Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dududita

czy lubicie grubsze kobiety?

Polecane posty

Gość frrr
ja bardzo lubie kobiety przy kosci. wrecz uwielbiam takie tlusciutkie cialo. ale musi byc spelniony jeden warunek, otoz taka kobieta musi byc czysta i wypielegnowana. zawsze. nawet rano jak tylko sie obudzi to musialaby isc do lazienki zeby sie umyc i wypielegnowac i musi byc wymalowana. kocham i uwielbiam takie kobiety! grubaski! piescic takie cialo to dla mnie rozkosz.naprawde

Gość grubsze mniam mniam
no ja tez uwazam ze grubsze sa fajne ,jak taaka ma jeszcze ladna buzie od razu mi staje :Dgorzej jak ma borde faceta taki babo chlop:O

Gość frrr
zadne falbanki na brzuchu, czy gdziekolwiek indziej mi nie przeszkadzaja.fajnie jest popiescic taki duzy tyleczek. a sex z taka kobieta? rewelacja. uwielbiam kragle ksztalty, mimo ze moja zona jest szczupla

Gość grubsze mniam mniam
a ja nie noszę grubych. ja nie mowie o wielorybach tylko o przy kosci a to roznica ,tez nie lubie rozlewajacego tluszczy -stary mylisz pojecia gruba a wiloryb:O

Gość frrr
jesli macie jakies zdjecia z kobietkami wiekszych rozmiarow to dawajcie. tylko zeby ladne byly a nie takie z nieumytymi wlosami jak kiedys miala manuela z big brothera

Gość frrr
koniec tematu?

Gość emmi22
hmm a co oznacza przy kości? bo wiecie ja ważę 51 kg/161 cm i do chudych nie należę. kurcze to chyba jestem przy kości

frrr ----> dlatego lubisz pulchne, bo twoja żonka jest szupła ;) - to oczywiście taki żarcik, ale coś w tym jest. Często ludzie tęsknią za tym, czego nie mają na codzień :) - to chyba naturalne :) (co oczywiście nie znaczy, że by od razu to wymienili, gdyby mogli)

Gość frrr
no wlasnie.

Gość lubię
emmii raczej nie jesteś pulchna tylko leciutko okrągła bardzo miło jest być z kobietą z miłym pulchnym ciałkiem, moja żona taka jest

Gość laminata
bardzo lubię okrąglejsze kobiety, znajdujące się w pobliżu, bo wtedy faceci bardziej doceniają moją zgrabną sylwetkę. :)

frrr ---> skąś to znam ;) - ja tez jestem szupła (chociaż mam dośc duże piersi) i mój mąż czasem mówi, że nie miałby nic przeciwko temu, żebym nabrała trochę ciałka - też chyba lubi kształtne, okrągłe :)

Gość Czikitta
Taka kobieta jak Joasia Liszowska?

Gość puszyste ok
uwielbiam kobiety ze sporymi piersiami, brzuszkiem, szerokimi biodrami, duza pupa, pelnymi udami oraz owlosionymi pipkami.

Gość frrr
zapraszam puszyste panie do pokazywania swoich kraglosci, ale tylko zadbane z umytymi wlosami. pokazcie zdjecia

Gość placek
kobieta musi być mieciutka z ciałkiem tu i tam a nie jakiś tam patyczak wieszak na ubrania ,chodzaca reklama zakładów pogrzebowych bleeee no chyba że jest modelem na AM dział chirurgia ;-))

Gość trzeba by określić
co to znaczy "grubsze" - czy mające sporą nadwage, grube czy majace troche wiecej ciala niż chude wieszaki. Jest pewna różnica i granica estetyczna, nie sądzicie?

niektorych komentatorów pożal sie Boze to mi żal strasznie.... sami pewnie sfrustrowani zakompleksieni o zaniżonej samoocenie włażą na wszelkie fora czaty itp po to tylko by dac upust swojej nienawisci do calego świata i wyżyc sie słownie zza monitorka na ludziach nie znając ich kompletnie. myślą że są tacy twardzi bo kogos zgnoili... a prawda jest tak że sami soba niewiele reprezentuja... a co do tematu to jestem wielorybem jak to ktorys tam \"inteligent\" opisał i jakoś nigdy nie narzekałąm na brach adoratorów. nie kazda kobieta gruba jest zaniedbana. znam wiele bardzo zadbanych ludzi z nadwagą zadbanych bardziej niz niektórzy szczupli. Pozdrawiam wszystkich pozytywnych:D

Gość frrr
ka chi foo - jak jestes zadbana, czysta i masz umyte wlosy to jestes ok. pozdrawiam

witam! moja obecna dziewczyna jest okrąglutka! :) początkowo mnie to troche odstraszało ale po pewnym czasie pokochałem jej ciałko! uważam że gdybym się z nią rozstał moja kolejna dziewczyna bedzie musiała mieć lekką nadwagę! to jest super!

a mnie sie podoba szczupla budowa ciala cialo gladkie . jedrne, ladnie wyrzezbinne- az milo popatrzec nie jakies tam chude, bez przesady jestem kobieta i takie cialo podoba mi sie u dziewczyn natomiast nie mam nic przeciwko temu , gdyby facet mial troche cialka, nie jakies tam muskuly... moze pisze tak , bo mam meza , ktory ma cialo bardzo ladne, nie wiem , byc moze mi sie juz znudzilo, kolezanka miala faceta , wysoki , lekko otyly , ona uwazala , ze jest za gruby , a dla mnie byl gitt.

Gość piszę coś bo o tej
porze nikt nic nigdy nie pisze

Gość grubsze mniam mniam
a te nie chude kobitki to chociaz maja duzo soczku:Pi wiecznie mokre sa ohhhhhhhhhhhh juz mi lepiej na sama mysl:D

mala megi - widzisz jak trafilas , chyba sie teskni za tym , czego sie nie ma, ja mam maly biust, a mojemu mezowi bodobaja sie duze cycki, a moja siostra ma duzy biust i ciagle stara sie go ukryc .Zawsze zartuje z nia , masz co - to pokazuj, niech inni ci zazdroszcza.

każdy może mieć inny gust! bo gdyby każdy miał taki sam świat byłby nudny!!! wszyscy zakochiwaliby sie tylko np. w Jenifer Lopez, albo słuchali Rocka! a tak to nawet potwory znajdują adoratorów! :P i włąsnie dlatego niektórym podobają sie anorektyczki a niektórym pulchne! i o to w tym wszystkim chodzi....