie Najlepsze s膮 normalne dziewczyny/kobiety i to wcale nie znaczy, 偶e musz膮 by膰 idealne

Udost臋pnij ten post

no dok艂adnie :) tych idealnych jak na lekarstwo ;) a poza tym ka偶dy ma inne upodobania i nie wiem po co generalizowac??? Jedni lubia grubsze, inni chudsze... panie zreszta tez tak maja, lubi膮 szczuplejszych jedne a inne nie - wi臋c w czym problem?? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adam 37.

Ja bym chcia艂 pie艣ci膰 grub膮 60 tke. Najlepiej k膮pa膰 si臋 z ni膮 pod prysznicem. Potrz膮sac jej wielkim brzuchem masowa膰 wielkie cyce. A jestem atletycznie zbudowany nie mam brzucha ale chce mie膰 Gruba wielka kobiet臋. Oooo tak聽

Udost臋pnij ten post